Любов неподвластна на времето и годините

• 14 771
  • 163
  •   1
Отговори
# 105

А не говорим за 55 годишен , а за 70 годишен
Има разлика

Да разбрах. Е и?  Нали авторката прави секс с него не никоя от нас...каква е идеята, трябва да я откажем ли? Все пак всеки с потребностите и желанията си.

# 106
Никой не цели да я отказва, но просто никой не й вярва...

# 107
То от студа ни е хванало нещо друго като се заклещим няма отклещване Joy

# 108
  • Варна
Мъжете, /някои/  остаряват по бавно и са по запазени в годините.Това до към 55-60 при най добър ген и начин на живот.По стар ако ще потен вода да не е пил си е дъртак.Особено за една 30 годишна жена.Извратено е.

# 109
  • Канада
Е нали авторката каза, че говори хипотетично...
Сега пък истина било.
 ooooh!

Някой хора наистина не са сами.

# 110
Да разбрах. Е и?  Нали авторката прави секс с него не никоя от нас...каква е идеята, трябва да я откажем ли? Все пак всеки с потребностите и желанията си.

И ние се чудим каква е идеята. Обичат се, консумират се, да са живи и здрави.

# 111
Идеята е евентуално да се огледа в очите на другите, това го разбирам, но....аз лично не вярвам, че е истина. Ето, авторката не пожела да отговори на въпроса преди 10 години по време сна гаджосването с дядото била ли е вече женена? Или първо дядо любовник, после съпруг, деца и пр...

# 112
Тогава не бях женена по-късно се омъжих но сега отново съм свободна и пак започнахме старата любов.

# 113
Двама старци разговарят за секса. Единият казва на другия:
- Знаеш ли, открих средство за оправяне на жени и в нашата възраст, но не е виагра, а по-евтино.
- Я кажи какво е, - веднага попитал другият.
- Вземаш два молива и си го бинтоваш между тях, така, че гумичките на молива малко да стърчат.
Вторият старец веднага го направил и отишъл в публичен дом да опита. Влязъл вътре, взел си дама и се усамотили с нея. Изведнъж от стаята се разнесъл страшен писък и викове. Всички се втурнали да видят дали няма издевателства над обслужващия персонал. Влезли вътре и виждат дамата да се превива от смях и да казва:
- Виждала съм всякакви - и криви, и прави, и плоски, и кръгли, но на носилка да ми го носят - за първи път виждам...

Кого ли заблуждаваш,че те задоволява сексуално?  Joy

# 114
Ти да не си Вихра?

# 115

И ние се чудим каква е идеята. Обичат се, консумират се, да са живи и здрави.

Явно не се реагира според очакваното...щом темата върви още. Laughing

# 116

И аз за Вихра се сетих.  Laughing
Но има огромна разлика - там е добре написано.

# 117
Предполагаема диагноза-раздвоение на личността.

# 118

И аз за Вихра се сетих.  Laughing
Но има огромна разлика - там е добре написано.

Коя е Вихра?

# 119
Художничката Вихра Станишева.

Общи условия

Активация на акаунт