Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 250
  • 780
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, не успях да изчета абсолютно всичко изписано досега, но все пак ако въпроса ми е глупав, извинявам се. Видях, че доста от вас са купували хубави колички от www.baby-markt.dе . Аз не съм много ок с немския, но доколкото разбрах до БГ няма доставка, така ли е? Или има начин да се достави все пак, а аз нещо не съм разбрала от сайта?

# 421
Здравейте, не успях да изчета абсолютно всичко изписано досега, но все пак ако въпроса ми е глупав, извинявам се. Видях, че доста от вас са купували хубави колички от www.baby-markt.dе . Аз не съм много ок с немския, но доколкото разбрах до БГ няма доставка, така ли е? Или има начин да се достави все пак, а аз нещо не съм разбрала от сайта?
няма доставка до БГ, трябва да използваш фирма достаевчик или чрез познати в Германия. Моята количка е оттам, но приятел ми я поръч и после ми я изпрати.

# 422
  • Варна
И аз се зарибих по този сайт.
Неве76, би ли показала твоята количка и да дадеш коментари?

# 423
Здравейте момичета. Безумно се влюбих в тази количка http://www.baby-nest.co.uk/icandy-peach-2-stroller-silver-mint.i … ame=brands-icandy, мъжа ми вика, че няма нужда да се дават толкова пари за нея, но просто от както я видях само за нея си мисля. Има ли мами които са я използвали, ако може малко мнения или ако сте чували нещо ще съм ви много благодарна Peace

Уммм да, и аз съм влюбена. )
В Англия е популярна, но като знам там каква и е цената, представям си в БГ как я продават на поне двойна. )
Колко струва тук, че ми е интересно? не я бях засичала по нашите онлайн магазини.

Тук и аз не съм я засичала, в Англия без зимен кош е 400 паунда, т.е. идва като 2 в 1. Тук и да я видя няма да си я купя, имам възможност да си я поръчам от Англия по една позната, със сигурност ще си заслужава парите ама още се чудя newsm78, таткото е против, че това ще ни е трета количка да купуваме вече, ама аз като си наумя нещо  Flutter

# 424
Neve76, благодаря. Аз бих искала да попитам дали някой е притежавал ABC Design Mamba? Видях,че много я харесват. В магазина и не мен ми хареса. Стори ми се супер лекичка и лесна за управление. Дали е така и в действителност? Знаете, в магазина е едно, по нашите улици съвсем друго. И още нещо - видях допълнително на видео, че за да се стопират колелата се натиска педалче на едното колело, но не разбирам това педалче стопира и двете колела или на всяко колело има поотделно педалче? В магазина явно е била друга мамба, защото там не бяха спирачките на колелата. Дано не звуча много объркано. И доколко подобни педалчета могат да са ефективни под наклон например зимата? Никакъв опит нямам с колички затова може да ви се строят странни въпросте ми, но все пак ще се радвам ако някой ми подскаже нещо Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 13:22 от caramelle

# 425
Има ли мами с мнение за Romeybaby? Thinking

# 426
Здравейте!
Още ми е малко рано, но започвам да се оглеждам по тази тема, тъй като виждам, че ни образование, ни вордена интелигентност няма да са ми от помощ в избора на количка  Mr. Green Прочетох цялата тема, като логично от избора ми отпаднаха Чиполино, Кенгаруу, Бертони (мааалко под въпрос), които гледахме и в Хиполенд и не съм никак очарована. Бюджетът ни е ограничен - до 600 лева. До колкото четох, ако количката има пълно легнало положение, може да я ползвам и за новородено, като така си спестя коша за новородено? Засега най-много ми харесва Nuna Pepp (450 лв. + евентуално чувалчето 85 лв., тъй като бебето ще е септемврийско и предполагам ще трябва за през зимата). Та след дългата писаница, искам да попитам дали това е оптимално добър вариант, виждам, че няколко момичета преди мен изказват добри мнения за количката, но не знам дали ще е удачна за новородено, дали ще му е удобно. Ще се радвам да споделите мнения.
П.П. Преди Нуна-та разглеждах Hauck Malibu All in One, но Nuna ми леган на сърце. Все пак ще чакам мнения. А и още нещо - къде евентуално мога да я видя на живо във Варна?
Благодаря много и лека вечер   bouquet

# 427
Привет,нямам време да чета,затова направо да попитам.Може ли да ми дадете мнения за чиполино Джемма иЛумина,и изобщо,ако трябва да избирам между чиполино и бертони кое е по- малко зле newsm78

# 428
Привет,нямам време да чета,затова направо да попитам.Може ли да ми дадете мнения за чиполино Джемма иЛумина,и изобщо,ако трябва да избирам между чиполино и бертони кое е по- малко зле newsm78

По-добре Чиполино според мен, или нещо по-хубаво от продавалника( стига да искате количка от там )

# 429
  • Варна
Засега най-много ми харесва Nuna Pepp (450 лв. + евентуално чувалчето 85 лв., тъй като бебето ще е септемврийско и предполагам ще трябва за през зимата).

Не мисля, че Нуната е подходяща за новородено. Аз съм със септемврийче и мога да кажа, че коша за новородено е незаменим през зимата. Зимата е доста дълга и в къщи не се издържа.

# 430
Засега най-много ми харесва Nuna Pepp (450 лв. + евентуално чувалчето 85 лв., тъй като бебето ще е септемврийско и предполагам ще трябва за през зимата).

Не мисля, че Нуната е подходяща за новородено. Аз съм със септемврийче и мога да кажа, че коша за новородено е незаменим през зимата. Зимата е доста дълга и в къщи не се издържа.

Легнало положение + хубаво чувалче (което да обгръща догоре) е много по-добър вариант от кош, който ще умалее в средата на зимата при по едро дете  Peace

Тази количка няма легнало положение доколкото виждам, а колелетата са ѝ доста малки като за сняг и дупки  Crazy

# 431
Новият модел има напълно легнало положение, но това за снега и колелцата ме замисли.  Thinking Ще се радвам да се включат мами, които са я ползвали.

# 432
  • София
По принцип си става варианта нуна+ хубав чувал. Ако е дълбок снега ще имаш проблеми с колелата, но такива ще имаш с всички колички, които не са тип танк. Но в такива моменти за малко с кенгуру/слинг също става, а като цяло  хората си чистят пътеки  и  реално наистина надали  затрудненията ще са повече от няколко дни сумарно.

# 433
Tanishte, мисля, че за определения бюджет от 600 лв. можеш да си вземеш добра комбинирана количка.  Ето едно предложение от мен http://baby.galix.bg/204/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0 … malibu-all-in-one. Останалите съфорумки, също ще изкажат мнение. Сигурна съм, че ще получиш добри съвети при избора на количка. Преди време се консултирах в друга тема за покупка на столче за кола, благодарение на момичетата има чудесно столче  и избегнах грешна покупка  Grinning

# 434
Tanishte, Бих препоръчала такъв вариант (бебето щом ще е есенно, порт бебето върши страхотна работа).
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7971
За 90лв. отгоре получаваш наистина добър комфорт и удобство, както и маневреност.

още едно Грако на по-ниска цена, трябва ти само чувалче
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/18593

На Пег Перего, доста удачен вариант
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/11662

Общи условия

Активация на акаунт