СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 664
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Ухааа, каква активна темичка. Пак фермани сте изписали. Ранобудни мами  Grinning
Аз да се похваля с един успешен преглед вчера, въпреки всичките ми притеснения. Сакчето си е там, от точка е станало малко бобче, извито, със сърдечна дейност и отговарящо на 8 г.с. Развива се и е добре. Все пак ще си пия хапчетата още две седмици до следващия преглед и тогава ще видим пак какво е положението. Така малко се успокоих, но симптомите ми така и не се връщат и никак не ми е хубаво така. От време на време съм  #Crazy Дано по-скоро мине този тревожен период.
Да ви питам вие какво пиете основно денем? Аз избягвам вече газираното и си намерих страхотна на вкус плодова напитка, но е с подсладители - захарин и аспартам, а съм чела че не трябва да се приемат такива вещества. ЗНаете ли нещо по въпроса, че не мога само на вода да карам  Sad
Хайде, похвалих се, оставям ви и отивам да си редя пъзела ( по цял ден това правя  Laughing )
Хубав, хубав ден на всички  Hug

# 286
Доро утро ! Немога да повярвам колко спах днес  Shocked Приготвих малката за детска , излязоха с татко си и от тогава съм спала до сега . Embarassed
Вдигането на нещо тежко трява да се прави в леко приклекнала поза и при изправяне да се прави с мускулите на краката , като изтласкване, не трябва да се навеждаме и да вдигаме тежко с мускулите на корема .  Peace
Моника , много добре си обяснила как да караме малкото момиченце да се включва в помагането за бебето за да се чувства и то желано .   bouquet
Аз гледам уж много да не мрънкам , нон пък на моменти така изригвам нещо като ме дразни , че горкият ми мъж  Mr. Green

# 287
monika_p благодаря за изчерпателния отговор. След известно време ще започна да прилагам тактиката с каката, но се страхувам, че няма да имам много успех, тъй като сега като се опитвам да я придумам да си върши работите в гърнето и й казвам "Хайде, пиле, ти не си бебе, вече си голяма и т.н" а тя ми отговаря "не, Неда е бебе"  Mr. Green
А за мъжа си права, но от сега го тренирам да става по организиран и самостоятелен щот три бебета не мога да гледам. Понякога много яхам метлата на тая тема, ей.

Хубав ден момичета, аз ще трябва да се концентрирам накрая и да  поработя Simple Smile

# 288
Супер новини Coldeyes , време е да се успокоиш  Hug
За напитките аз лично не бих пила нищо оцветено , подсладено и овкусено , всичко е химия и не само , че не е полезно , но пончкога може и да навреди. Аз примерно пия предимно вода ( от това организма има най-голяма нужда) , и билков чай подсладен с малко мед . Може и айрян . Ако имаш домашни компоти това също е хубаво или можеш фрешчета да си правиш. Тъй като е все още студено мисля , че чаят си е добро решение . Разбирасе от билки , които са разрешени !
А сутрин обикновено си правя мляко с какао  Simple Smile

# 289
най-добрия метод да накарате момиченце да седи на гърне е в този случай купи някое детско комплектче с гримове или гребени според това кое ще и хареса покажи и го така че да и привлечеш вниманието покажи и какво се прави с него и го прибери когато се разплаче го вземи но не и го давай и и обясни че това го ползват само каките  пък тя е бебе и като порастне ще и го дадеш ако се успокои я целуни и го прибери ако не и кажи че каките ходят на гърне и когато тя започне да си казва и да ходи ще и го дадеш може в началото да лъже че и се ходи само за да и го дадеш  но и го давай само докато е на гърнето така ще свикне и дори ще и харесва след време ще се усети че е по приятно да си казваш и ще го прави неволно при момчетата е същото само че с нещо което постоянно искат а не им се дава телефон ключ от кола или нещо такова за батковци с количка нестава

# 290
  • До морето :)
За пиенето - пия предимно вода, толкова много, че... преди въобще не близвах. Онзи ден пих и количка  Embarassed Толкова да я обичам, че....

За ревността - не знам как ще е при нас. Малката от сега ме ревнува от всички и от всичко. Да не ме прегърне баща ѝ, започва да се ядосва и свъсва вежди. Свикнала е много с мене, спим двете, не знам. Като се роди бебето имаме планове тя да спи с баща си, аз с бебето. Ще го мислим. Сега лятото ще се опитам малко да я отделя, в самостоятелно легло. Още преди да се е родило бебето, за да не свързва отделянето с появата на бебе.  newsm78

# 291
когато гушкаш баща и я викнете и гушнете и нея така всеки път щом го гушнеш ще идва и тя след време ще свкне и няма да ви забелязва

# 292
а по повод леглото ще е много трудно щом е свикнала с теб трябва в нейното легло да има нещо интересно картинки на чаршафите играчка и в началото да лягаш до нея или да седиш и да я държиш за ръка докато заспи а бебето най-добре от раждането го слагайте в кошарка за да се научи защото после ще имате същия проблем незабравяйте и бащите те също са чувствителни на тая тема след време започват да се отдръпват  спете си с мъжете при много двойки след децата страстта и привързаността изчезват след време после оставате просто родители не го допускайте защото децата някой ден си тръгват по пътя а вие ще сте заедно но сами за това съхранете любовта с която сте създали децата си

# 293
Моника, много харесвам постовете ти!  Hug
Ще ги запомня, вярвам, че ще са от полза! Благодаря!  Hug

# 294
  • До морето :)
При кърмене е 100 пъти по-удобно да се спи в едно легло. От там и малката започна да спи при мен. Сега не знам как ще, но ако пак се буди по 4976957045 пъти на вечер, за да яде, пак ще е при мен. Не мога да си го причиня това да ставам по толкова пъти.  Laughing
Иначе когато сме в спалнята, детето спи в кошарата (е, тя е залепена до спалнята). Зимата обаче не можем така добре да отопляваме помещението и спи в хола. И си се гушкаме. Най-много да спя с двете деца едновременно. Ще го мисля.

# 295
Ааа и ние спим тримата,малкия ако не  ме пипа по лицето не може да заспи.Шегуваме се че и ако второто е така ще ни трябва доста по-голяма спалня  Mr. GreenВеднъж го оставихме уж да заспи сам,беше голяма трагедия и си казах,че повече няма да си причиня тоя стрес на детето Embarassed Така или иначе ще се отдели сам някой ден,а не ни пречи,даже сме свикнали Grinning От друга страна пък секс на спалня не сме правили не знам от кога Embarassed.Все сме по другите стаи Joy

Пилчарник въпреки малкото майчинство тук,майките си гледат децата в къщи докато не тръгнат на детска градина.Детските,които се изплащат са абсолютно достатъчни за месечната издръжка на детето.А и заплатата на таткото е предоволна за нормален живот Hug

# 296
  • София
Момичета здравейте.От два дни немога да смогна и да седна като хората,за да си побъбря с вас.Честито на новите мами и леко бременеене!Аз също се притеснявам за вдигането на тежко,мойто синче е вече 16-17кг и колкото и да се старая да не го вдигам просто по някога се налага.
А и да питам софийските мами...някоя от вас да е чувала нещо за д-р Тихомирова,кабинета й е в Орландовци?
И аз искам да отделя сина си в неговата си стая и на голямо легло,но незнам как ще стане...

# 297
Здравейте момичета,
не мога да се откъсна от вас, въпреки че, както се оказа съм за августовата тема. Та сега мисля да си участвам и в двете, лошо няма:)
Честит имен ден на всички именлийки, ако има такива. Пожелавам ви много здраве за вас и бебчетата, които растат във вас.
Лек ден на всички.

# 298
Ние сме свикнали да спим в едно легло от времето когато таткото го нямаше при нас . Мисля , че не само детето искаше да е при мен , но и аз много исках да си я гушкам . Скоро може пак да замине така че за сега няма да променяме навици. Ако има любов в едно семейство , то винаги ще се намери начин тя да се прояви .  Hug

# 299
ако има нещо винаги съм насреща за съвет не само за децата майките също има нужди хихихих по всички въпроси без отговор ще помагам  Hug щом ти е по удобно  Joy

Общи условия

Активация на акаунт