Любов неподвластна на времето и годините

• 14 765
  • 163
  •   1
Отговори
# 135
Веси, аз гледам от друг ъгъл. Те няма да създават семейство, за да трябва да имат повече от една, две допирни точки. Също така противоположностите се привличат, клише - ама факт. Те нямат дори истинска връзка, а по-скоро секс/те си знаят как или къде/ и някаква емоционална близост, пак породена от различията и от това, че всеки намира в другия нещо - дето го няма...

# 136
Далеч съм от създаване на семейство с човека защото той си има такова но го чувствам много близък човек с който всичко си споделяме и нямаме тайни един от друг.Само в случай че е сам тогава бих отишла в тях и ако е много болен също ще съм до него.Нищо че не съм му съпруга и официална за пред обществото сигурна съм в любовта му но не и да разваля семейството си.За себе си знам със сигурност че ме привлича много и се моля господ рано или късно да ни събере!

# 137
А това че съм публикувала снимка на гроб и на човек който е погребан не означава че ми е гадже а познат нищо повече не пожелавам на никой от вас подобно нещо като това случило се с човека.

# 138
  • До морето :)
и се моля господ рано или късно да ни събере!

Дори това да е смъртта на жена му?  newsm78 Ужас! Определено не знаеш какво искаш от живота и си губиш времето. Един ден ще го осъзнаеш, когато всичките ти приятелки са женени, с деца и семейство, а ти ще си сама и ще се надяваш да се съберете. Тогава може и да е късно... Имам такава позната и много съжалява за избора и любовта си... И след толкова години тя пак се връща при мъжа само при едно позвъняване, независимо с кой е в момента... Жалко е и тъжно.

# 139
представям си колко й е обидно на бабата. Дано гледа философски на нещата. Лесно му е на дъртака, с едната си "споделя", другата  му пере чорапите и гащите, в които неволно се е празнил, пфууу.

# 140
То от студа ни е хванало нещо друго като се заклещим няма отклещване Joy
Е да де.. То ся лесно у тоя студ дето е сковал и  удървил 'сичко живо  ..Ма ще питам,летоска кво ще правиш га почне да се топи и омеква Laughing

# 141
За себе си знам със сигурност че ме привлича много и се моля господ рано или късно да ни събере!

Нали не вярваш,че господинът ще векува с орлите.Все пак е на почтена възраст.

# 142
Малко сте гадни ...
Понякога си мислим, че изпитваме това и онова, че партньорът е единствения на света и т.н., нормално е. Това не значи, че авторката след година - две - няма да е на друго мнение. Може и да остане на същото, да си изживее моментите с него, накрая като се разделят - което неимуверно ще стане - ще го изстрада и така. Губене на време е много обширно...имам доста познати, семейни - с достатъчно проблеми и различия, за които мисля, че си губят времето един с друг, не малко от тях се разделиха вече дори...

# 143
Много е приятно като някой ти е вързан с тънка верижка за сърцето и знаеш че завинаги ще си останеш неговото специално момиче, за която и да е женен и каквото и да се случи в тоя живот.

Пренеприятно е като някоя друга прави това с мъжа ти...

Laughing

# 144
Имаме такава позната, голяма любов, голямо нещо. Така и не се разведе тоя. Като позастаряха я остави и си остана при жена си, но за жената вече кандидати нямаше ..

# 145
  • Варна
 ooooh!
Боже, ама че тема!
Авторката определено се гъбарка с нас и както казва брат ми "бута мАсло".  Laughing
Помня я от предишните и теми, определено има личностни проблеми.

# 146
  • До морето :)
Прехвърлих няколко страници. Правилно ли видях, че рицарят на бял кон е на 70 години?  Shocked Е, това не е истина и темата е пързалка.... Отказвам да го приема. Освен като онзи виц: Наистина ли съм чак толкова богат?  Laughing

# 147
А малко..Много  Whistling

# 148
Ох , Айс ! Shocked Shocked Shocked

Съчувствам ти , момиче ... Confused Confused
Какво е това пък сега ?
70 годишен , каква любов ??? Shocked Shocked

Не можа да го прежалиш тоя мъж и все в крайности изпадаш ! Tired Tired

# 149
Любов,любов,любов,колко да е любов?
Да си втора цигулка?
Има си дядкото и парички(явно),има си жена,има си любовница.Какво повече да иска човек на неговата възраст?
Нали не смяташ че тепърва сега ще напусне жена си,за да си доизживее живота с теб?
То и Шон Конъри е запазен за възрастта си,но в сексуален аспект не ми се нрави да си лигави протезите отгоре ми,независимо колко парички има,т.е. Любов.
В някой друг живот изживейте си ценните мигове,сплетете си и чакрите,ако искате,но не ми разправяй за голяма и неподвластна либоф с тази разлика.
Едва ли може да ти даде един корав,както  твойте връстници,без виагра и шанс за инфаркт в ложето ви. Thinking
Прилича повече на геронтофилска приказка,отколкото приказката на мечтите ти. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт