Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 295
  • 780
  •   1
Отговори
# 285
Момичета,имате ли мнение за този модел количка? http://www.ebay.de/itm/NEW-BABYACTIVE-SLAPI-STROLLER-PUSHCHAIR-1 … -KG-/260878090213

# 286
  • София
share, с интерес ще следя отговорите за Косатото, и аз я харесах и питах за нея, но изглежда няма използвали я. Не намирам по-лека и компактна количка с подобни параметри, може би Jane Moom. Разбира се, с голяма преднина относно дизайна за Косатото. Притеснява ме да не е много паянтова, в Англия тротоарите изглеждат по различен начин и може би не е чак толкова здрава, колкото на мен ми се иска.

# 287
share, с интерес ще следя отговорите за Косатото, и аз я харесах и питах за нея, но изглежда няма използвали я. Не намирам по-лека и компактна количка с подобни параметри, може би Jane Moom. Разбира се, с голяма преднина относно дизайна за Косатото. Притеснява ме да не е много паянтова, в Англия тротоарите изглеждат по различен начин и може би не е чак толкова здрава, колкото на мен ми се иска.
Днес ходих до няколко магазина - Мартис, Prima Pappa и Вис Виталис.
За Косатото  - на пръв поглед ми се видя малко паянтова и не я пробвах как се сгъва и как върви, а и беше само този модел (летен вариант) - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 32ba7eba7c36973b2.
Спрях се на Peg Perego, почти съм сигурна, че ще я взема, дано да не си сменя решението, че лудвам вече.  Ето моя избор, като до 11.02 в Prima Pappa  има 20% отстъпка и ще ми излезе 3 в 1 лум 1250лв всичко. -
това е модела, само че десена си избрах в светло бежово.
 http://www.babystoreisernia.it/lang-en/sistemi-modulari-trio/165 … zione-gratis.html

# 288
Искам да попитам нещо, тъй като в нета не намерих никакво инфо  newsm78. Знаете ли как вървят багажниците за АБЦ 3-тек, нови и втора употреба, приблизително ми трябва цена. Благодаря

# 289
ТиаРа, до сега се рових из немските сайтове, но само багажници не се предлагат.
Ще трябва да си търсиш ВУ от някоя количка, но не виждам пък кой ще си продаде количката без багажник, при положение, че нови не се предлагат.
Друг вариант да търсиш от друга количка, или някакъв универсален.

# 290
Не не мила, аз искам да продам моя тъй като няма да го използвам, защото тези багажници са много ниско и буквално се влачи по земята, та намерих си купувач, но незнам каква цена да му искам, нещо приблизително  newsm78

# 291
Днес ходих до магазина от който rainy... купиха количката си, но вече имат само 15% намаление, при това на пълния комплект, а аз искам да купя без кош за новородено. Много ми хареса Бук плюс-а на Пег Перего и вече реших, че това ще е количката. В магазин Прима Папа е с 20% отстъпка и може всичко да се вземе отделно, говорих с  тях по телефона, нямат я налична в цвета, който аз искам, но аз имам време да изчакам, въпросът е да я хвана с намалението и се разбрахме да я капарирам и ще ми я поръчат  Peace Доволна съм, само да дам капарото и ще ми отпадне и тази дилема.

Някоя от вас мяркала ли е Quinny Buzz 4 в някой сайт на добра цена, една приятелка се е спряла на нея и проверяваме дали няма да я намерим на по-добра цена.

# 292
Alvelina, колко ще излезне само количката с отстъпката. Ние с мм днес ходихме в Премаман и почти се спряхме на солата. До 28.02 има 20%отстъпка на мамас, мима, бебе комфорт, макларън. Солата става 550 лв. и супер ме устройва това, иначе мислех от Англия да я поръчам.

# 293
Alvelina, колко ще излезне само количката с отстъпката. Ние с мм днес ходихме в Премаман и почти се спряхме на солата. До 28.02 има 20%отстъпка на мамас, мима, бебе комфорт, макларън. Солата става 550 лв. и супер ме устройва това, иначе мислех от Англия да я поръчам.
Става 742 лв. Аз дълго се колебаех между Перего-то и Сола, но след като ги видях на живо и двете категорично се спрях на първата, но истината е,че не съм знаела, че има такова намаление на Сола и си правех сметка, че Бук плюс ми излиза на цената на Сола.
Между другото в английския амазон има намалено Урбо на 200 паунда, но е подходяща само за момиченце.

# 294
Бихте ли изказали някакво мнение за тази количка http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=249

Много ми е труден избора...
Благодаря предварително.

# 295
Urbo не мога да го сравня със Sola. По-тежко върви и със зор се повдига на задни гуми.
На тази цена Sola-ta  си е направо оферта!

# 296
Urbo не мога да го сравня със Sola. По-тежко върви и със зор се повдига на задни гуми.
На тази цена Sola-ta  си е направо оферта!
Възможно е, почти не съм го гледала, тъй като основно разсъждавах върху Сола, просто видях, че намалението е сериозно.

# 297
дори не съм видяла в премама Сола...трябва да видя и в Пловдив дали има,че и аз от сайте иначе щекупя.
А за Перегото-в Пловдив вносителя на марката има магазин и много от количките са намалени.
http://www.vitodesimone.com/

# 298
В Пловдив да, аз за Пловдив говоря.

# 299

Много ми е труден избора...
Благодаря предварително.
Ивенцето,
Няма да сбъркаш, за тези пари е супер количката.
Маневрена, с много широка седалка за летния кош.  Peace

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 22:00 от Диди4

Общи условия

Активация на акаунт