Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за количките на марките Cosatto и Coletto?
Как мога да намеря количка с по-големи гуми, една дръжка и само един кош, подходящ за новородени, в рамките на бюджет от 700 лв?
Какви са мненията за количките на марката Cam?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за количките на марките Cosatto и Coletto?
-
Как мога да намеря количка с по-големи гуми, една дръжка и само един кош, подходящ за новородени, в рамките на бюджет от 700 лв?
-
Какви са мненията за количките на марката Cam?
-
Къде мога да видя на живо колички на марки Cosatto и Coletto?
-
Какви са мненията за количката Navington Cadet?
Цената й по нашите сайтове лично за мен е безумна(около 1000лв), но е напълно реално и възможно да се намери на половин цена от чуждестранни сайтове. Аз се успокоявам с това, че до юли месец имам време и все ще мога да издебна някоя добра оферта.

поне за зимата с чувалчето би трябвало да е добре. Последно видях, че няма опция да гледа напред и назад, а само напред, май а? Изобщо доста недостатъци, но в същото време изглежда наистина много маневрена, лека и елегантна дори.