Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 326
  • 780
  •   1
Отговори
# 300
Бъдеши мами, моля помагайте......Много се обърках с тези колички (а уж имам две висши  Shocked )

В началото се бях спряла на ABC Mamba или Mutsy Evo...Но след като видях Jane Muum се оказа, че не искам коша за новородено т.е. мисля, че най-практично би ми било, ако лятната количка се трансформира в кош за новородено (с тези малки апартаменти, пространства и коли трябва да мисля по-практично). А ако имам кош за новородено в колата и задължителното столче за кола, то няма да остане място за шасито и багажа на бебето  smile3506 .

Затова след едно от моя страна, реших, че ще търся количка с пълно легнало положение ида мога да монтирам столчето за кола поне през първите 1-2 месеца. И така съм се спряла на няколко модела и бих желала да споделите и вашето мнение (и опит).
 -> Quinny Zapp Xtra - изглежда супер лека и компактно се сгъва, но ниска (трябва да кажа, че съпругът ми е 2м висок и може би ще му е малко трудно на него, нали)
 -> Mothercare My Choice - малко по-тежка е, а ще ми се налага да я мъкна по стълби...
 -> Graco Evo или Graco Symbio - нещо средно м/у тези на Quinny и Mothercare

Приемам и други идеи. Бюджетът ми за количка+стол за кола е около 1000 лв!
Ще съм ВИ благодарна за всяко едно мнение, че няма много време ...  newsm10

# 301
# 302
Бихте ли изказали някакво мнение за тази количка http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=249

Много ми е труден избора...
Благодаря предварително.

С този сенник лятото задължително ще ти трябва чадърче. А тегло 9.300 това теглото на рамата само ли е или с лятната седалка?

# 303
Бихте ли изказали някакво мнение за тази количка http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=249

Много ми е труден избора...
Благодаря предварително.

Ивенцето, попитай тук - пълно е с мами, които я ползват...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=591058.msg24217677#msg24217677

# 304
Sola  скошница за кола, Sybex Calisto, щом сте високи, с кошница Aton.  Предимството на Sola e,  че се върти коша за новородено. Също така  Britax B-Agie  с кошница  e  много добър вариант

# 305
Momicheta, polzval li e nqkoi kolichka kinder kraft?Molq vi za mnenie, ot lichen opit i kude v plovdiv moje da se vidi po magazini? MNENIETO VI ZA TAZI SILVER CROSS?Kude moga da vidq i neq?

# 306

Да, хубава е, но има пак преносимо кошче за новородено включено в цената!!!

# 307

Да, хубава е, но има пак преносимо кошче за новородено включено в цената!!!
освен Skate и Boogabo ако не се лъжа, кошче за новородено да се трансформира в лятна седалка не съм виждала и незнам.  Thinking По удобно от коша за новородено няма, а кошницата за кола , не може по никакъв начин да се сравнява. В коша за новородено, можеш и памперса да му смениш ако сте навън .

# 308
  • София
Преди време някой писа, че калисто е виждал и дундьо...може да се обадиш да питаш.
Иначе оникса е по-лекичка от калисто. Ако ще давате повече пари - плико мини - по-лека, със съвсем прилично легнало. http://www.dundio.com/Bebeshki-kolichki/Peg-Perego/Letni/Peg-Per … co-Neon-2011.html
Но ти така или иначе както планираш да е , за когато порасне още малко бебето, изчакай с покупката,  според мен като влязат 2013 цветовете трябва да има намаления...поне миналата година имаше на сайбекс.

по кое време е било това миналата година и има ли шанс и Макларана да намалят като излезе 2013 модел.
Аз съм в същата ситуация - с бебе на 3м. съм сега и искам нещо леко лятно.Сега съм с Джейн от баткото и съм си доволна от нея,маневрена е ,в сняг е супер,но е много тежка и лятото не си представям да я мъкна по градски транспорт и разходни.Даже още март април ми се ще да съм с друга.Чудя се между Куест и Техно.Куест имат и напълно легнало някои модели(поне така четох някъде ),по-лека е и по-евтина.Техното е 7.7 кг.,има със сигурност легнало напълно положение.Мисля да си разкарам сегашната количка,така че новата искам да става и после за зимата,защото бебето ще е на 1г. и предполагам още ще я ползваме.За това се чудя дали Техно не е по-добре,че куеста е с по-малки гуми май.
До края на този месец има намаления на много места и за това се бях засилила .Ей тук я намерих най-евтино http://www.babyandco.com/itemdetl.php/itemprcd/Maclaren_Techno_XT и днес аха да я поръчвам и тя свършила. Sad
С баткото имах Триумф,но за толкова малко бебе не става.

# 309
Макларън имат намаения във всички магазини до края на месеца -20 %, също така и Bebeconfort, Neo Nato  и Mima. Намалението е от вносителя, така че би трябвяло всички магазини, които работят с тези марки, да имат това намаление.

