Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 282
  • 780
  •   1
Отговори
# 360
Рони тук не си права. Имам позната, която от чужд сайт си купи количка и като и се развали нещо направи рекламация и до 2-3 седмици пристигна по куриер нова количка и взе развалената.

Имам също и познати, които браха ядове с количка от близо 1000 лв и как представителя за БГ се опитваше да ги убеди, че е развалена в следствие на "неправилна употреба" и как не трябвало да се кара количката по неравни пътища.  Mr. Green hahahaА къде ли в БГ има равни пътища че там да ги "употребява правилно" и как да лети с количката до тези пътища не знам!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfireИ ги мотаха 3-4 месеца докато най-накрая направиха скандал, писаха по форуми и тогава им оправиха чак количката.

# 361
Нямам опит с такива колички, наистина, но от моята камбанария така изглеждат нещата - нали вече трета седмица няма как да изпера...

# 362
Моля за съвет. Какво ви е мнението за  Bebe confort-streety ако някои я е ползвал,да сподели. Много малки ми се виждат колелетата.

# 363
И аз тук да питам мамите с Jane Muum 3in1 с мек кош за новородено, да споделят мнение.
Мерси предварително!

# 364
Моля за съвет. Какво ви е мнението за  Bebe confort-streety ако някои я е ползвал,да сподели. Много малки ми се виждат колелетата.

Бях я харесала и я разглеждах, но точно малките колелета ме въздържаха от покупка.
Те са по-малки дори от детската количка за кукли на дъщеря ми. А като си знам условията по нашите тротоари...

# 365
Здравейте някой има ли мнение за тази количка http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=341 харесва ми модела и цената ме устройва но все пак искам да чуя и друго мнение  Simple Smile

# 366
Здравейте! Силно съм заинтересувана от Babyzen Yoyo на Recaro. Но не съм от София и несъмя виждала наживо. Някой има ли впечатления от нея? Не намерих назад в темата, но и не успях да прочета всичко, тъй че ако вече е обсъждана, моля само ми посочете горе-долу кога! Благодаря ви предварително!

# 367
Bebeconfort Streety е доста лека, но и неманеврена. Имах една приятелка с такава, голямо мъчение беше. Loola-та също не е особено маневрена, но пък заради цената й напоследък е супер популярна, а и наистина като за качествена количка с кош за новородено (а и без) си е доста изгодна.

# 368
Да докладвам и аз:
във Варна никъде няма колички на ГРАКО, така че тази при мен отпада - искам да я видя наживо. И аз си мислех за КОСАТО ЙО, но като я видях не ми допадна толкова...А и легналото положение не е съвсем легнало. В магазина ми предложиха на НУНА ПЕП. Наистина е с уникално компактно сгъване, супер лека и маневрена, има изцяло легнало положение...Но отдолу има една пластмаса, която малко ме притеснява. С тези наши улици мисля, че ще се счупи лесно. Друга подходяща е МАКЛАРЪН ЕКСЕЛЕР- със сгъване тип чадър...

# 369
  • Варна
На мен ми трябва лятна,компактна и маневрена количка. За сега съм харесала     
Quinny Zapp. Ако някой може да даде отзиви, ще бъда благодарна.

# 370
Нуна няма да се счупи с пластмасата, имах такава и е най-маневрената количка, която съм имала. Макларън е с универсален дизайн и също е чудесно решение според мен:)

# 371
Здравейте някой има ли мнение за тази количка http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=341 харесва ми модела и цената ме устройва но все пак искам да чуя и друго мнение  Simple Smile

Аз съм с такава количка вече 10 месеца - идеална е!!! Нашата е зелена - беше намалена, защото освен че е модел от 2011 година мисля, имаше и едно чадърче, което не можеше да се размонтира. Съотношението цена - качество е супер. Много ми е удобна, защото е лекичка и я нося без проблем по всякакви стълби  Wink

# 372
Здравейте! Силно съм заинтересувана от Babyzen Yoyo на Recaro. Но не съм от София и несъмя виждала наживо. Някой има ли впечатления от нея? Не намерих назад в темата, но и не успях да прочета всичко, тъй че ако вече е обсъждана, моля само ми посочете горе-долу кога! Благодаря ви предварително!

До колкото съм запозната Babyzen и  YoYo са два различни модела на Recaro. Yoyo е четириколка с по-малки гуми, а Babyzen-a е триколка.
Много я харесвам Babyzen и също търся отзиви от някой по-запознат. Виждала съм я на живо в 9+ - стабилна е , наистина компактна, но на този етап ме спира високата цена. Минус е също така че летния кош няма напълно легнало пложение, което в моя случай означава, че трябва да купя и коша за новородено (Yoga), който пък е 500 лева Sad ама пък как се сгъва .... за малки коли е идеалната количка.
Освен това не съм от феновете на черни колички. .... Та и аз съм в голяма чуденка. ?  Thinking

# 373

До колкото съм запозната Babyzen и  YoYo са два различни модела на Recaro. Yoyo е четириколка с по-малки гуми, а Babyzen-a е триколка.
Много я харесвам Babyzen и също търся отзиви от някой по-запознат. Виждала съм я на живо в 9+ - стабилна е , наистина компактна, но на този етап ме спира високата цена. Минус е също така че летния кош няма напълно легнало пложение, което в моя случай означава, че трябва да купя и коша за новородено (Yoga), който пък е 500 лева Sad ама пък как се сгъва .... за малки коли е идеалната количка.
Освен това не съм от феновете на черни колички. .... Та и аз съм в голяма чуденка. ?  Thinking

Babyzen наистина е нелогично скъпа, без легнало положение и със сравнително сложно сгъване. Вие чакате бебе тепърва, доколкото виждам. На Вас Ви е нужна сериозна количка. Поне аз съм на такова мнение за новородените. Аз съм с Jane Unlimit с кош за новородено Matrix. Няма такъв кош! Идеален е за кола. И изключително тежък, но уникално сигурен и удобен! Но сега ми се иска една по- лека количка, заемаща по-малко място. Затова изключително харесах Yoyo. Но малката сладурана все още спи по два пъти през деня и ми се иска да може да спи в количката, а на тази няма повдигаща се ... не знам как се нарича тази част за крачетата, от коленцата надолу. Освен това не мога да преценя колко ляга назад. Та така....

# 374
Нуна няма да се счупи с пластмасата, имах такава и е най-маневрената количка, която съм имала. Макларън е с универсален дизайн и също е чудесно решение според мен:)

Сериозно? Накара ме да се замисля - има наистина пълно легнало положение, а и е наистина най-компактната количка, която съм виждала...Някой друг отзиви от Nuna Pupp???

Общи условия

Активация на акаунт