?Май май бебетата ни са го ударили посевместно на стачка-нито о гърда ги задоволява нито шише..явно е някакъв период в този месец.. 
Не трябвше да се махам от София на времето аз...ама на. Животът е интересно нещо. 
И главичката си държим почти постоянно изправена. Абе много съм горда

Много е удобно!
Отново бях изпуснала момента, а този път много безшумно е свършила работата, за разлика от друг път когато е "звучно" Обаче това не е всичко. Докато я хранех, към 12:20, нашата хубавица отново се изака
Та така - не разбрах дали бебетата пишкат на 30 мин, но моето днес ака на 30 мин
Акото си беше точно както го описвате и вие - като горчица и не се притеснявам, че е разстройство. Предполагам, че просто всичко си е до организъм. Няма да се отказвам все пак от намерението си
Други пък се опасяват да не наддава твърде много и да не го прехранват.
Нормално е да имаме подобни тревоги – всички се опитваме да дадем най-доброто, да бъдем добри майки, да имаме здрави деца. 
И понеже ми се иска, ако е възможно, да помогна бебка да не се мъчи така и да "спася" нощната пауза, моля за идеи, предположения и съвети, ако имате подобни преживявания.
Просто винаги ще се намери някой да обясни за вредното влияние на компютрите върху децата, бабите ни включително също не пропускат 

Препоръчани теми