Re: КИВИ + КОМ = КИС - 23

• 38 045
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Люсе,да не чувам таквиз неща друг път!!! Аз също не съм свикнала на помощ от ничия страна......Ама ние тука не сме никой бре!.....Люсе,моля те съгласете се с мъжа ти! ....... Заради една дребна сума не искам да пропада всичко хубаво дето е тръгнало......

Гледах подобна тема скоро в Клюкарника....Зиче тва към теб го пиша....

Събираха средства за подобен случай....

Ей я темата....http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=691930.0

Ако разбирам правилно трябва да има открита сметка в банка.....

# 601
Розали , разплака ме  newsm45

# 602
Люсе ,за откриване на сметка и за събиране на средства ти трябва само епикриза,за да открият сметка с такава цел в банката......Питах!!!

# 603
Люскааааааааааааааааа  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Много се радвам за добрите новини.Вярвам, че всичко ще се нареди.
 Веднага ще се включа с парички и вярвам,че успеем да ги съберем бързо  Hug Нали за това са приятелите   love001 newsm51

# 604
Люсе,да не чувам таквиз неща друг път!!! Аз също не съм свикнала на помощ от ничия страна......Ама ние тука не сме никой бре!.....Люсе,моля те съгласете се с мъжа ти! ....... Заради една дребна сума не искам да пропада всичко хубаво дето е тръгнало......

Точно това мисля и аз! Луска, погледни от друг ъгъл - тези пари не са за теб, те са за децата ти, за да имат майка. Каква по-свята кауза от тази?! И кой не би искал да помогне?!

Мастерче,
Hug

# 605
Люска, не питай Анкасчето де е - прави революция  Joy  Майтап,  имам малко  спешни задачки и затова, но постянно проверявам като съм на компа за новини от теб и сега ТООООЛКОВА  АМА ТОЛКОВА МНГО СЕ ЗАРАДВАХ КАТО ПРОЧЕТОХ  Hug Hug Hug Hug  Ей момиче, не знам дали усешащ ама много се вълнувам и радвам едновременно, оххх ... и да не съм чула не ми е удобно и т.н. - казвай и давай каквото трябва ще съберем паричките не са много  - мисля, че хората ще откликнат и макар и със малки скромни суми но ще станат некщата, айде действай и давай  Peace Heart Eyes Hug Hug Hug  

Мастеркони, аз понеже багажи съм местила - един път като се прибирахме от оРусия и втория път тук  в нова къща и вече имам лаф - ако мразиш някого му пожелай един път поне да мести къща и покъщнина  Laughing, шегичка де - трудно е наистина и затова, но пък е за хубаво и ... абеее.  Охх днеска  все хубави новини и се вълнувам и пиша  с грешки , но ще ме извините знам   Embarassed Embarassed Embarassed

Момичета, много ви обичам и се радвам, че съм сред вас  Hug  Сега отивам да довърша , че имам още неща, обещавам да се оБаждам по -често, че така изпускам края.

Хубав хубав остатък от деня ви пожелавам от цялото си сърце  Hug lovekiss Hug

# 606
  • Пловдив
ЛЮСИ, Stop  ВСЕКИ ДЕН СМЕ ЗАЕДНО И АЗ ЛИЧНО ВИ ЧУВСТВАМ КАТО МОИ НАЙ БЛИЗКИ ХОРА!
Ние ако не си помогнем КОЙ ???Crossing Arms   Stop
Да не чувам повече такива приказки ,чу ли! Naughty Naughty

ЧАКАМ ДА СИ ОТКРИЕШ СМЕТКА И ДА ПУСНА ТЕМА, ще пусна и във ФБ също Peace  във блога си също ще пусна сметките Peace

пп. ААА..забравих да ти кажа ,че ти не искаш нищо  от никого , НИЕ ИСКАМЕ ДА ГО НАПРАВИМ  Peace Peace

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 08:22 от ЗИЧЕ

# 607
  • Видин
Ко си прайкате бре, Кивинца Hug

Люскооо, много се радвам за добрите новини! Hug Hug HugХич няма да те питаме тебе, ние искаме да ти помогнем и точка!Само давай сметката действаме!

