Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 292
  • 780
  •   1
Отговори
# 345
Аз поръчах моето Косато с Gabieli (те са с промоцията, за която говори Mirama) и доставката ми излезе 33.50 лв. Аз лично съм удовлетворена от цената.

# 346
И аз да се похваля си поръчах МАкси Коси Лолла Кид Арт.Много исках точно този цвят,а излезе една мнооооог о изгодна.Чакам я да дойде с този или следващия курс на Габко.
Сега си търся и кош за новородено,но нещо все много скъпи......
Все пак имам още мноооооооооооого време докато ми се наложи да я ползвам,така че ще падне ровене  Laughing

# 347
c

А какво се прави ако количката се счупи....ами кара се в сервиз ако има в града такъв, ако не...оправяш се сам. )

Браво - т.е. ако ти се счупи Макларън-а Малечко или който там е вносителя ще ремонтира без гаранционна карта и кассов бон от България, т.е. без да е закупена от него  newsm78

# 348

А какво се прави ако количката се счупи....ами кара се в сервиз ако има в града такъв, ако не...оправяш се сам. )

Браво - т.е. ако ти се счупи Макларън-а Малечко или който там е вносителя ще ремонтира без гаранционна карта и кассов бон от България, т.е. без да е закупена от него  newsm78

Хехе, все пак сме в БГ, не съм написала, че ще ти я ремонтират без гаранция.
Ще ти я ремонтират вероятно, но ще си заплатиш услугата.
А и това е приложимо за големи градове примерно. Ако човек е от по-малък, където в магазините има избор м-у Бертони, Чиполино и Кангаро....нали се сещаш че няма да има и къде да я закараш. )

# 349
  • София
Намерих промоция на Boots на колички на половин цена, има доста прилични според мен и много от тях са за близнаци. Не съм сигурна дали мога да пусна тук линк, но секцията в сайта е OffersBaby clearance - 1/2 price on selected baby products - online only.
 Peace

# 350

Хехе, все пак сме в БГ, не съм написала, че ще ти я ремонтират без гаранция.
Ще ти я ремонтират вероятно, но ще си заплатиш услугата.
А и това е приложимо за големи градове примерно. Ако човек е от по-малък, където в магазините има избор м-у Бертони, Чиполино и Кангаро....нали се сещаш че няма да има и къде да я закараш. )
.

Значи пак отиваме на варианта НАПРАВИ СИ САМ - Е, аз не бих си хвърлила парите така...

# 351
RoniBonboni, защо смяташ, че ще са хвърлени пари ей така?
Като купиш количката от представител в БГ, да не мислиш че като я занесеш за ремонт и хоп, след 1час ще е готова?
Още повече ако си от по-малък град както написах и си чакал за доставка заветните 1месец, че и повече.
И ти кажат, че докато я изпратят в София, ремонтират и върнат, ще мине още поне 1месец...през това време какво правиш?

# 352
Нямам такъв опит с колички, но в момента вече втора седмица чакам от Индезит да ми ремонтират пералната, но ако не беше купена в БГ - нямам идея какво щях да правя като слушам резервните части струват повече, от колкото да си купя нова... та за това не бих постъпила таки и с други скъпи вещи - едно е да си купиш дрешка и в случай, че не ти стане да я подариш - друго количка, но това си е моеето мнение...

# 353
Благодаря ви момичета, сега ще поразгледам, и да видя кое ще ми свърши работа!!!   Hug Hug Hug

# 354
# 355
  • в пералнята
Като купиш количката от представител в БГ, да не мислиш че като я занесеш за ремонт и хоп, след 1час ще е готова?
Още повече ако си от по-малък град както написах и си чакал за доставка заветните 1месец, че и повече.
И ти кажат, че докато я изпратят в София, ремонтират и върнат, ще мине още поне 1месец...през това време какво правиш?

А плюс това някой път разликата в цената е 50%... По-евтино би излязло да си платиш ремонта...

# 356
Пък и според мен количките не се чупят толкова много и толкова често!
Имала съм 4 колички и до сега (да чукна на дърво,дано и за напред) нито една не ми се е чупила.

# 357
И аз съм имала 5 колички, не са се чупили. А и ако трябва да чакам месец за ремонт (както се е случвало на мои познати) вероятно пак бих си купила друга през това време.

# 358

А плюс това някой път разликата в цената е 50%... По-евтино би излязло да си платиш ремонта...
Това и аз щях да напиша, но пък защо трябва да убеждаваме някого да си купува нещо по-изгодно?! Всеки сам си решава. ИмАл-дАл!  Whistling

# 359
Всичко е въпрос на сметки 50% като сума + парите за доставка + парите за ремонт + пак си чакаш времето за ремонт - тогава вече 1 месец, че и повече ти е гарантиран, защото няма за какво да се натиска сервиза да ти я бърза щом няма законово притеснение - няма задължение да те обслужи, няма причина КЗП да го гони, а ти парите така и така ще си ги дадеш и са му в кърпа вързани. А и няма как да му се иска на някой да бърза да ти отремонтира нещо, което не ти е продал той, а  друг...

Иначе дали ще е по-евтин ремонта не е ясно - правя паралел с моята пералня и се хващам за главата за какви суми може да става въпрос - 1 проблем от порядъка на 60-70% от стойността на пералнята + сумата  за работа на техника + за посещение на място. То само, за да ти дойде у дома са си 20 лв
А ако се яви повторно този проблем или възникне друг... леле колко е лошо да нямаш пералня нямате идея...  Горе - долу като с количката, особено в хубави дни.

Общи условия

Активация на акаунт