Любов неподвластна на времето и годините

• 14 762
  • 163
  •   1
Отговори
# 120
Разликата ни е голяма-сравнително.Не е пречел брак от ничия страна.Близките ми не знаеха каой е той всъщност.Не го бяха виждали.
Брака сам по себе си е пречка.Майната им на годините.С женен мъж една жена е любовница.И ако не я урежда каквато и любов да има....просто нищо не се получава..Ако това не и пречи-изкарват колкото искат.Аз връзка с женен  мъж не желая и не бих приела.Еднократно изживяване-ок.Но връзка?Каква връзка е това?Той е свързан със законната и децата си/ако има/ от там нататък....
Мое мнение си е това.

# 121
От опит знам, че една връзка не се ли развие, не прерастне ли в нещо повече, минават месеци, може би година след което едният (най-често жената, особено ако тя самата няма семейство, дете и тн) започва да иска нещо повече, другият не може да му го даде иии така нещата рано или късно приключват. Аз така агонизирах година и половина, от първата ни вечер заедно, той ми каза ясно и категорично да не очаквам нищо от него (не беше женен, но не искаше връзка). Така и не пожела, въпреки че по едно време каза, че ме обича, не искаше да се разделяме. Така аз се опитвах 3 пъти да се отскубна, накрая успях и срещнах голямата си любов. Но всичко беше агония. Страхотен секс, страхотна тръпка, виждахме се веднъж в седмицата за няколко часа, след което той си тръгваше. Нямаше телефонни разговори и тн... Голяма разлика във възрастта (поне за мен над 13 години) - нооо всяка жена в даден момент иска семейно огнище, деца, човек до себе си. Това се усеща най-силно, когато е болен човек и има нужда, дори и от нещо елементарно, като това някой да ти донесе чаша вода. Всичко останало е мимолетно и незначимо.

# 122
Абе вие, последните писателки,прочетохте ли,че става дума за 40 годишна разлика?
Тя на 30 той на 70.Как майната им на годините?Какви семейства,какви деца ще се иска тук. ooooh!

# 123
  Може да е като Харисън Форд човека, да не го отписваме все пак.

# 124
Естествено че няма да тръгне да се развежда защото не се иска това от него но желанието за консумация на любовта им е огромно и искат да я изживеят любовта си напук на тази пречка.А ако нещо се случи с него жената с която консумират любовта ще е и тя при него.
Ама че глупости. Защо пък да не се разведе? Аз ако съм на твое място ще искам да се разведе или пък просто ще правя секс с него, щом ми е хубаво, но същевременно ще се оглеждам за нещо по-добро и в момента, който го срещна, ще оставя старчето на грижите на жена му. И да знаеш, че тази консумация на любов, която постоянно повтаряш е много смешна. Все едно е салата.

# 125
Тогава не бях женена по-късно се омъжих но сега отново съм свободна и пак започнахме старата любов.

А междувременно си погребала (преди година) една друга любов. Сори, но ти си го писала, че и снимка на гроба си му сложила.

Абе вие, последните писателки,прочетохте ли,че става дума за 40 годишна разлика?
Тя на 30 той на 70.Как майната им на годините?Какви семейства,какви деца ще се иска тук. ooooh!

И връзката е започнала, когато тя е била на 20.

# 126
Тогава не бях женена по-късно се омъжих но сега отново съм свободна и пак започнахме старата любов.

А междувременно си погребала (преди година) една друга любов. Сори, но ти си го писала, че и снимка на гроба си му сложила.

И връзката е започнала, когато тя е била на 20.

Ами ето това е любов неподвластна на времето
Авторката е започнала тази връзка съвсем млада  и продължава и до днес
През това време жената се е омъжила ,родила ,погребала друга голяма любов ,развела се е и   след целия този екшън отново е с дядото

# 127
Добре де, щом правят секс - т.е. може човека - какво значение има? По-благосклонни ли щяхте да бъдете, ако беше на 50? Нали пак едното в другото, няма планове, няма бъдеще...

Интересно ми е на мен лично - ти като жена - не се ли притесняваш от тия години, дори не те ли е малко срам като тръгнете заедно? Иначе разбирам потребностите и на двамата, в такъв етап сте, че всеки си намира неговото в общия контакт. Обаче се замислям - ти мислила ли си какво ще стане след година, пет? Как ще се разделиш с него и ще го преживееш? Ей тия неща имат значение...иначе да се подиграваме, да обиждаме и тн...смисъл няма  Wink

# 128
А ако нещо се случи с него жената с която консумират любовта ще е и тя при него.

Брррр,това ми звучи като заплаха за убийство или самоубийство.
Ама верно че е пуснала снимка на гроб и пише,че за нея този човек,който е погребала и е много любим.А той е 48-ми набор,т.е. 60 и кусур годишен.Не пише да и е баща.
Ако действително те привличат толкова възрастни мъже,за мен ти имаш някакъв проблем.

# 129
Ако се разболее - не виждам как тя ще е до него, барабар с децата и съпругата му. Сещам се за собственика на хотелите Кемпински и онова младо и объркано девойче, мотаещо се около него. Накрая нищо не получи, освен скандали и доколкото чух - била в психиатрична клиника...

Затова не бива да има очаквания. Прекалено много условности има в тия връзки. Ако не си способен само да консумираш на момента - по-добре бягай.

# 130
  • София
има такива... объркани души. онова момиче си беше баш за психиатрията, то й личеше още в ББ. Така и не разбрах защо продуцентите и особено онази психоложка тяхната е позволила такова нещо.

# 131
а защо позволиха извънбрачния син на СД да влезе?  Wink
Скандалът под формата на сензация - има най-вълнуващ ефект у нас, факт...

# 132
  • До морето :)
Аз като прочетох заглавието и си представих една романтикаааа. Как след 20-30 години случайно се срещат мъж и жена, принудени да се разделят на младини. И сега въпреки времето и годините, те пак са заедно и се обичат още повече....

А то се оказа обикновена история за любовница...

# 133
Аз като прочетох заглавието и си представих една романтикаааа. Как след 20-30 години случайно се срещат мъж и жена, принудени да се разделят на младини. И сега въпреки времето и годините, те пак са заедно и се обичат още повече....

А то се оказа обикновена история за любовница...

Ееее, не е обикновена.Това е голяма и непреходна лУбов.Обичат се безумно въпреки преклонната възраст на любовника.
Един практически съвет към авторката-ако не си обучена, изкарай един курс за оказване на първа помощ, че тоя деде ако взима сини хапченца може да те изненада неприятно по време на изразяването на неподвластната ви любов.

# 134
  • Варна
Изборът да си любовница и да си на второ място е ясен.Т.е. по празници и обикновено вечерите в 90% решаваш и знаеш че ще си сама.Не е за всяка жена.Особено за жена над 25, която има осъзната нужда не само от любовник а и от партнъор в живота.Това е ок, различни жени има.
Възрастовата разлика за мен е проблем става дума за много голяма разлика, която не е типична и говори за различия.Не мисля, че нито сексуално двама души с такава разлика имат еднакви потребности, нито емоционално са на една вълна.Общи приятели, интереси ....не, не мисля че с такава разлика е приятно.Според мен има проблем тази жена.

Общи условия

Активация на акаунт