Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXVI

• 46 774
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • В светлината на слънцето
Ооо аз не съм разбрала за този филм, много обичам Кийра, ще се гледа. Simple Smile

A знаете ли какво става с Les Miserables http://www.imdb.com/title/tt1707386/ нали 4 януари уж?? Sad И на кино ми се гледаше, дали ще го пуснат...

http://www.cinefish.bg/Kletnicite-Les-Miserables-id30104.html

Тук пише 1 февруари, да видим..

Да, на 1 февруари излиза по кината.  Peace Ще го гледам вдруги ден и ще пиша как е (ако не ми мине котка път де).

Чудесна тема, Гея!   bouquet

# 32
  • Варна
За да не е просто запис:
Препоръчвам Облакът Атлас
Сигурно вече сте го коментирали. Аз лично смятам да го гледам още веднъж.
Освен това:
Segregates
Прометей
Бермудски триъгълник

# 33
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гея,   bouquet

Цвети, има ли вече субсове за "Линкълн"?

Bathory- личи им на чехите, че са специалисти в приказките, този филм беше като "Арабела" с кръв и секс Mr. Green. На мен ми хареса, приятно ми беше да се присещам, че съм ходила в този или онзи замък Heart Eyes

Argo- според мен Бен Афлек няма да сбърка, ако премине изцяло в режисьорското поприще. Много хубав, добре направен филм. Няма да ми стане любим, но ми хареса, много. Заслужава си снощните награди.

# 34
Джой, мисля, че няма още. Обаче, ако това ще помогне - ей тук има английски Peace

# 35
  • Belgium
Гледах "Ана Каренина" - със смесени чувства съм.

Имаше я пищността на костюмите и бижутата, но тя не ми дотежа. Мисля че и Кийра Найтли се справи в общи линии с ролята на Ана, въпреки че си правеше обичайните за нея муцунки и жестове.

Обаче актьорът, който играеше Вронски направо ми беше гнусно сладникав. Явно е трябвало да представлява типичния образ на любовника. Сладък, та чак нагарча.

Другото, което ми беше леко странно и не ми допадна особено, е похвата на снимане. Имаше доста сцени, в които сякаш гледаш театрална постановка, дори героите са на сцена със завеси. Явно е нарочно търсен похват, но според мен не бяха постигнали правилния ефект.

# 36
Аз нещо ви изпуснах, даже се питах какво става, а то имало нова тема. Чак на 3-та страница се усетих, ама какво да се прави...

# 37
Гледах "Ана Каренина" - със смесени чувства съм.

Имаше я пищността на костюмите и бижутата, но тя не ми дотежа. Мисля че и Кийра Найтли се справи в общи линии с ролята на Ана, въпреки че си правеше обичайните за нея муцунки и жестове.

Обаче актьорът, който играеше Вронски направо ми беше гнусно сладникав. Явно е трябвало да представлява типичния образ на любовника. Сладък, та чак нагарча.

Другото, което ми беше леко странно и не ми допадна особено, е похвата на снимане. Имаше доста сцени, в които сякаш гледаш театрална постановка, дори героите са на сцена със завеси. Явно е нарочно търсен похват, но според мен не бяха постигнали правилния ефект.

Абсолютно се подписвам под това мнение.
Вронски беше като сукалче просто с тези кръгли, сини, широкоотверени във вечна почуда очи. Много смешен, лишен от мъжественост, невинно-неадекватен през цялото време, а от друга страна наперен като петел и изкуствено надут ( не знам, може пък тази надутост да е присъща на героя от книгата). По никакъв начин не може да се сравни със Шон Бийн.
Иначе ми хареса брата на Ана как беше представен и Левин също.

# 38
Гея   bouquet
Запис и от мен. Повечето филми ги гледам, но после нямам време за коментар  Blush
Днес изгледах- Tamara Drewe много ми хареса, обожавам английската провинциална атмосфера  Heart Eyes Благодаря за препоръката  Hug

# 39
  • София
Приготвила съм си за гледане Ана Каренина, да видим как е. Книгата ми е любима.
Тамара Дрю също, тези дни ще ги гледам и двата.

# 40
трябва да гледам още Reservoir dogs / Death Proof / Jackie Brown - кой ще ми препоръчате? Simple Smile

И двата Peace

# 41
  • София
Винаги намирам хубави филми тук  newsm78 newsm78

# 42
  • София
Да не ви изпусна   bouquet

# 43
Благодаря за новата тема, този път на  Geia   bouquet

Поизостанах с оскаровите филми за съжаление  Whistling , но смятам скоро да наваксам. "Джанго" е на дневен ред  Sunglasses

# 44
Вчера гледах "Sanctum".
Много ми хареса. Щом дори не ми хрумна за задрямвам, значи наистина ме грабна от началото до края. Някой по-напред го беше сравнил със "127 часа", но за мен този определено беше по-интересен, без да се налага да се свестявам на моменти, както се случи при "127 часа"- при него на два пъти ми прималя и причерня пред очите.
В "Sanctum" дори самата природа те кара да изръпваш с някакво страхопочитание. Мъжът ми имаше някакви предразсъдъци, че сигурно ще е тъмница през цялото време, защото все пак действието се развива в пещера, но нищо подобно. Много добре направен филм. Джеймс Камерън не ме разочарова.

Общи условия

Активация на акаунт