Лидл ::22::

• 61 925
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Дадох втори шанс на овесените ядки.Имам лош спомен от едни пълни с мушички,пеперудки,червейчета......чудни.В момента и този пакет е в камерата,та ако има нещо да бъде изтребено своевременно.
Angel,така ми се прииска да направя и аз торта,но не ми се ходи пак до магазина за блатове.

# 541
  • софия
Направих "кроасани" със замразеното тесто, но в момента по-голяма част от плънката се е разтекла в тавата Confused Има със сладко от ягода и шунка с кашкавал. Накрая, като се изпекат, ще са без плънка очевидно. Нещо не ги завих като хората. Поразвиха се.

# 542
Дадох втори шанс на овесените ядки.Имам лош спомен от едни пълни с мушички,пеперудки,червейчета......чудни.В момента и този пакет е в камерата,та ако има нещо да бъде изтребено своевременно.
smile3515 Teзи екстри точно в тези пакети /които са сега/ли бяха ? ooooh!

# 543
  • Бургас
Да,син пакет.Пак бяха на промоция с дълъг срок на годност/не купувам изтичащи стоки/,но беше миналата година в началото на лятото.

# 544
Вчера купих кашкавал Garelux от големите опаковаки, няма такава гадост. Твърд, солен, гумен...няма нищо общо с този в началото. Ще търся друг кашкавал.
Верото на W5 от 1л. розовото мирише на виолетки, много хубаво и е за чуствителна кожа.

# 545
Направих "кроасани" със замразеното тесто, но в момента по-голяма част от плънката се е разтекла в тавата Confused Има със сладко от ягода и шунка с кашкавал. Накрая, като се изпекат, ще са без плънка очевидно. Нещо не ги завих като хората. Поразвиха се.
Ако сладкото ти е купешко ще изтече, заради жилатина.

# 546
  • софия
Домашно от диви ягоди беше. Няма желатин. Не ги бях навила правилно, но ги хапват. Тестото е хубаво. Не мога да открия разлика с незамразеното.

# 547
  • Stuck in a moment
Да,син пакет.Пак бяха на промоция с дълъг срок на годност/не купувам изтичащи стоки/,но беше миналата година в началото на лятото.

Никога не съм попадала на лоши ядки от овесените и ги купувам редовно.  Peace
Днес купих от детските пижамки.
Доволни ли сте от прах за пране Лел?
По принцип купувам Рекс, но сега загледах тези и не знам да рискувам ли.

# 548
  • Стара Загора
Вчера купих кашкавал Garelux от големите опаковаки, няма такава гадост. Твърд, солен, гумен...няма нищо общо с този в началото. Ще търся друг кашкавал.
Верото на W5 от 1л. розовото мирише на виолетки, много хубаво и е за чуствителна кожа.

Учудва ме-преди ден купих голям и си е все такъв какъвто е бил и преди.Този кашакавал е страхотен - не знам колко съм изкупила, но той е вече  единствения, който купувам и е страхотен.
Дано този,  на който си попаднала да е просто някаква сбъркана  партида.Не ме отчавай ,че и това развалиха...

# 549
Домашно от диви ягоди беше. Няма желатин. Не ги бях навила правилно, но ги хапват. Тестото е хубаво. Не мога да открия разлика с незамразеното.
Оле, ле, язък за сладкото.Много обичам от диви ягоди. Heart Eyes

# 550
Овесените ядки в син пакет се използват всекидневно в нас и досега не сме попадали на лоши. Слагам ги и във всеки хляб, който правя.
Радвам се, че се е появило прясното мляко Пилос.
Плодовите сапуни при течните ли са сложени, че не можах да ги видя?

# 551

Учудва ме-преди ден купих голям и си е все такъв какъвто е бил и преди.Този кашакавал е страхотен - не знам колко съм изкупила, но той е вече  единствения, който купувам и е страхотен.
Дано този,  на който си попаднала да е просто някаква сбъркана  партида.Не ме отчавай ,че и това развалиха...

Да, и на мен ми се стори такъв, ще се изяде.Дано не е за постоянно!:)

+1 за ябълките.Много се харесаха в нас.Simple Smile

# 552
  • Варна
Да се оплача - днес в Лидл Възраждане (Варна) нямаше никакви подправки от азиатските с изключение на чили и само чили.
А така исках да си купя от лимонената трева. Също не видях и от дъските за рязане.
Моля, ако някой е засякъл описаните артикули в някой от варненските филиали да свирка, че утре тъй или иначе ще се излиза да се гласува на референдума, ще отскоча набързо.
Благодаря предварително   bouquet.

# 553
  • София

Тъкмо днес купих за първи път от този кашкавал....дано не се разочароваме! Thinking

# 554
  • софия

Тъкмо днес купих за първи път от този кашкавал....дано не се разочароваме! Thinking

И аз вчера препоръчах на майка такъв да купи. Точно голям е взела. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт