Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXVI

• 46 792
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И на мен много не ми хареса, само на Мелвил се радвах. Я кажи какво ти липсваше?
на мен ми беше някак неромантичен Rolling Eyes

"Мама" определено е разочарование Embarassed. Така и не го догледах, за цял следобед мъчене. Довечера ще го пробвам пак.

# 691
И неромантичен, твърде шашната ми идваше главната. Тук леко спойлер ще дам, когато замина за Париж и изгуби листчето с телефона му, толкова ли беше трудно да се обади на онзи дето я покани на партито (на което се запозна с французина)? Догледх го защото ме мързеше да стана да сменя двд-то, а и исках да видя до къде ще стигне тази меланхолична история.

# 692
English Vinglish http://www.imdb.com/title/tt2181931/?ref_=fn_al_tt_1, ето този филм гледах наскоро, видях, че са пуснали бг буквички, та да го препоръчам. Нищо ново, леко и отпускащо филмче, без големи очаквания, но изненадващо ми хареса  Laughing( а не си падам по индийските сълзливи историйки).

# 693
Момичета, как ви се стори като цяло Мама?
Толкова ми беше интересна визията на Джесика във филма и май това е всичко, което харесах. Предсказуем, скучноват и не много плашещ... Confused

След доста канене изгледах Melancholia. Вече със сигурност се убедих, че Триер не е моята кръвна група. Филмът наистина е претенциозен и за съсредоточено гледане..

Mysterious Skin - Сериозна е темата. Бях чела в едно ревю следното "The audience has gotten the point roughly 90 minutes before the characters do." обаче съвсем не е така. Имало какво да кажат и покажат повечето персонажи в историята. Много се трогнах да видя подобен разказ особено с Левит и Брейди Корбет (хубаво преживяване след гореспоменатата Меланхолия).

# 694
  • В Космоса
Аз тази вечер ще доглеждам "Мама"-та, после ще си дам отзива. Peace

А за Триер - силно мой е  Heart Eyes, но "Меланхолия" и аз не я оцених. Tired

# 695
  • срещу двата комина :)))
изгледах и аз Playing for keeps ,хареса ми много. Определено приятно забавление за събота вечер  Peace

# 696
  • София
Аз сега започвам да гледам Mama, да
видим дали ще ми хареса.
Да си призная на мен Playing for keeps
не ми хареса, ама никак. Изтъркана
история, не добре изиграна от никой
от актьорите. Особено съм разочарована
от Катрин Зита-Джоунс и Ума Търман.
Не знам какви корекции са си правили,
но те просто не приличат на себе си,
особено Ума, чак гласът й е променен.
Сякаш новият им външен вид се е отразил
и на играта им, само че не в положителен
смисъл. За Джерард Бътлър също съм на
мнение, че може доста повече.

# 697
  • Варна
Не препоръчвам Loved http://www.imdb.com/title/tt0119581/?ref_=fn_al_tt_1, освен ако гледащият не е мазохист.
Аз се подлъгах единствено по образа на Шон Пен на постера, обаче скромното му участие бе сведено до 2 минутен налудничав монолог. Последните във филма са много и начесто.
Заслужава се да се отбележи играта на Робин Райт Пен, на която лично исках да й зашлевя два шамара, та да й прекратя мъките.

# 698
  • В Космоса
Ауу, аз съм възхитена от "Mama"! Heart Eyes Heart Eyes Но аз съм си почитателка на жанра. Особено такъв тип са ми най-любими. Черва и кървища не обичам, но това е друга работа. Sunglasses Бях се отчаяла, че няма един свестен ужас, а напоследък - "Sinister", този... Доволна! Party

# 699
Препоръчвам един страхотен филм от 2009. Заслужава да се гледа, от всички, които са го изпуснали http://www.imdb.com/title/tt1174732/?ref_=sr_1 От скоро Кери Мълиган ми стана любимка . Тя е номинирана за Оскар за ролята си в този филм, а и самият филм има няколко номинации, сред които и за най-добър филм. С две думи филмът повдига вечните актуални въпроси, които се появяват при всеки по време на съзряването му. Филм за решенията, които взимаме и последниците от тях. За наивността, първите трепети, себеопознаването.Заслужава си гледането и мисля че никой не би останал равнодушен към него, без значение дали му се е харесал или не  Peace

# 700
Скучен ми беше "Мама" и плосък...боят на негри в тъмна нощ определено го имаше.
Най ме подразни една сцена, в която ту затъмняваха, то осветяваха като със светкавица- разбирам, че явно беше, за да се стреснем повече, но аз на няколко пъти заспивах и се събуждах и не можах да разбера тая история толкова ли не ги е погъделичкало малко самочувствието да я доразвият като хората, за да стане интересно, или просто не са им  стигнали средствата...

# 701
  • В Космоса
O, аз смисъл в подобни филми и някакъв кой знае колко завладяващ сюжет отдавна не търся. Сигурно на пръсти се броят ужасите, в които хем да си супер заинтигуван и очарован от историята, да е изпипана и правдоподобна, хем да се наакам от страх. Изискванията са ми много занижени в това отношение, щото много боза, много нещо. Дай ми същества като Мама, като Самара Морган и като повечето азиатски такива - космати и мъртвешки с неестествено чупещи се трупове и ми гледай сеира. Crazy И най-откаченият касапин, с най-"живописната" масакра не ме докарва до подобна емоция. Sunglasses

# 702
  • Belgium
Гледах "Клетниците", всъщност гледах не е правилата дума - мъчих се да го догледам до края. Ужасно не ми хареса, а от пеенето на Ръсел Кроу за малко да ми потече кръв от ушите.

Определено тази тематика не е за жанра мюзикъл - гледаш нещастни, полуживи, недохранени хора, които пеят за тежкото си ежедневие. Освен и един кан-кан да ги бяха накарали да изиграят. Нищо оскарово няма в този филм. Само Хю Джакман беше светъл лъч, заради който изтъпрях 2 часа и 40 минути.

# 703
Клетниците не съм го гледала , мюзикъли не обичам ,
но пуснах изпълнение  на Ан Хатауей , з сравнение - онова легендарно изпълнение на Сюзън Бойл  Joy Joy

# 704
Гледах "Клетниците", всъщност гледах не е правилата дума - мъчих се да го догледам до края. Ужасно не ми хареса, а от пеенето на Ръсел Кроу за малко да ми потече кръв от ушите.

Определено тази тематика не е за жанра мюзикъл - гледаш нещастни, полуживи, недохранени хора, които пеят за тежкото си ежедневие. Освен и един кан-кан да ги бяха накарали да изиграят. Нищо оскарово няма в този филм. Само Хю Джакман беше светъл лъч, заради който изтъпрях 2 часа и 40 минути.
Хахах, и аз си мислех какво не ми се връзва.  Сетих се за Ботевото: "Не пей ми се, не смей ми се..."
Не мисля да се наказвам гледайки два часа полурев-полупеене. И без това мюзикъл различен от тематика: кабаре и бурлеска, не мога да изтрайвам. Дори и Дриймгърлс ми дойдоха в повече навремето, та камо ли обляни в сълзи цивреещи оперно Козетки и Жах-Вал-Жановци. Бих се пробвала само яко напушена да гледам подобно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт