СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 692
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Ако говорим за същият Георгиев , който на частно преглежда в един блок точно до Колхозен пазар и аз съм била един път при него и бях много разочарована.
Хм значи при д-р Яков В МД може и по ЗК ? КОлко се доплаща за проследяване на бремеността ? Той ми е правил кюретаж и съм много доволна .
Говорим за младия Яков обаче, нали. Защото Максим Яков (бащата)  не работи по ЗК. Сестра ми ражда при него и е изключително доволна. Имах честта да се запозная с него. Страхотен човек и много внимателен. Peace
Аз като цяло съм доволна от обслужването в Майчин дом. За да е спокойна една бременност, смятам,че вниманието и отношението не са за подценяване.

# 406
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
MamaD, подкрепям те с две ръце! Само да допълня, че болницата не е хотел и не може да се имат подобни изисквания! И да - четете само положителни неща за раждането, защото иначе рискувате да отидете да раждате на валидоли  Mr. Green И още един съвет - задължително посетете поне няколко пъти училище за родители - безценно, социализиращо и страшно успокояващо е - особено някоя тема за раждането! Мога и да препоръчам подобни теми и у-ща в София, защото съм ги обиколила всичките и всички лекции  Joy
Лично аз съм против избора на лекар/акушер или екип, защото може баш когато АЗ тръгна да раждам доктора да има РД и да е поркан Simple Smile
Относно температурата - споко, нормално е. Предната бременност до 3тия месец  си ходех с 37,2-3, но не ми е оказвало никакво влияние.
Айде отивам да приготвям вечерята   bouquet

# 407
На мен пък училищата за родители - на част от едно отидох -ми се сториха глупави - в интернет има достатъчно информация, клипчета и какво ли не, за да се информира човек в удобно за него време, по удобен за него начин.

За избора на екип също мога да поспоря. Аз раждах при лекарката, която ми следи бремеността и която си бях избрала, в присъствието на мъжа ми и това беше незаменимо спокойствие за мен. Знаех, че има двама души, които следят всичко да бъде, както трябва и могат да реагират в момент, в който аз не съм в състояние. Бях казала и всичките си претенции относно раждането предварително. Тези пари определено за мен бяха най-добре похарчените пари относно бебето  Naughty

Не се заяждам, само казвам моето мнение.

# 408
Леле много пишете немога да смогвам.

Днес ми се обадиха от градината, че малката е с температура  #Crazy Сега чакаме да видим какви пъпки ще избият  newsm78, т.е. скарлатина или варицела.

И аз съм от Варна. Аз ще бъда при Цветкова. Предната бременност ми следи, само при нея ходя на прегледи и дори в Понеделник като отидох да си запиша час тя ме видя, разбра за какво съм отишла и каза да изчакам малко и веднага ще ме прегледа. Съжалявам, че не раждах при нея предния път, но този път май ще е тя.

Мамчета наистина мислете позитивно и не се притеснявайте постоянно.   bouquet

ВАРНЕНСКА СРЕЩА???? МАЙ СМЕ ДОСТА

# 409
  • София
Привет момичета  Hug

Mama na Rali4ka мерси за изчерпателния отговор   bouquet

Аз във Фемина горих раничка- при д-р Румен Димитров, страхотен лекар, точно една негова статия в едно списание по въпроса с раничките ми разясни много неща и много митове за това чудо. И точно с него беше финалната консултация преди да се реша на горене. Знам, че сестра му е много добър специалист също точно за феталната? Ако греша ме поправете. Значи най-вероятно там ще бъде феталната, а за Полимед щом има препоръка за Маркова ще я дебна нея, мерси fosha   bouquet

# 410
не е задължително в един ден просто това е позволено за деня и е полезно да е комбнирана така че да си набавим всичко  Joy

# 411
 Laughing Приемате ли нови членове??? Направо съм откачила! НИКОГА не съм се включвала в никакви форуми и даже не знам къде се намира копчето за " включване".  newsm78 Обаче онзи ден се изненадахме приятно с четири теста с по две чертички. Още на следващия ден отидох при личната лекарка, но... тя ми каза, че първият преглед трябва да ми се направи след 13 февруари. Аз съм почти сигурна и за датата, в която съм заченала - 28.12.2012г. (Може да ми се посмеете, но....) От тогава са 3 седмици почти. Не знам, кажете, какво да правя. По мои сметки септември е месецът, но дотогава... няма кой един съвет да ми даде. Помагайте! Свикнала съм ВСИЧКО да ми е под контрола, а сега... Направо не знам къде се намирам... Жалка картинка Simple Smile

# 412
kalliopi, моите предположения са, че нашата дата на зачеване е 27.12., а днес се видя точка на прегледа - тоест, не е рано. Личната трябва да ти даде само направление за АГ, но не за бременост, а да си измисли някаква причина. После отиваш на АГ и вече би трябвало да може да ти потвърди. Ако пък личната не иска да ти даде направление, отиди без.
Аз уж щях да чакам да стане време да чуя сърчице, но не издържах - така е малко криво само на тест, без да е потвърдена от лекар бремеността.

