Не харесвам такива практики и като си свърша сегашната опаковка минавам на Джеймисън. 
Браво, че си толкова организирана и имате такъв хубав режим!
Маминото ми сладко метълче се кефи страшно много на Таря и Epica, то на кой да се метне
, пък аз досега все гледах да й пускам детски песнички
Ех, в какви мили спомени се завърнах, след концерта на Таря миналия януари с мъж ми се бъзикахме, че ако съм бременна ще го правим барабанист 
И понеже ми се иска, ако е възможно, да помогна бебка да не се мъчи така и да "спася" нощната пауза, моля за идеи, предположения и съвети, ако имате подобни преживявания.

Тази нощ му ударихме сънчо от около 21:30 до 5:30, но се направих на разсеяна още 20-ина минутки и взех Влади чак в 6 без 10 
Пък и утре май си тръгва
Много е мъчително, вчера дори плака 
Миши със сигурност не изглежда гладен или недохранен! Виждам че има и други мъници, които са наддали по 600гр през този месец, така че явно е нормално! Продължаваме си така както и до сега!
Омръзна ми зимата искам вече пролет.
и не само тези приказки... Умиргах от притеснение, че не ги слушам. Даваха ми примери с всички други бебета, които наддаваха двойно. Добре, че едното от тези бебета всъщност се хранеше с моята кърма (щот пак по вещия дофторски съвет се цедях кат гламава и можех май и на трето бебе да давам), та да знам, че не ми е калпава кърмата. Та, моето Диване по нищо в развитието си не е изоставало от връстниците си, нито е имало няк'ви негативни ефекти. Вече си е направо дангалак, да ми е жив и здрав!
Препоръчани теми