Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 277
  • 780
  •   1
Отговори
# 435
Вариантът със слинг или кенгуру в дълбок сняг е чудесен ! Иначе е необходим не само танк,но и приставка за ринене на сняг.

Моето дете е родено през ноември и количка с легнало положение + чувалче,ми свърши добра работа,имайки предвид,че сме излизали с нея не повече от 10 пъти.За мен кошчето за новородено беше излишна покупка,но пък много мои познати с деца,родени 2-3 месеца по-рано,изключително го ползваха.

Много харесвам Нуна,но нямах възможност да я видя наживо и избрах друг вариант,понеже малко ме притесни ,че изглежда ниска.

# 436
Аз в дълбок сняг не бих рискувала с кенгуру или слинг. То и без това трудно се пази равновесие, пък с бебе на врата съвсем. Ще ме е страх да не падна върху него.

Повечето колички със среден размер гуми се справят доста успешно със снега. Е, зависи колко дълбок е, де  Mr. Green Че ако е като миналата зима и с танк нямаше шанс за навън  Mr. Green

# 437
  • София
аз със снега притеснения нямам, виж на лед не бих без количка, но за да блесне лед,  то и за количка ще е проходимо.

# 438
Еее, едва ли много хора излизат при сняг от 60см. с количките. ) Честно, не съм виждала...) А и това положение е максимум за 1-2дни, където се върви хората разчистват все пак. )

# 439
Аз в момента без бебе не си подавам носа навън при буря и 60 см сняг, та камо ли с бебе  Laughing Но все пак, да, хубаво е да се помисли и за това.
Mirama, много интересни предложения, Грако не бях разглеждала, но доста ми хареса триколката, така че я прибавям в списъка си   bouquet
Ако случайно някой се сети нещо друго (наясно съм, че за тази сума няма много избор от качествени колички), съм отворена за предложения.
Благодаря на всички включили се.
 Hug

# 440
  • Варна
Tanishte , количка Nuna можеш да разгледаш в магазин Сладури, който се намира в пресечката, започваща от сладкарница Казабланка(зад Театъра), по посока Ритуален дом. Стигнеш ли до Казабланка, няма как да се объркаш.
В момента точно в този магазин Nuna e в промоция: цената й е 450лв заедно с чувалчето. Така то ти излиза безплатно.

Количката има пълно легнало положение и е безкрайно, безкрайно, БЕЗКРАЙНО маневрена и лека. Дори с 13-килограмово дете в нея пак е лека като усещане и се води с една ръка. Притеснява ме единствено това, че... тъй като това си е лятна количка, ще трябва да връзвам новороденото бебе с колани, за да не се кандилка напред-назад, когато качвам бордюри. Примерно. Очаквам бебе през юли и няма да ползвам нито чувалче, нито портбебе, което да защитава бебето, затова вариантът с коланите нещо не ми допада.

Засега фаворит ми е Graco Symbio B - хитра количка, чиято седалка се превръща в кош за новородено само с едно кликване. И, като казвам кош, имам предвид наистина кош, а не просто хоризонтална позиция на облегалката. Тежи 7,5 кг, с големи задни гуми е, всички трансформации по нея стават с едно натискане на бутон. Виждала съм я на живо - мързелашка работа.  Wink Цената й по нашите сайтове лично за мен е безумна(около 1000лв), но е напълно реално и възможно да се намери на половин цена от чуждестранни сайтове. Аз се успокоявам с това, че до юли месец имам време и все ще мога да издебна някоя добра оферта. Peace

# 441
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, за последно задавам въпрос тук - има ли някъде възможност да се види на живо количка Bebetto Holland? От София съм. Надявам се поне сега да ми обърнете внимание  Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 14:35 от Katencetoo

# 442
Taзи Nuna е със съвършено малки колелца, това няма ли да е проблем за дупки, чакъли и стълби - във Варна си имаме всичко... Иначе аз съм гледала витрината на този магазин Сладури и имаха много добър вид количките, не работеше, трябва да ида в работно време.

Това Graco Symbio B ми хареса сякаш, Тинтири_минтири къде ще го търсиш на половин цена? Кажи и аз да гледам!  Praynig

# 443
  • Варна
Колелцата и мен малко ме смущават, затова се ослушвам за мнения в тази тема - засега всичките са положителни, ама знам ли?! Абе Nuna ми е симпатична още от предишната бременност. Просто ми е удобна и съвсем лекичка. Но едно е да я търкалям на плочките в магазина, друго е навън. Ако някой може да се включи с още ''нунешки'' коментари, ще ми е от голяма помощ. И дали съм в грешка за коланите? При положение, че количката няма допълнителен кош, а само облегалката ляга.

Pina, в редица UK сайтове Graco Symbio B може да се закупи за 250 Лири = 567 лв. Момичетата тук бяха споменали, че доставката от UK излиза около 30-ина лв. Значително по-евтино от пазарната цена тук. Миналата седмица пък в e-bay продадоха една такава за 136 Лири(300лв). За части от секундата я изпуснах, но имам време да задобрея в търговете.  Grinning

# 444
  • София
Тинтири_минтири -  не си в грешка за коланите, ще трябва да връзваш детето, ако има вариант  само през кръста и между краката е по-удобно, но и иначе не виждам никакъв проблем.
Иначе тук е имало  коментари за нуна, лошо мнение не съм чула, ни за зима, ни за лете, ни за особенни проблеми с терени.

Katencetoo - надали не ти обръщат внимание нарочно, по-вероятно е да не знае никой отговор на въпроса ти.

# 445
Ето и моето предложение. http://babycity.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1 … 8?product_id=4317
Това е моят фаворит, който надявам се скоро да ви се похваля,че вече е вкъщи Simple Smile.

# 446
fanagoria, тази Sola много ми харесва, освен това намирам известна прилика с лятното Stokke
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/43657

# 447
На път съм да залюбя Нуна, макар че е с малки колела и не знам как ще качвам стълби с тях, а в двора на кооперацията имаме стълби. Притеснява ме как ще стане с новородено  Thinking поне за зимата с чувалчето би трябвало да е добре. Последно видях, че няма опция да гледа напред и назад, а само напред, май а? Изобщо доста недостатъци, но в същото време изглежда наистина много маневрена, лека и елегантна дори.

# 448
  • София
Стълбите се качват като вдигаш количката.
Да, само напред гледа, като повечето по-леки колички, което за мен лично минус не е.
Но аз така и не мога да я харесам.

Пег перего суич я имаше намалена на 545лв в http://babycity.bg хубава оферта Simple Smile

# 449
За новородено не е ли кофти да гледа само напред? Освен от колички и от бебета не разбирам, но си представях, че новороденото ще трябва да го гледам. Сякаш не е за новородено тази количка, като изначален замисъл.

Общи условия

Активация на акаунт