# 413
 Laughing Oх, не иска да ми дава направление. Приятелят ми днес ми записа най-ранния възможен час при АГ, която съм си харесала - 28.01. Направо заминавам и не ми пука. Освен това имам едни странни опъвания ниско в корема, сякаш всеки миг ще ми дойде... Shocked Притеснявам се да не вземе наистина да ми дойде Simple Smile Хахахахах Laughing Мерси много! Не знам, дали ми е тук мястото, но ако не е - пренасочвайте ме. Без това съм жив зян, но ще трябва да свиквам. Simple Smile А кога смятате да кажете на най-близките, ще чакате ли сърчицето?

# 414
kalliopi  добре дошла лека бременност    bouquet
И аз като теб няма да мина с направление, опъванията са от растящата матка
Някои момичета не са казали още но лично аз предпочетох да ги зарадвам  Mr. Green
Само на шефа още не съм казала ама си мисля като мина преглед (който е на 28 като при теб)
Недей да се притесняваш сега трябва да сме си спокойни  Mr. Green Hug
И  мисля че си на правилното място  Hug

# 415
Здравейте момичета, искам и аз да ви споделя най-невероятното чувство - видях тупкащо сърчице, наистина невероятно  Two Hearts . Цял ден каквото и да правя, с който и да говоря пред очите ми е туптящата точица, как може нещо с размер 1 см да има сърчице!!!  Heart Eyes.
Но лекаря ми каза да си взема направление за ЖК чак след 4.02  (днес съм в 7 гс)  и тогава ще почнем да правим изследвания и при вас ли е така, на мен ми се стори малко късно, но той каза да вляза в 3 м.
моника страхотно инфо за храненето, от както знам че съм бременна обмислям всяко хранене, знам че на този етап това е единственото което мога да направя за бебето.
Калиопи аз разбрах, че съм бременна на 31.12 а бях на лекар на 05.01, но не казах на ЖП че съм бремена
Моля помогнете и с тези лентички, видях от къде и как се правят, но не мога да си добавя към профила.

# 416
  • До морето :)
Здравейте! Днес си взех направление за АГ (обикновено) и така ще имам бонус още 2 безплатни ехографа.  Mr. Green Цял ден обикалях града, хем си отпочинах, хем съм като разглобена.

Добре дошли на новите мами!   bouquet

Аз понеже живея на село, много близо до Бургас и тука е такъв клюкарник.  ooooh! Та утре ще се събират жените за Бабинден. Та ме увещаваха да ходя и ме гледаха на криво, като им казвах, че никъде няма да мърдам.  Laughing Ама няма да им давам обяснения още защо. Нека си се чудят.  Joy Аз чакам да мине и следващия преглед след 10 дни и тогава ще съм по-спокойна с казването. Сега знаят най-близките - роднините и приятели. Другите ще се изненадат като ми видят корема на пролет. ИЗНЕНАДАААААААА  hahaha

# 417
Тъкмо и аз с тях се тормозя. Нещо не ми си получава.

# 418
Simple Smile Лентичките са си зор Simple Smile Пустият "чужбински"  Wink Аз, честно казано, много искам да кажа на моята мама, че ще ставам мама, но таткото иска да види точицата и тогава... Пък и сякаш много му се ще да изненадаме първо другите баба и дядо Simple Smile А за брат ми да не ви говоря. Той и без това доскоро работи в детска градина... Страшно обича децата. Страх ме е, че още на третия месец ще юрне бебешока по реки и паланки, за риба, на разходка и така нататък Simple Smile Успокоих се като видях отговорите ви. Благодаря ви и на всички вас лека и безпроблемна бременност.

# 419
Дайте един ден и час и да си направим среща мамите?
Ако искате на сладкарница Неделя на ул братя миладинови ?ще пием кафе,чай...някоя друга тортичка или...?Предложете лейдис Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт