Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 297
  • 780
  •   1
Отговори
# 315
  • София
share, с интерес ще следя отговорите за Косатото, и аз я харесах и питах за нея, но изглежда няма използвали я. Не намирам по-лека и компактна количка с подобни параметри, може би Jane Moom. Разбира се, с голяма преднина относно дизайна за Косатото. Притеснява ме да не е много паянтова, в Англия тротоарите изглеждат по различен начин и може би не е чак толкова здрава, колкото на мен ми се иска.
Днес ходих до няколко магазина - Мартис, Prima Pappa и Вис Виталис.
За Косатото  - на пръв поглед ми се видя малко паянтова и не я пробвах как се сгъва и как върви, а и беше само този модел (летен вариант) - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 32ba7eba7c36973b2.
Спрях се на Peg Perego, почти съм сигурна, че ще я взема, дано да не си сменя решението, че лудвам вече.  Ето моя избор, като до 11.02 в Prima Pappa  има 20% отстъпка и ще ми излезе 3 в 1 лум 1250лв всичко. -
това е модела, само че десена си избрах в светло бежово.
 http://www.babystoreisernia.it/lang-en/sistemi-modulari-trio/165 … zione-gratis.html

Аз не издържах и поръчах вчера Косатото  Grinning Летния вариант наистина е с малки колела, и на мен ми изглеждат много паянтови, за да я ползвам 2 години, че и повече, така че залагам на комбинираната от самото начало. Ще докладвам някой ден, когато започне употребата.

# 316
Ани, честито за Косатото! Гигъл си взе, нали? Ще чакаме коментари!

Една мила мама ми подшушна, че Косатото, което съм си харесала, е на промоция в магазин 9+, но  ми е прекалено рано за купуване и то не че имам предразсъдъци за купуване преди раждането (вече накупих няколко дрешлъци за бебето), а защото ще ми се мотае 5 месеца в кашон в апартамента!  Whistling

# 317
Всички колички на Мамас и Папас този месец имат 20% намаление.
За тези, които са се насочили към марката. ) Както и аксесоарите към тях разбира се. )

# 318
и Неонато,Бебеконфорт и мима...всички колички в Премама и Малечко... Heart Eyes

# 319
Kameliya, питах приятелката ми и каза, ако имате финасовата възможност изобщо да не се чудите на Мима-та. Била супер доволна и си я бутала с много голям кеф, бебка се чувствала перфектно в нея. Това е засега.  Ако имаш някакви  конкретни въпроси - питай.

# 320
Благодаря алвелина,мен по-скоро ме интересува за по-голямо бебче как е...но ще видим.На мъжа ми като му се дават априд а дава...аз съм си за Солата:)

# 321
Мами къде в Пловдив мога,да видя Мамас и папас - Сола. И с 20 процента надолу Simple Smile

# 322
Аз мога да ти препоръчам моята количка. Все още не съм я тествала на терен  Simple Smile Graco Symbio B - летния кош се трансформира в кош за новородено и му се слага едно допълнително "гнездо", то върви с количката. Лека е - 7,5 кг, с голям сенник, става и за високия ми мъж,  Simple Smile поръчах я на много добра оферта от eBay. Количката, кошница за кола и големичка чанта за количката, с доставката ми излезе под 700 лв. Тук, от магазините е поне двойно.

Да, аз гледах и тази. Имах огромното желание да я видя наживо, но се оказва, че магазините тук не я поддържат. Сякаш не мога да се доверя така насляпо и да я поръчам онлайн. Поне да съм я видяла... Значи засега си доволна?

# 323
  • Бургас
  Ами аз гледах обикновеното Симбио и  горе долу добиваш представа. Те много си приличат на пръв поглед.

# 324
Kalinka Malinka предполагам разликата е само "нещото", което се вмъква за да стане кош за новородено. Gali_666 ако я откриеш във Варна ще споделиш ли къде, че бих искала и аз да я видя. Flutter

# 325
  • Бургас
Да, пусках клипчета преди няколко страници. Там се вижда доста добре. Самия летен кош има ципове, става на кош и се слага допълнителната част.  Peace

# 326
  • София
Kölsches Mädel   - ето една оферта за косатото http://www.ebay.co.uk/itm/Cosatto-Yo-Stroller-Go-Lightly-Baby-Pu … sh=item2ec6065644
този продавач е пуска няколко пъти вече  и дали не беше с 10 паунда по евтина дори ? newsm78

# 327
Kölsches Mädel   - ето една оферта за косатото http://www.ebay.co.uk/itm/Cosatto-Yo-Stroller-Go-Lightly-Baby-Pu … sh=item2ec6065644
този продавач е пуска няколко пъти вече  и дали не беше с 10 паунда по евтина дори ? newsm78

Мерси!  Hug Ще взема да питам продавача, какви са тези следи  OF THE CHECKING PROCESS.  Thinking

# 328
  • София
Kölsches Mädel, аз поръчах Cosatto Giggle, да, но основния им модел:
http://www.mothersoft.co.uk/giggle-package
Заедно с кошчето за кола го взимам, всичко е 406 лири, доставката не вярвам да е над 50 лв. до тук.

Това, към което ти се насочваш на мен ми прилича на лятна количка. Пишат, че става и за новородено, тъкмо ще сравним Simple Smile

Най-изгодно съм виждала количката в kiddicare, но там искат UK карта за поръчката. Пишат, че може и с PayPal, но въпреки, че добавях uk адрес към моя акаунт, пак ми отказаха.

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 18:04 от Ani111

# 329
Ето тук, само че без столчето е 335лири, което също си е много добра оферта!
Продавачът от ибейската оферта ми е отговорил, че всъщност количката си е изцяло нова, без никакви щети. Щетите били по опаковката, което прави офертата много добра! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт