Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 316
  • 780
  •   1
Отговори
# 240
Търся добра оферта за Maclaren Techno XLR...

# 241
Аз се включвам да се похваля, че ми дойде количката! Много съм доволна! Поръчах Graco Symbio B, на живо е страхотна, маневрена, функционална. Е, това за сега на сухо,  Wink пълна и на разходка ще споделя поне след 2 месеца! От eBay я поръчах на много добра оферта - с доставката ми излезе 550 лв, поръчах си и кошница за кола и чанта за количката. Единствения кусур й е малкия кош за багаж, но пък чантата е големичка и ще компенсира, предполагам! Simple Smile
И така, след много избиране и чудене, да се надявам, че е удачен избор за мен! Благодаря, момичета, за съветите, защото много ми помогнахте в избора!  Hug   bouquet
здравей, искам да те попитам количката и става ли за новородено и да ми дадеш линк ако можеш на твоята да я разгледам, че и аз съм се спряла на същия модел , но се колебая

# 242
  • Бургас
Аз се включвам да се похваля, че ми дойде количката! Много съм доволна! Поръчах Graco Symbio B, на живо е страхотна, маневрена, функционална. Е, това за сега на сухо,  Wink пълна и на разходка ще споделя поне след 2 месеца! От eBay я поръчах на много добра оферта - с доставката ми излезе 550 лв, поръчах си и кошница за кола и чанта за количката. Единствения кусур й е малкия кош за багаж, но пък чантата е големичка и ще компенсира, предполагам! Simple Smile
И така, след много избиране и чудене, да се надявам, че е удачен избор за мен! Благодаря, момичета, за съветите, защото много ми помогнахте в избора!  Hug   bouquet
здравей, искам да те попитам количката и става ли за новородено и да ми дадеш линк ако можеш на твоята да я разгледам, че и аз съм се спряла на същия модел , но се колебая
Ето, виж клипчетата, мисля, че ще ти стане ясно как е.  Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=cRaJZUDX8Vw
http://www.youtube.com/watch?v=sFC_HCkCQtU

# 243
  • Пловдив
kateto_85, аз лично не бих ти препоръчала Chicco Lite way. Като търсих лятна количка се бях спряла на нея и ходих да я гледам няколко пъти. Всичко й е супер, но е страшно тясна. Накрая отидох с бебчо и го сложих и раменете отстрани му опираха от единия до другия край. В крайна сметка си взех Плико Мини на Пег Перего. Тя е доста по-широка, също има легнало положение, а и е по-лека. Засега съм доволна, но я ползвам около месец.

За 3Тек мога да кажа наблюдения, понеже моя приятелка ползва такава. Сенникът наистина не е от най-дълбоките и си трябва чадърче през лятото. Легналото положение е от варианта, при който се накланя целия кош,  не е с колани.

# 244
  • София, Бургас
Благодаря за помощта на всички  bouquet В четвъртък ще обиколим да разгледаме и да решим, че старата съвсем се разби и я продавам на части. Днес слизах до магазина и носих малката на ръце. Наистина ми е важно количката да е широка, защото малката е много дива и иска да има пространство. Даже и на проходилката се дразни.  Ще разгледам и ще пиша какво сме избрали.

# 245
kateto_85 , аз съм си харесала бъгстъра и това ще е моята количка , само че аз ще ползвам и кош за новородено.Търсих я много из чуждестранни сайтове и никъде не я намерих по-евтино от тук.Не че аз съм критерий  Laughing.
Щом ти трябва само лятна количка , защо не погледнеш и Дот - http://www.bebelandia.bg/productv/38958/tfk-detska-kolichka-dot. … LUCFVC7zAodMmgAWA , също толкова широка , малко по-лека , по-компактна като е сгъната , има по-ниско легнало положение и е по-евтина.
Дот-а също ще излезе с кош за новородено

# 246
  • Асеновград
Знам   , но нямам време да го чакам Laughing.Искаше ми се да го видя на живо как се закрепя , да бутна количката, а по магазините ми спорят , че няма такова животно кош за новородено за Дот.

# 247
Знам   , но нямам време да го чакам Laughing.Искаше ми се да го видя на живо как се закрепя , да бутна количката, а по магазините ми спорят , че няма такова животно кош за новородено за Дот.
Кошът ще се предлага от средата на февруари в България. Шасито си е същото, само с адаптери ще се закача кош.

# 248
  • София, Бургас
А Dot-a къде го има в София? Аз само Бъгстър съм виждала?

# 249
  • София
Във Вис Виталис на Симеоновско  Peace

# 250
  • София, Бургас
Във Вис Виталис на Симеоновско  Peace

Мерси  bouquet Аз бях в този на Стамболийски и имаше само Бъгстър-а ...

# 251
Моя Дот го взех от http://babylux.bg/contacts, ако не се лъжа са и вносителите на TFK. Можеш да се обадиш по телефона да питаш за наличност и какъв цвят имат за да отидеш да го видиш. Има една лимитирана серия в магазина, беше чудна, но на мен ми идваше скъпичка.

# 252
  • София
Здравейте, момичета
Искам да ви попитам за коша за новородено и зимния кош едно и също нещо ли са? Т.е. има ли смисъл от него през лятото - понеже живот и здраве чакаме лятно бебе? Сори, ако въпроса ми е смешен, но не съм много запозната с тези неща  Embarassed
Харесала съм модели на Бебетто - полски колички като съотношение модел-цена ме устройват  Peace Ако някоя от вас има наблюдение или ползва такава количка ще съм много благодарна да сподели мнението си   bouquet

# 253
  • София
Да, едно и също са. Всъщност съвсем неправилно у нас са наречени зимен кош. Кош за новородено са.
Ако количката няма пълно легнало е нужен, ако си има може спокойно и без него.
Въпрос на разбирания и желание като цяло.
За мен е излишна тежест, освен това се ползва доста кратко.

За Дота, а и бъгстъра единственото, което не ми харесва е материята, не знам защо, но още от бъгстърите  ми е ужасна, на дота ако не се лъжа е същата. Иначе количката само по себе си много ми харесва Simple Smile

# 254
Не. различна е материята на Дот-а. Но не намирам на Бъгстър-а за кофти. Категорично не спарва повече от  отаналите, които не са памучни, лесно се почиства..

Общи условия

Активация на акаунт