Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 294
  • 780
  •   1
Отговори
# 330
  • София
тези в Малечко доста завишени цени имат.Гледам Макларън Куест е 478 лв.,а в друг сайт
е 423,стабина разлика.Знаете ли в Премама,каква е цената,че на сайта им не виждам цени.

Ако някой има куест,моля да ми каже става ли за зимата,че искам една количка за всички сезони.Знам,че Техното става,но е по-скъпа,та се чудя.

# 331
В Продавалник една мацка продаваше нов Куест за 380 лв.Мисля,че обявата още стои там Peace

# 332
  • София
да и аз я видях като я пуснаха още,но с код от мадъркеър излиза по-евтино и ще мога да избера цвят.Те до днес май са им намаленията,
Аз обаче я искам за основна количка,което ма няма да стане и за това харесах друга в кидикеър,но там пък е сложно поръчването.Изобщо ,сънувам я вече тази количка. ooooh! Crazy

# 333
Да се похваля и тук - капарирахме вчера Бук плюс-а на Пег Перего  в цвят мента и се разбрахме в началото на април да си я взмем, много се кефя newsm44 newsm44 newsm44

Благодаря за съдействието на obsesito  и  rayny  bouquet

# 334
angels_zg,сподели коя количка сънуваш  Wink

# 335
Споделете мнения по какви критерии да търся удобна и практична количка. Благодаря предварително!

# 336
Това животно се търси вече 20-та тема Laughing

# 337
Споделете мнения по какви критерии да търся удобна и практична количка. Благодаря предварително!
Да е лека, маневрена, да има пълно легнало положение, кошът, или дръжката да се въртят за да може бебето да има видимост и към майката и напред когато по-голямо, да има голям багажник. Материята да е хубава (това са били нещата, на които аз държах и мисля, че намерих това, което търся)

# 338
  • София
ами Макларън. Laughing
Аз имам от баткото Jane carera.Много си я харесвам и нея ,с кош матрикс е и е много маневренаСега мисля да я продам и чак ми става мъчно за нея. Laughing.Като стана на 1г. взехме Макларън триумф и направо се влюбих - толкова е лека.Сега реших,че пак искам,но за бебе и търсих техно ХТ или ХРЛ.От 2-3 дни гледам по сайтовете и чета,че до сега не съм поръчвала от чужбина ,освен от ла редут преди 3г,та  ми беше пълна индия.
Та днес от кидикеър май успях да взема последна бройка от тази за 200 лири,намалена от 300.
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 4552_80404_10001_.Казвам май,защото съм много боса в тези неща и даже нямам регистрация в сайта,малко на магия стана работата. LaughingМа са ми дръпнали пари,надявам се това значи съм я поръчала.

# 339
Ми айде,честито !!! :peace По-добрият избор от Куест

# 340
share, с интерес ще следя отговорите за Косатото, и аз я харесах и питах за нея, но изглежда няма използвали я. Не намирам по-лека и компактна количка с подобни параметри, може би Jane Moom. Разбира се, с голяма преднина относно дизайна за Косатото. Притеснява ме да не е много паянтова, в Англия тротоарите изглеждат по различен начин и може би не е чак толкова здрава, колкото на мен ми се иска.
Днес ходих до няколко магазина - Мартис, Prima Pappa и Вис Виталис.
За Косатото  - на пръв поглед ми се видя малко паянтова и не я пробвах как се сгъва и как върви, а и беше само този модел (летен вариант) - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 32ba7eba7c36973b2.

честито, със здраве да се ползва! на мен много ми харесват десените на тези колички, но не можах да намеря къде в София да ги видя на живо. Вече си капарирах Пег Перегото, 3 в 1 + чанта и дъждобран ми излиза към 1200лв. Много съм доволна от избора си.
Спрях се на Peg Perego, почти съм сигурна, че ще я взема, дано да не си сменя решението, че лудвам вече.  Ето моя избор, като до 11.02 в Prima Pappa  има 20% отстъпка и ще ми излезе 3 в 1 лум 1250лв всичко. -
това е модела, само че десена си избрах в светло бежово.
 http://www.babystoreisernia.it/lang-en/sistemi-modulari-trio/165 … zione-gratis.html

Аз не издържах и поръчах вчера Косатото  Grinning Летния вариант наистина е с малки колела, и на мен ми изглеждат много паянтови, за да я ползвам 2 години, че и повече, така че залагам на комбинираната от самото начало. Ще докладвам някой ден, когато започне употребата.

# 341
Здравейте момичета, можете ли да ми кажете тези от вас, които са си поръчвали колички от Англия, как стоят нещата с доставката?И по-точно някоя куриерска фирма, която прави доставки на нормални цени, до към 50 лв. примерно, нещо в рамките на нормалното? Много ще съм благодарна!!! Hug

# 342
Да и аз съм се чудила какво се прави, ако когато получиш количката всичко е наред, но след едно - две излизания нещо се повреди (поради производствен дефект). Дал си един тон пари - макар и по-евтино си купил количка от добра марка, но всички знаем, че се случват фабрични дефекти и какво - всичко отива на кино - ремонтираш НАПРАВИ СИ САМ или какво?

# 343
  • София
Здравейте момичета, можете ли да ми кажете тези от вас, които са си поръчвали колички от Англия, как стоят нещата с доставката?И по-точно някоя куриерска фирма, която прави доставки на нормални цени, до към 50 лв. примерно, нещо в рамките на нормалното? Много ще съм благодарна!!! Hug

Аз поръчах с Габко, има тема за пазаруващите от чужди сайтове и оттам черпих информация - можеш да харесаш условията и на друга фирма. За първи път ще ги използвам и не бих могла да ги препоръчам лично, но имаше доста доволни, а цената (по спомен) е 2.20 лв. на килограм. Разгледай препоръките - има много фирми: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700424.0.

Да и аз съм се чудила какво се прави, ако когато получиш количката всичко е наред, но след едно - две излизания нещо се повреди (поради производствен дефект). Дал си един тон пари - макар и по-евтино си купил количка от добра марка, но всички знаем, че се случват фабрични дефекти и какво - всичко отива на кино - ремонтираш НАПРАВИ СИ САМ или какво?

И аз си го мислех за Косатото, но в крайна сметка щом цяла количка идва до тук ще може да се докара и някоя нейна част при необходимост. Освен това тук и да има сервиз пак не е сигурно, че ще свършат добре ремонта на количката и има вероятност да я задържат за дълго. В един магазин ми обясниха, че ще ми дадат оборотна количка, но не уточниха каква, нито се ангажират със срокове. А пък и нали това е идеята - да взема за приготвените пари нещо качествено, с което да нямам проблеми. И последно, мъжете ни все човъркат нещо по колите, една количка няма да им се опъне, ако се наложи. Абе оптимист съм   bouquet

# 344
calmi, в момента една от фирмите има промоция за месец февруари и кара на 1.40лв. на килограм (цената и стандартната е 1.70лв на килограм), така че със сигурност ще ти излезе доста под 50лв. доставката от там. )

А какво се прави ако количката се счупи....ами кара се в сервиз ако има в града такъв, ако не...оправяш се сам. )

Общи условия

Активация на акаунт