Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXVI

• 46 807
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Има ли фенове на Джеймс Франко в темата?

И аз,и аз Mr. Green Вече съм в чуденка и къде да гледам Оз - в Пловдив,или София Laughing

А последният филм,който бих препоръчала, е Gone baby gone.Хареса ми.На момента върви бавно,но въпросът,който поставя филмът накрая,направи гледането на филма смислено.Заслужава си.Дори и само заради последните 20-тина минути Peace

Гледах отново и Портокал с часовников механизъм,тъй като приятелят ми не беше го гледал.Е,методът за поставяне без избор определено те кара да настръхнеш.

# 676
Догледах Flight, краят поне ми хареса.

Знаете ли откъде мога да си дръпна връчването на Оскарите, че както се очакваше, ги пропуснах?

# 677
  • в морето до колене
buttinsky, в темата за Оскарите бях дала магнети, от които аз съм теглила.
Ето линк към поста ми, ако ще ти бъде от полза - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=705574.msg24454286#msg24454286

Но субтитри не съм открила все още.

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 09:47 от мячик

# 678
  • Варна
Аа, аз чаках субтитри за Мама, мерси! Hug
Акаша, има ги вече Hug Heart Eyes

# 679
  • Карлово

Гледах отново и Портокал с часовников механизъм,тъй като приятелят ми не беше го гледал.Е,методът за поставяне без избор определено те кара да настръхнеш.[/i]
И къде го гледа? От 2 години безуспешно се опитвам да го гледам, след като едно момче каза, че това е ФИЛМЪТ променил живота му. Дори го бях свалила от някакъв тракер, обаче не ми тръгваше.

# 680
  • В Космоса
Аа, аз чаках субтитри за Мама, мерси! Hug
Акаша, има ги вече Hug Heart Eyes

Благодаря, Руми. Hug Аз ги свалих, тя, Аника ги беше дала. Peace Започнах го, харесва ми засега. Джесика малко ѝ се губи излъчването на небесно създание без оранжевата косица, но пак бива - има интересен фейс.

# 681
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Точно заради Джесика искам да го гледам Heart Eyes
И пак неин филм идвам да похваля.
Texas Killing Fields- за втори път в рамките на няколко дни съм изненадана много приятно от филм в жанр, който по принцип недолюбвам. Или по-точно- жанр, който харесвам, но винаги най-големите бози са от него. Сиреч- трилър Mr. Green. Но ето, че след Eden Lake и този се оказа интелигентно направен, добре изигран и като цяло смразяващ. Атмосферата беше страхотна, мрачна с точната нотка на отчаяние и мизерия. Препоръчвам Peace.
Мисля да продължа с филмите на Джесика, много интересна актриса е Simple Smile.

И от серията "гледай всичко на ДГЛ"- Forever Lulu. Хубаво е понякога да тръгнеш по ред на номерата из нечия филмография, откриваш редки диаманти като този например. Изключително трогателен филм за живота, любовта и това, което загърбваш, докато порастваш. Много приятно ми беше да си припомня колко обичах Патрик Суейзи, колко и отиват на Мелани Грифит ролите на особнячки, и да се порадвам на Джоузи като детенце (същият бликащ талант, същите трапчинки, сладур Crazy).

# 682
buttinsky, в темата за Оскарите бях дала магнети, от които аз съм теглила.
Ето линк към поста ми, ако ще ти бъде от полза - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=705574.msg24454286#msg24454286

Но субтитри не съм открила все още.

Благодаря, мячик  Hug
Но как се сваля това чудо, наречено магнет?

# 683
Копираш линка, отваряш си торент-програмата, избираш от "файл" "зареди торент от url-адрес", копираш линка в прозореца, който ти се отваря, и след това е като стандартен торент  Peace

# 684
Мерси момичета, страхотни сте   bouquet

А "Мама"-та как е? Прекалено по стереотипа кръв, черва и бой на негри в тъмна нощ ли е или става за гледане?

# 685
  • Пловдив

Гледах отново и Портокал с часовников механизъм,тъй като приятелят ми не беше го гледал.Е,методът за поставяне без избор определено те кара да настръхнеш.[/i]
И къде го гледа? От 2 години безуспешно се опитвам да го гледам, след като едно момче каза, че това е ФИЛМЪТ променил живота му. Дори го бях свалила от някакъв тракер, обаче не ми тръгваше.
Има го в Замунда.

# 686
А "Мама"-та как е? Прекалено по стереотипа кръв, черва и бой на негри в тъмна нощ ли е или става за гледане?
Аз го гледам в момента, и през 15 мин спирам. Скучен ми е дотук Rolling Eyes

# 687
  • Варна
Гледах Сестрите на Магдалена. http://www.imdb.com/title/tt0318411/?ref_=fn_al_tt_1
Не знам дали да го препоръчам. Рядко има толкова добри филми в своята "ужасност". Докато го гледах се чудех кое е по-отвратително: системата, монахините или собствените родители. Рядко подобна гнусост се съчетава на едно място. И най-страшното е, че до 1996г.! подобни учреждения са съществували и са мачкали невинни жени.
Абсолютна мерзост да видиш другата страна на "опиума за народа".

# 688
Broken english по-скро не препоръчвам.

# 689
  • Пловдив
Снощи и днес посетих времето си на "Яж, моли се и обичай". Знам, че е обсъждан вече, само да споделя, че много ми хареса, имах чувството че опитвам от спагетите, които героинята яде. Беше ми много романтично, италианско и .....няма нужда от повече. На всичко отгоре човек може да си направи изводи....

Общи условия

Активация на акаунт