Re: КИВИ + КОМ = КИС - 23

• 38 041
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив

И аз бързам да видя какво е писала Люската.  Embarassed
Ето какво мисля:
1. Люска, стискаме ти палци. Химиотерапията не е най-приятното нещо на света, но си повтаряй, че можеш да изтърпиш и нея, за да се получи добрият резултат, който всички чакаме. Ще се справиш, ние сме с теб, мила.  Hug

2. Не се притеснявай, не плачи и кажи на мъжа ти, че не е срамно да приемеш помощ, която ти предлагат приятели с чисто сърце. Това не е провал за него (ох, пусти мъже!), това само показва, че има прекрасна жена, която и други хора обичат.  Heart Eyes Ще съберем необходимата сума, само дай някаква сметка, че със записите е голяма боза.

3. Сега да подчертая, че съм абсолютен идиот по отношение на банки и т.н., но да ви питам нещо: необходимо ли е да се открива специална сметка? Няма ли да свърши работа и обикновена разплащателна сметка, каквато сигурно вече имат Люси или мъжът й? Тя ще си изтегли парите оттам и ще плати в болницата. Специалната сметка не е ли необходима, само когато оттам директно ще се плаща на болницата и друг не може да тегли пари от нея.  Embarassed Embarassed Embarassed Питам, защото ако вече имат тяхна сметка, да не губят време да открива нова....

Исках същото да кажа и аз ,но ....Embarassed Embarassed

Люска да каже има ли сметка и ако има може да  стане според мен , ама който е по компетентен да каже какво да правим.

# 616
Здравейте, пак прелитам ниско и за кратко, ама какво да се прави?! Както казва Юлето - работа, братче.
И аз бързам да видя какво е писала Люската.  Embarassed
Ето какво мисля:
1. Люска, стискаме ти палци. Химиотерапията не е най-приятното нещо на света, но си повтаряй, че можеш да изтърпиш и нея, за да се получи добрият резултат, който всички чакаме. Ще се справиш, ние сме с теб, мила.  Hug

2. Не се притеснявай, не плачи и кажи на мъжа ти, че не е срамно да приемеш помощ, която ти предлагат приятели с чисто сърце. Това не е провал за него (ох, пусти мъже!), това само показва, че има прекрасна жена, която и други хора обичат.  Heart Eyes Ще съберем необходимата сума, само дай някаква сметка, че със записите е голяма боза.

3. Сега да подчертая, че съм абсолютен идиот по отношение на банки и т.н., но да ви питам нещо: необходимо ли е да се открива специална сметка? Няма ли да свърши работа и обикновена разплащателна сметка, каквато сигурно вече имат Люси или мъжът й? Тя ще си изтегли парите оттам и ще плати в болницата. Специалната сметка не е ли необходима, само когато оттам директно ще се плаща на болницата и друг не може да тегли пари от нея.  Embarassed Embarassed Embarassed Питам, защото ако вече имат тяхна сметка, да не губят време да открива нова....

Аз пък нямам нов телефон.  Що тъй?
Crossing Arms

Фейче   Peace   Hug

ЛЮСКА ТИ СИ ЗНАЕШ (да не се повтаряме)   Hug Hug Hug

Зичонка, честит ти телефон - много хубави новини да получавашщ по него  Heart Eyes Hug

Мастеркони, ко стана пребори ли се с кашоните  newsm78 Heart Eyes Hug

Няма да ви изреждам всички, нооо за всички виии  Hug Hug Hug Hug

# 617
  • Пловдив

Пак ни рЕзнаха кабелите май  smile3514 smile3514 няма телевизия.
Една седмица стояхме без телевизия и сега пак ooooh! smile3512 smile3512
Как да не се ядосвам сега , bash bash Banghead Banghead кой е виновен в случая ?
Само знам че ние сме потърпевшите! smile3512 smile3512
ПАЦЕЕЕЕ кажи ти към коя кабеларка си newsm78 Praynig няма и кабелни вече в Пловдив всички са  боклуци от класа  #Sniper #Sniper #Sniper

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 14:38 от ЗИЧЕ

# 618
  • Пловдив

ПОЛУДЯХ ВЕЧЕ newsm61 newsm62 newsm62

# 619
Зиче, smile3532 rotfImbo от къде ги изнамираш  Joy Joy
За кабелната Rolling Eyes - май ти остава варианта Булсатком, ама и те са еднииии, не ти е работа! Като вали много силен сняг или пороен дъжд ти изчезва ТВ-то, но поне е за 2-3 часа най-много.

Честито телефонче! Дълго и вярно да ти служи и само хубави новини да получаваш!  bouquet

Люска, много, много стиснати палчета от мен имаш! Дано е кратък и ползотворен престоя ти Praynig .

Това, което аз знам е, че специална благотворителна кампания трябва специална сметка, за да може, ако някой реши, да направи проверка къде и как са похарчени парите.
Това го решиха преди няколко години, когато имаше много измами с благотворителни средства.

# 620
  • Пловдив
Хейли булсат не мога да сложа че съм на 2 етаж и имаме много дървета до нас  и не става с тях викала съм ги. Има една N 3 АМА ТЯ СКЪПА ИЗЛИЗА , ИСКА ВСЕКИ ПАКЕТ ПООТДЕЛНО ДА СЕ ПЛАЩА ОЩЕ ПО ЕДИН ЛЕВ  Rolling Eyes
Близу е пред фалит Rolling Eyes и това е #Cussing out

# 621
Хейли булсат не мога да сложа че съм на 2 етаж и имаме много дървета до нас  и не става с тях викала съм ги. Има една N 3 АМА ТЯ СКЪПА ИЗЛИЗА , ИСКА ВСЕКИ ПАКЕТ ПООТДЕЛНО ДА СЕ ПЛАЩА ОЩЕ ПО ЕДИН ЛЕВ  Rolling Eyes
Близу е пред фалит Rolling Eyes и това е #Cussing out

Зиче, ние сме на N3  от няколко години и сме много доволни! Плащаме 23лв на месец - тв+интернет. За някои програми се доплаща, но ние имаме всичко необходимо и не ни са притрябвали допълнително канали. Досега колко плаща, че наща да ти е скъпа? Има и 1,2,3 и 6 часа назад програмите. Като има някакъв проблем веднага се отзовават. Пу-пу да не ги урочасам!

Мастерче, събра ли багажите?  Heart Eyes
Люска  Hug
На всички останали също много прегръдки!  Hug

# 622
Момичета,багажите още са само започнати да се събират......Утре уж ще идват майсторите да редят паркета в новата къща......Тях чакам ..Кат наредят,изциклят и лакират.....Тогава ще събера всичко останало,щото иначе нищо няма да мога да си намеря докат се пренеса.....

Зиче ,честито ти телефонче.....И аз имам същото!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green А,сЯ де!? И тва ако не е поредният съвпадък,пък на!..... Joy hahaha

# 623

Лека нощ!

# 624
  • Пловдив

- Коя си ти,ма?!
- Спящата красавица...
- Е,що си толко грозна бе?!
- Ми са ста'ам!

hahaha hahaha hahaha hahaha

Люската я няма да метна аз чайче
 и стискам палци всичко да се нареди при нея. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Аз пък отивам да се разправям със кабеларките #Cussing out

‎- Как е тъстът ти?
- Не питай!
- Какво, да не се е разболял?
- По-зле!
- Умрял ли е?
- По-зле!
- E ... че може ли по-зле от това ???
- Може! Смени си пола и сега имам две тъщи. Sick Sick
 ooooh! hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 625
Здравейте дами   bouquet Отдавна не съм влизала, но се смях от сърце на последните постове на Зичето  Laughing 
Зиче, която и кабеларка да избереш, все ще гадно. Всичките са един дол дренки ... Отдавна не гледам телевизия и съм мнооооого добре. Ей сега май месец ще ми приключи договора с Близу и няма да го подновявам, сори. За нищо не стават, жалко... Когато си бяха Кейбълтел бяха по-добре, ама ...
Люска, радвам се да добрите новини около теб. Стискам палчета престоя да е успешен, да го понесеш леко и да се приберш у дома още по-усмихната от преди  Hug
Марстерче, багаж съм местила много пъти и знам какво е. Не ти завиждам за местенето като физическа дейност, никак даже  Mr. Green Но ти завиждам благородно, че отиваш в нов дом, с любимия човек. Това си заслужава местенето, после само ще си спомняш с усмивка какво изпитание е било.
Аз ставам от компа, ще почета малко книжка и ще дремна. То таман време за сън, нищо че навън е едно слънце, топличко ... само за разходки.

# 626
  • Пловдив
ОООООООО БИСТРЕЕЕЕЕЕЕ newsm51 newsm51 newsm51 баш ми е драго ,че писа. Hug Hug
Радвам се че си в добро здраве и хубави емоционални настроения Hug Hug Hug

Това е много актоално Party Party Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Стар войвода, участник в няколко войни, лежи на смъртния си одър. Казва на близките си:
- Доведете Пешо.
- Кой Пешо, тате? - пита дъщеря му.
- Пешо, партийния секретар.
- Тате, ти не говориш с Пешо от 09.09.1944 година.
- Доведете го! - нарежда войводата със сетни сили.
Няма как, отива си човека, трябва да изпълнят желанието му. Водят Пешо.
- Кажи, бай Георги, какво да направя за теб?
- Искам да ме приемеш в Партията.
- Браво, байно, толкова години трябваха, но ти дойде акъла! Ха, заповядай партийния билет и да ти е честито!
- А такааа - казва войводата - след 10 минути един комунист по-малко...

smile3508 smile3508 smile3508 smile3532 smile3534

# 627
Ей туй последното,най ми Ареса  Mr. Green Не че нещо против комунистите,но им нямам доверие на наследниците,демек на БСП и лицата му.
Пък аз съм си дома,ако и да не сте разбрали.Не правих химио,защото се оказа,че трябва да направя консулт с кардиоложката ми дали ХТ няма да окаже влияние на исхемичната ми кардиомиопатия  ooooh! Чаках да ме приемат.После чаках два часа и кусур да ми определят лекуващ лекар и да дойде да ме погледне,за да ми кажат,че ме изписват,за да ида при кардиолог.Междувремено трябваше да мина през рентген и ехограф,и там чаках сто часа  ooooh! На тръгване,вече облечена пък ме върнахада ми вземат кръв,за туморни маркери  #Crazy В крайна сметка терапия ще ми правят в понеделник,само за ден-отивам сутринта и като изтече банката се прибирам.Същата процедура на 8-я ден.Две процедури-един курс.Така поне разбрах.
Тъйййй,ся до понеделник ша ви досаждам  Mr. Green ,ма кат знам колко сте активни събота и неделя,може и сама да си говоря  Mr. Green

# 628
  • Пловдив
Люска ами защо не са викнали кардиолог да те прегледа там newsm78 или с личната кардиоложка трябва да е newsm78
Оффф тези наши неразбории беее не ти ли казаха и когато си ходила преди там какво трябва пууу ooooh! Crossing Arms

# 629
Зиче ,какво да ти кажа.Аз до сега в онкото не съм ходила/освен като лежа сестричката ми  Cry /,т.е. не им знам реда.Онкокомисията ми даде бележка,на която пишеше какво трябва да се носи.Не съм виновна,че не четат какви съпътстващи заболявания имам  Crossing Arms А искаха консулт с кардиолога при когото ходя може би защото има поглед върху мене.А и трябва да направя ехоелектрокардиограма,която била по-специфична/поне така разбрах/.Абееее,всичката ни е наред,пък здравеопазването ни най-отпред.Както и да е.Инак в тая болница целия персонал е много любезен.Нали сме хора обречени.../това чух в коридора днес от една пациентка и ми стана много болно  Tired /От др страна като че ли по-добре стана така щото пък иначе второто ми вливане щеше да е на осми март  Cry,а така ще съм си в къщи с любимите ми хора.

Общи условия

Активация на акаунт