Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXVI

• 46 818
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мързеше ме Laughing (иначе не ме домързя да изпиша заглавието по три начина де Joy)
Какво против ДГЛ Shocked?

# 646
  • В Космоса
Гледах "Бел Ами". Готино са го направили, само дето през цялото време ме напушваше смях като гледах физиономията на Патисън и се сещах за коментарите тук, че страдал от колики. Joy

# 647
Е, кажи сега- не беше ли така Joy Joy Joy
Аз пък съм си пуснала новия Бернал, с любезното съдействие на Мяч, и ми е кееееф Party Party Party. Леко документален е засега, но Гаел спасява нещата в емоционално  отношение идеално.

# 648
  • В Космоса
Баш тъй си беше. Laughing

# 649
  • София
Снощи гледахме Flight с Дензъл Уошингтон, страхотен филм, страхотна тема, страхотна игра...

# 650
  • София
Снощи гледахме Flight с Дензъл Уошингтон, страхотен филм, страхотна тема, страхотна игра...

И аз влизам, за да споделя хубавите си впечатления от филма  Peace

Само да вмъкна, че ако имате страх от летене не е вашия филм  Laughing Аз 3 пъти се препотих на сцената с излитането. Ама да ме пита човек защо отивам на филм, който се казва Полет, като имам такива страхове  Mr. Green

# 651
No- честно казано, очаквах малко повече. Обикновено, като чуем Пиночет, и в главата ни са кървища, насилие и репресия, та този филм ми дойде... кротък. Което не го прави невъздействащ, просто не е, да речем, "Къщата на духовете". Почти документален по постройка, основното му достойнство е историческата акурактност, не толкова емоционалната реакция, която пробужда. Всъщност ако не беше изключително нюансираното изпълнение на Бернал, филмът би бил почти абсолютно стерилен. Препоръчвам, защото смятам, че историята трябва да се познава, не само във факти и цифри, но и откъм ежедневната и страна (а представянето на кампанията за референдума в Чили беше разрез на живота и настроенията в страната по онова време повече, отколкото мащабна историческа сага).

Eden Lake- не смея да използвам думата "препоръчвам". Определено това беше един много добър трилър, но толкова противен и отблъскващ с показаното ужасяващо насилие (и стряскащо истински при това), че не искам да подтиквам никой да го гледа. На мен лично ми напомни, че завистта е лошо нещо- тъкмо тръгнах да се дразня на мадамата за двестате начина, по които се сексиха с Фаса, а то какви работи и се случиха после... Joy Joy Joy

# 652
И от мен 6+

# 653
  • София

И аз влизам, за да споделя хубавите си впечатления от филма  Peace

Само да вмъкна, че ако имате страх от летене не е вашия филм  Laughing Аз 3 пъти се препотих на сцената с излитането. Ама да ме пита човек защо отивам на филм, който се казва Полет, като имам такива страхове  Mr. Green
Joy Joy Joy Аз специално целих период, в който няма да летим скоро...и аз се препотих, естествено...иначе нямам страх от летене...само стюардесите бяха прекалено хубави за вътрешен полет, в реалността са едни лелчета от 80 кг нагоре и 50+.

# 654
  • София
Гледах двата филма с Джерард Бътлър http://www.imdb.com/title/tt1540128/?ref_=sr_2 -Playing for Keeps и Chasing Mavericks http://www.imdb.com/title/tt1629757/?ref_=sr_1,харесаха ми и двата,особено втория,направо настръхвах от ужас при вида на океана,такава мощ...много ми хареса.Някак си,Бътлър ми напомня на Джъд Лоу с тази коса,въпреки че нямат нищо общо двамата.Не го харесвам така,с къса коса е по-готин.

# 655
Току-що изгледах 50/50 - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=347396 , страхотен, забавен, тъжен, прекрасна игра. Много ми хареса.

# 656
Ахх Heart Eyes. Аз си го пускам периодично, или поне финала, всеки път, като чуя това. Странно как тази толкова любима от години песен сега ми напомня основно за усмивката на Джоузеф от финалния кадър и усещането за абсолютно щастие след бурята.
Същото ми се случва и с тази песен- харесвах я много и преди, след On The Edge винаги ми визуализира Килиън на колелото с цигара и смешна шапка Heart Eyes.

# 657
Вчера заспах на Flight, по едно време се разбудих питах мъжа ми как върви филма.
И той беше адски отегчен и ядосан, че си го дръпнахме само заради моето настояване, а аз къртя като пън.

# 658
  • София
И мен Flight силно ме издразни, най-вече с плоската си нравоучителност.
Изгледах го не толкова отегчена, колкото разочарована и излъгана в очакванията си за
силен смислен филм с наситени емоции. Ако исках нещо "в целях борьбы с пьянством",
щях да си пусна Висоцки  Mr. Green
http://vbox7.com/play:d080206d&al=2&vid=534800

# 659
  • София
И мен Flight силно ме издразни, най-вече с плоската си нравоучителност.
Изгледах го не толкова отегчена, колкото разочарована и излъгана в очакванията си за
силен смислен филм с наситени емоции. Ако исках нещо "в целях борьбы с пьянством",
щях да си пусна Висоцки  Mr. Green
http://vbox7.com/play:d080206d&al=2&vid=534800

На мен темата ми е доста близка, по линия баща ми (починал на 59 след 13 години сериозна злоупотреба с алкохол - с което си предизвика остър панкреатит, а умря от бъбречна недостатъчност) и свекър ми, на 67 г - когото обаче хванахме навреме - цероза с диабет, от 1 година не близва алкохол, иначе преди това почти 50 години си е пийвал...

Общи условия

Активация на акаунт