Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXVI

• 46 789
  • 725
  •   1
Отговори
# 720
  • В светлината на слънцето
Гея, на въпросчето - "Бързи и яростни" тръгва в Бг на 24 май (май тогава е и световната премиера, но за нея не съм особено сигурна).
Понеже се спомена по-напред - филмът е "Сестрите магдаленки", а не "Сестрите на Магдалена". Има разлика.
По спора за "Клетниците" - ами какво да кажа - на вкус и цвят..., нали знаете приказката.  Wink

# 721
Гледах:

...и ми се стори ужасно красив, но като цяло ме остави равнодушен. Мнението ми за него е идентично с мнението ми за "Beasts Of The Southern Wild": добър, но нищо специално.

Thinking

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 19:49 от Авраам

# 722
  • в сърцето на един мъж...
Гея, на въпросчето - "Бързи и яростни" тръгва в Бг на 24 май (май тогава е и световната премиера, но за нея не съм особено сигурна).

Благодаря ти, и световната е тогава. Ако се прибираме по това време както са плановете, ще успея да ида на кино Blush

# 723
  • В светлината на слънцето

Благодаря ти, и световната е тогава. Ако се прибираме по това време както са плановете, ще успея да ида на кино Blush

Оооо, ако ще идвате, да се обадиш задължително.  Heart Eyes

# 724
  • в сърцето на един мъж...
Разбира се, непременно Hug

# 725

Общи условия

Активация на акаунт