Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изследванията за ТАТ и МАТ?
Как се изчислява терминът на бременността?
Какви са симптомите на гестационен диабет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изследванията за ТАТ и МАТ?
Изследванията за ТАТ (тромбофилия) и МАТ (мутации в гените на коагулацията) се извършват, за да се провери наличието на наследствени нарушения в системата за съсирване на кръвта. Тези нарушения могат да доведат до проблеми по време на бременност, като повишен риск от тромбози и проблеми с развитието на плода.
-
Как се изчислява терминът на бременността?
-
Какви са симптомите на гестационен диабет?
-
Какви са симптомите на варицелата и има ли увеличение на случаите тази година?
-
Как се изчислява терминът на бременността и какви са препоръките за хранене по време на бременност?
Почивай повече и всичко ще е наред. Хихиии 3 в 1 
Аз все си мислех, че вече трябва да се види и нещо повече от сакчето, мислех даже, че вече ще чуя сърчице! Но там беше празно... Лекарката ми каза, че вече би трябвало да се вижда, ако има нещо, но все пак да продължавам със фолиевата киселина и да отида пак на преглед след една седмица, на 31. Тогава вече щяло да се види ако имало нещо. Бях много неспокойна и притеснена, но сега като не видях нищо вече съм много разочарована и тъжна, просто ми се уби настроението за всичко 
). Сега е на 5 години и няма спирачки!

Ако не беше това постоянно гадене светът щеше да е съвършен. Много е потискащо. Мъжът ми го сравни с морска болест, понеже това е най-близкото, което сам е преживял. Даже било по-добре, защото съм можела да спя ...
Ехххх тези мъже беее. Тях да ги питаш и раждането не е голяма работа. Нещо като по-сериозен запек ...