СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 600
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте бъдещи мами септемврийки, надявам се да ме приемете в темичката!  bouquet
Накратко за мен, казвам се Даниела, на 27 год. имам син на почти 7 годинки, живеем в Италия. Видаях двете чертички в неделя, 1-2 дни преди дата на М. Днес пак повторих теста и чертичката е доста по-наситена! Последната М беше на 24.12., все още е много рано за лекар, кръвен тест ще правя в края на седмицата! Календара ми изчисли термин -  30 септември. Надявам се всичко да е наред!  Praynig

# 661
  • София
Здравейте. Утре ми е първия преглед при гинеколога. Надявам се да не е рано и да чуем сърчицето.
Обаче съм забравила, направлението като го взимам от Личната за какво трябва да е?
Трябва ли да искам и направление за следене на бременност или по късно беше?
И още нещо- първия преглед вагинален ли е или само ехограф?
Ох уж ми е второ, ама нищо не помня.....

# 662
Дани, добре дошла при нас!  Hug Аз вече ти казах колко много се радвам!!!  Hug  Hug Hug
Честит Рожден ден на Аникол! Да си много здрава и спокойна и да гушнеш септември едно пухкаво бебче   bouquet
С тази статистика относно седмици и размери съвсем се пощурих... Явно всичко си е строго индивидуално. Оф, да идва края на месеца, че и аз да напиша някакви мерки и теглилки....

# 663
Принцеске, благодаря ти мила!  bouquet
С някои момичета се познаваме от темата Бебеправене, а с другите естествено ще се запознаем! Wink

# 664
някой знае ли какво става с пилчарник   newsm78 последно търсеше познати в инфекциозна болница и оттогава нищо  Rolling Eyes

надявам се да е добре и всичко с бебо също  Praynig

# 665
Лени, направлението е за гинеколог. Забравих точно какво гласеше, но е първото от всичките изброени неща. Ако си към 6-7 седмица може да не е рано да се чуе сърчице. После идва следенето на бременността. СеГа трябва първо да се костатира, че има такава. Мене ме гледа на вагинален ехограф. Не знам дали на всякъде така практикуват.... Късмет ти желая!!! Hug Да се отчетеш след прегледа!  Naughty

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 20:03 от Princessa SS

# 666
някой знае ли какво става с пилчарник   newsm78 последно търсеше познати в инфекциозна болница и оттогава нищо  Rolling Eyes

надявам се да е добре и всичко с бебо също  Praynig
Не знам, Хът! Но ме е грижа - мисля я! Да беше драснала някой ред! Моля се всичко да е наред!  Praynig

# 667
  • София
И аз се присетих за Пилчарник, дано всичко е наред  Praynig Praynig Praynig

Дани, добре си ни дошла   bouquet

Аз да ви кажа, имам чувството, че ме почва някакво гадене, вчера ядох ядох, та се забравих, и вечерта като ме сви стомаха (не корема ниско, а високо), алеле, имах чувството, че ще умра, и от днес съм си казала, че ще ям умерено, накупих една камара семки- сусамено, ленено, пшеничен зародиш и малко мюсли за вкус  Mr. Green и ще ям под контрол, че ако продължавам така ще се пръсна.
Утре мисля да си взема направление от личния....дано не ме домързи да ходя...
Искам да ви се оплача, че съм станала ужасно мързелива, вечер едвам дочаквам 9:30 да си лягам, нищо не ми се прави, само ям и спя.... неделята я прекарах цял ден легнала, цял ден, само към 4ч се надигнах да позачистя, иначе беше егати мързеливия ден.... а е било много хубаво времето.... пу, дано скоро мине това, че имам чувството, че ще си проспя живота...

# 668
Здравейте!   Hug

Момичета постоянно ми се спи, като дрогирана съм. Лошото е, че шофирам по цял ден и много взех да се притеснявам да не направя някое ПТП. Други симптоми на бременност - лошо ми става само когато съм гладна, обаче гърдите ме болят аааааадски много.

Връщам се да чета, че два дена не съм влизала и сте изписали темата   Hands Thumbsup

# 669
  • София
накупих една камара семки- сусамено, ленено, пшеничен зародиш и малко мюсли за вкус
malka maimunka само да ти кажа и аз преди да забременея си правех подобен микс, но го спрях, защото четох че лененото семе колкото е полезно по принцип не се препоръчва по време на бременност, тъй като пречи за усвояването на фолиевата киселина, същото се отнася и за зеления чай. Ако искаш порови се малко в нета или отдели лененото семе, другите неща мисля, че са си полезни и не вредят Simple Smile

# 670
.... пу, дано скоро мине това, че имам чувството, че ще си проспя живота...
Маймунче, как ме разсмя  Joy Това с мързела и спането е обща диагноза за всички ни тука. Явно организма иска да си осигури почивка въпреки нашите планове...та затова ни спуска мързел отгоре!  Grinning
Сисони, внимавай с шофирането!  Naughty И аз шофирам и чат-пат съм много отнесена....гледам поне да държа пътя  Grinning Как е малката кукла Никол?

# 671
защото четох че лененото семе колкото е полезно по принцип не се препоръчва по време на бременност, тъй като пречи за усвояването на фолиевата киселина, същото се отнася и за зеления чай.
Ауууу това не го знаех  ooooh!.... и аз закусвам сусамено, ленено и мюсли.....лелеееее  Tired От утре го спирам!  Naughty И до сега какво е направило това ленено семе???  newsm78 Може ли да е нанесло някакви щети? Айде пак се шашнах..... #Crazy

# 672
  • София
Принцеса едва ли е нещо фатално, защото предполагам, че не си го приемала в големи количества, а и не е задължително винаги да действа така, просто от тук нататък го смени със слънчогледово или нещо друго. Не исках да те стряскам сори. Не се притеснявай излишно! Не мисля, че е нещо страшно!

# 673
Егати ужаса:
 Не се препоръчва консумирането на ленено семе или лигнани по време на бременност, тъй като може да бъде засегното развитието на репродуктивната система или здравето на плода (консултацията със специалист е задължителна)

Ох, все последна ли трябва да научавам  ooooh! мамка му
Само съм от филм във филм.... ooooh! сега пък и това?!? #Crazy

# 674
  • София
 Мерси Софи #Crazy #Crazy #Crazy и аз не го знаех за лененото семе, даже по 2 с.л. си слагах в киселото мляко, но от утре ще включа сусама и махам лененото семе, поне за момента. За сусама знам, че е полезен... БТВ казах на лекарката, че закусвам ленено семе, тя не реагира, даже се похвалих, че това ми регулира стомаха и успявам да съм редовна в това отношение  newsm78 Но наистина прочетох, че не се препоръчва в големи дози  newsm78 Ще взема да купя някаква книга за хранене по време на бременност, че то не едно нещо от полезно се оказа вредно, вече се чудя за всичко, което ям....

Общи условия

Активация на акаунт