Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 119
  • 780
  •   1
Отговори
# 45
  • в пералнята
Дес, в сайта, който си дала е включен коша за новородено в цената.

Иначе аз говорех за ето този сайт - http://www.baby-markt.de/Unterwegs/Kinderwagen/ABC-DESIGN-Kombik … Orange-Black.html
Който според мен си е абсолютно надежден. Peace

# 46
Връщайки се на темата с едно "кифленско" (както ги беше нарекъл някои) Косато. ))))
Много пък е яко. )))))

http://www.bambinodirect.co.uk/Cosatto_YO!_Stroller_Limited_Edition_in_Bizzy_Betty_CT2784/version.asp

Аз бях цитирила мнение от по-предишната тема  Grinning!
Това ми е фаворитът засега!  Peace Ходих и я гледах в магазина на живо- страшно ми хареса: лека, лесно управляема, дамаската е много хубава. От снимки в нета бях останала с вчепачетление, че е като пластмасова, но си е много добре. Багажникът е ок като големина.
С първото бях с комбинирана количка (Quinny Buzz4), много хубава количка, но се убедих, че от комбинирана количка нямам нужда, няма смисъл. Лятната количка ще ми свърши чудесна работа.

Претърсила съм всички познати англ.сайтове като засега най-добра цена дава един продавач в Ибей. До март, април може и да паднат цените.  Grinning Но дори и да не паднат пак ще са по-добри от тукашните магазини!

# 47
Повтарям си питането от миналата тема:

Мнения за Cam? Примерно ето това: http://www.bebe-best.com/cam-portofino-2013-kombinirana-bebeshka … l-48-p-42676.html

Търся нещо леко с пълно легнало положение за новородено и чувалче, което да покрива много добре.

Нещо такова с обръщаща се дръжка или възможност за смяна на посоката на седалката може ли да предложите? Не искам модулни - имаме си всичко от предното бебе, вкл. 3 супер тежки "маневрени" колички, които влачех постоянно нагоре надолу по улицата  ooooh!

# 48
И аз с гол запис.  Grinning

malina07, без да съм ползвала лично Кам винаги са ми бил доста дървени колички.

# 49

Втората е малко по-луксозния вариант на тапицерията,а третата е без покривалото за крачетата.Разлика в шаситата няма.Както бях писала в предната тема, нашата Пег Перего Буук я взехме от италиански сайт и ни излезе 400 лева по-евтино.За 5 минути проверихме сайта и фирмата, която продава количките и се уверихме, че са надеждни.Но за всеки влак си има пътници, както каза някой по-горе.
Лека вечер.

# 50
Запис и от мен  Hug

# 51
Когато пуснаха Косато Йо миналата година през август (точно когато родих), струваше 390 лв. (във всички български онлайн магазини), тогава аз избрах Swift Lite, но ако знаех, че само след няколко месеца ще решат, че са толкова скъпи, сигурно щях да си купя с цел инвестиция Mr. Green
Иначе от baby-markt.de съм пазарувала многократно, много съм доволна. Сайт за колички с доставка до БГ е  kinderwagen.com, оттам си купих количка и бъгипод миналата година, доставката е 5 евро независимо от броя и обема на нещата.

# 52
  • София

При пазаруването от чуждестранни сайтове, проблема е че подръжката е там. Това притеснява хората  Peace Лично аз доста често си пазарувам и количката щеше да е пак от там, ако не беше толкова намалена. От намалението в Комсед нещата бяха като в амазона и ebay и предпочетох да ти пипна   Mr. Green А след като майка ми- Тома неверний се научи как да пазарува онлайн, надежда че ще прогледнат и другите има   Peace

А туй "кифленско" Косато в зелено изглежда простоооооооооооо  Heart Eyes Само дето гунмите ми се виждат мънички. Не разбирам.. просто ми направи впечетление  Peace

# 53
Simple Smile аз бях казала, че са кифленски, сега се сетих:) Точно това зелено исках като родих, но то се оказа различно от на снимките, доста по-бледо.

# 54
Аз да се похваля - вчера ми пристигна Cosatto-то Giggle Treet - http://www.cosatto.com/products/pushchairs/giggle-3-in-1-combi-pushchair/treet. Някой беше питал за отзиви за Sunny, която е същата просто с друг десен, та какво да ви кажа .... любов от пръв поглед. Количката е просто прекрасна - красива, лека, маневрена, лесно се сгъва, разгъва, сглобява и разглобява. Има много внимание към детайла. Напълно отговаря на мотото на последната кампания на Косато - Saving the world from boring baby stuff Simple Smile Толкова ми харесва, че отивам да врътна още едно кръгче в хола Wink

# 55
danon, честита придобивка и със здраве да си я ползвате! Hug Ама вие все повече ме обърквате Laughing , вече съвсем незнам какво искам  #Crazy...

# 56
danon, честита покупка, чак ми се прииска и на мен да врътна едно кръгче с твоята количка Grinning уж планирам трето дете за след 3 години, но много ми се прииска да разхождам новородено:)

# 57
danon, страхотна е, честито. ))))

# 58
а кифленското косато дали има напълно легнало положение?

# 59
А на кое Cosatto казваме "кифленското"?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт