Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 138
  • 780
  •   1
Отговори
# 15
Уммм да, за по 3хил. лв. хората коли си купуват. )

А относно цапането на количките....то зависи как се поддържа.
Комбинираната ми количка беше след 7месеца ползване като чисто нова. Нито млека е имало по нея, нито пюрета.

# 16
Ех, че хубава темичка да се запиша.

# 17
# 18
Тъй като гледсм май само цената и цвета Simple Smile

# 19
Между червената и зелената няма разлика освен в цвета, явно и в този магазин имат практика, цветовете, които се харчат повече да са на по-висока цена, а третата е малко по-стар модел, като разликата пак е основно в тапицерията, но може и да има някаква друга минимална разлика.

# 20
  • София

Хора за Перегото, освен че се радвам, че има някой, който ще го започне преди мен ви казах, че я взехме за 1300лв от БебеБутик на България  Peace Няма смисъл да давате по 1700-1800 лв  Peace

# 21
fanagoria, на първите 2колички се различава цвета само. )
Третата като гледам е пак същия модел, но по-стара година. Вероятно има разлики в тапицерията, но като гледам конструктивно е същата.

# 22
# 23
И май няма чувалче...

# 24

Гледах една Мима в късната есен при нас. При това беше лимитирана серия, от тези с изрисуваните сенници.
Не знам колко удобна се води за детето....но като го гледах горкото как се беше сгънало в нея, а беше на не повече от 6-7месеца бебе....
Иначе със сигурност като за 3хил. лв, всеки купил си я ще убеждава, че е върха. )

# 25
Каква е логиката да похарчиш цяла заплата за количка която ползваш 2 години?  Тези които показвате даже не си заслужават парите!  Тази количка Мима, нищо не представлява.  Нито има седалка за кола, нито изглежда удобна.  Май не може и да се използва от дете на 2-3 години (ако още ползва количка)
Това е мое мнение разбира се.  

Кои са най важните фактори за вас които трябва тази количка да предоставя?

# 26
Ами това е като с всичко, има си хора за количките по 100 и за тези по 3000:)
За мен важните критерии са да е лека, маневрена и с качествени материали - да не се изтърка тапицерията например, да избелее за нула време или да започне да скърца след няколко ползвания (имам познати с Бертони, на които на лятната им количка й се скъса седалката #Crazy) Имала съм 5 колички от 200 до 500 лв., исках с второто дете да си купя по-скъпа, но се отказах, поради различни от финансови причини.

# 27
О, и тук важи приказката че за "всеки влак си има пътници". ) Ако вземам 10 000лв. няма да ме бърка дали ще дам 3хил. лв. за количка. И сега ако се напъна, ще ги извадя.
Но....не го смятам за целесъобразно това...
Пък и малко смешно в Долно Нанагорнище да бутам количка за такива пари...) Разбирам да съм на центъра на Лондон да речем.....или поне на София. )

# 28
  • в пералнята
http://www.kinderrich.de/angebote/kinderwagen-mima-kobi-weiss.html

И аз пускам една Мима. Както винаги цените в Бг и в чужбинските сайтове са доста различни.

# 29
Много повече харесвам тази марка, като ще става въпрос за по-висок клас колички.
http://www.icandyuk.com/

Общи условия

Активация на акаунт