# 310
Ходих да видя Солата в Премама и всичко беше наред,докато мъжа ми не видя Мима-та и се лепна за нея....и сега сме в голяма чуденка....Някой има ли наблдения над Мима.Мен ме притесняват 2 неща-лятото тази кожа като се нагрее....и пак ми се струва малко мястото за едно детско дупе на седналото положение,както коментирахме за Стокито преди време...

# 311
  • София
Сайбекс, някъде пролетта точно бяха намалени. Дали и тази година ще има, кога, колко...не мога да кажа.

# 312
Ходих да видя Солата в Премама и всичко беше наред,докато мъжа ми не видя Мима-та и се лепна за нея....и сега сме в голяма чуденка....Някой има ли наблдения над Мима.Мен ме притесняват 2 неща-лятото тази кожа като се нагрее....и пак ми се струва малко мястото за едно детско дупе на седналото положение,както коментирахме за Стокито преди време...

За Мима-та нищо не мога да кажа, освен, че много ми харесва на външен вид. Една приятелка я купиха, но бебето е на два месеца и още почти не са излизали с нея, сега ще я попитам как се чувстват с нея. И мен тази коже би ме притеснила.

# 313
Преди време някой писа, че калисто е виждал и дундьо...може да се обадиш да питаш.
Иначе оникса е по-лекичка от калисто. Ако ще давате повече пари - плико мини - по-лека, със съвсем прилично легнало. http://www.dundio.com/Bebeshki-kolichki/Peg-Perego/Letni/Peg-Per … co-Neon-2011.html
Но ти така или иначе както планираш да е , за когато порасне още малко бебето, изчакай с покупката,  според мен като влязат 2013 цветовете трябва да има намаления...поне миналата година имаше на сайбекс.

по кое време е било това миналата година и има ли шанс и Макларана да намалят като излезе 2013 модел.
Аз съм в същата ситуация - с бебе на 3м. съм сега и искам нещо леко лятно.Сега съм с Джейн от баткото и съм си доволна от нея,маневрена е ,в сняг е супер,но е много тежка и лятото не си представям да я мъкна по градски транспорт и разходни.Даже още март април ми се ще да съм с друга.Чудя се между Куест и Техно.Куест имат и напълно легнало някои модели(поне така четох някъде ),по-лека е и по-евтина.Техното е 7.7 кг.,има със сигурност легнало напълно положение.Мисля да си разкарам сегашната количка,така че новата искам да става и после за зимата,защото бебето ще е на 1г. и предполагам още ще я ползваме.За това се чудя дали Техно не е по-добре,че куеста е с по-малки гуми май.
До края на този месец има намаления на много места и за това се бях засилила .Ей тук я намерих най-евтино http://www.babyandco.com/itemdetl.php/itemprcd/Maclaren_Techno_XT и днес аха да я поръчвам и тя свършила. Sad
С баткото имах Триумф,но за толкова малко бебе не става.

Миналата седмица нямаше намаление в магазините на Мothercare в София,обаждах се.Дано сега има промоция,щом момичетата казват.В английския сайт имаше 20% намаление и код,с който допълнително получих 15 лири отстъпка.
Мисля,че 7 кг e Techno XLR,Techno XT в чуждите сайтове го дават 6,8 кг.Гледах и Куест-действително има и модел,който е с легнало положение,но ХТ ми се струва по-широк и удобен.
http://www.mothercare.com/Maclaren-Techno-XT-Stroller---Black/42 … 2,default,pd.html

# 314
  • Бургас

В началото се бях спряла на ABC Mamba или Mutsy Evo...Но след като видях Jane Muum се оказа, че не искам коша за новородено т.е. мисля, че най-практично би ми било, ако лятната количка се трансформира в кош за новородено (с тези малки апартаменти, пространства и коли трябва да мисля по-практично). А ако имам кош за новородено в колата и задължителното столче за кола, то няма да остане място за шасито и багажа на бебето  smile3506 .
Затова след едно от моя страна, реших, че ще търся количка с пълно легнало положение ида мога да монтирам столчето за кола поне през първите 1-2 месеца. И така съм се спряла на няколко модела и бих желала да споделите и вашето мнение (и опит).
 -> Quinny Zapp Xtra - изглежда супер лека и компактно се сгъва, но ниска (трябва да кажа, че съпругът ми е 2м висок и може би ще му е малко трудно на него, нали)
 -> Mothercare My Choice - малко по-тежка е, а ще ми се налага да я мъкна по стълби...
 -> Graco Evo или Graco Symbio - нещо средно м/у тези на Quinny и Mothercare
Приемам и други идеи. Бюджетът ми за количка+стол за кола е около 1000 лв!
Ще съм ВИ благодарна за всяко едно мнение, че няма много време ...  newsm10

Аз мога да ти препоръчам моята количка. Все още не съм я тествала на терен  Simple Smile Graco Symbio B - летния кош се трансформира в кош за новородено и му се слага едно допълнително "гнездо", то върви с количката. Лека е - 7,5 кг, с голям сенник, става и за високия ми мъж,  Simple Smile поръчах я на много добра оферта от eBay. Количката, кошница за кола и големичка чанта за количката, с доставката ми излезе под 700 лв. Тук, от магазините е поне двойно.

Общи условия

Активация на акаунт