Альооо,  булката Wink Hug събирай багажа и недей да мърмориш Hug
После ще ти е едно хуууубавинкооо Wink

Момичета, гушки на всички Hug
Това време ме съсипа, баси и дъжда...направо ми скапва настроението Crazy

# 608

Альооо,  булката Wink Hug събирай багажа и недей да мърмориш Hug
После ще ти е едно хуууубавинкооо Wink

reverance pletka smile3544

# 609
Люска, с теб сме!  Hug Много се радвам за обнадеждаващите новини! Това е специално за теб:

Момичета, тези дни нямам никакво време, набързо минавам да ви пожелая спокойна вечер и лека нощ!
  bouquet

# 610
Добро утро девойки! Hug

Да кажа
Луска с теб сме миличка. Радвам се че си одобрена и новините са добри!!!
Само кажете и се включвам в набирането на средства! Hug
Мастерче Алооооуууу... новодомката?! Нема да се оплакваш!!! ХУБАВО Е! И всички ти се радваме при това!
Рекох да ударя едно рамо с пренасянето Whistling Whistling

Момичета спорен и слънчев ден. Нямам време за повече. Знаете че си ви обичам и че ми липсвате...ама грижи братче...какво да правиш...работа...

# 611
Ейййй,ако ме няма мене кой ще ви сервира кафето,чая  newsm08

Добро утроооо!!!
Във Варна времето противно-не можеш разбра дъжд или сняг вали  ooooh!
Аз се стягам за утре.Правя изследвания и мъка ми е свила сърцето,и страх.Не ми се лежи по болници,притеснявам се как ще мине всичко... Tired ,но на вас пожелавам По вода да ви върви  Hug
П.П.Хммм,някой ме спревари  Thinking

# 612
  • Пловдив
ДОБРО ДА Е УТРОТО И ДЕНЯТ ВИ МОМИЧЕТА!

Влизам да видя Люси какво е направила ,дали има сметки вече написани за да действаме .
НО НИЩО НЕ СИ СПОМЕНАЛА ЛЮСКА?? newsm78
Говори ли с мъжа ти?
Какво решихте?

Вчера може би съм се изразила не както трябва, но само искаме да помогнем, това е Hug
Нито ти заповядвам ,виж че в червени кавички съм сложила думата ,че не е така. просто исках да се подадеш на молбата ни,- приятелски е!
 Hug Hug

пп. Забравих да ви се похваля Embarassed вчера Тони и Мими ми подариха за 8ми март нов телефон Nokia Asha 306

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 10:47 от ЗИЧЕ

# 613
Зиче ,казах му,даже се разплаках/толкова ме трогнахте,особено думите на Фейчето,че го правите за децата ми/-замълча,нищо не каза.Явно и на него му е трудно да приеме,че сам не може да се справи и да ми помогне.Мислех днес да поговорим,но го извикаха внезапно на работа.Утре пък влизам в болница,предполагам,че ще съм там макс. 4 дни,т.е. до края на седмицата.Нека и да видим как ще се чувствам след терапията и ...пак ще говоря с него,с вас.Благодаря ви все пак предварително,нищо,че ме карате да плача  Hug
П.П.Честита ти придобивка!Дъъълго време да ти служи вярно   smile3534 Моят пък е Аша 200/с две сим-карти  Whistling /

# 614
Здравейте, пак прелитам ниско и за кратко, ама какво да се прави?! Както казва Юлето - работа, братче.
И аз бързам да видя какво е писала Люската.  Embarassed
Ето какво мисля:
1. Люска, стискаме ти палци. Химиотерапията не е най-приятното нещо на света, но си повтаряй, че можеш да изтърпиш и нея, за да се получи добрият резултат, който всички чакаме. Ще се справиш, ние сме с теб, мила.  Hug

2. Не се притеснявай, не плачи и кажи на мъжа ти, че не е срамно да приемеш помощ, която ти предлагат приятели с чисто сърце. Това не е провал за него (ох, пусти мъже!), това само показва, че има прекрасна жена, която и други хора обичат.  Heart Eyes Ще съберем необходимата сума, само дай някаква сметка, че със записите е голяма боза.

3. Сега да подчертая, че съм абсолютен идиот по отношение на банки и т.н., но да ви питам нещо: необходимо ли е да се открива специална сметка? Няма ли да свърши работа и обикновена разплащателна сметка, каквато сигурно вече имат Люси или мъжът й? Тя ще си изтегли парите оттам и ще плати в болницата. Специалната сметка не е ли необходима, само когато оттам директно ще се плаща на болницата и друг не може да тегли пари от нея.  Embarassed Embarassed Embarassed Питам, защото ако вече имат тяхна сметка, да не губят време да открива нова....

Аз пък нямам нов телефон.  Що тъй?
Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт