Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 155
  • 780
  •   1
Отговори
# 690
gali_666 виждам че се двоумиш между Муци Ево и Мамас енд Папас Сола. - Лично аз съм избрала Муцито за моето бебе, колкото до Мамас енд Папас - искам да се обърна към всички - че и аз се бях насочила към тази марка и още по специално към Солата по едно време, но попаднах на един англ. сайт, за ревюта на детски колички и реших, че това не е нашата количка. Пускам и линк - за да прочетете повече подробности. В този форум може да прочетете много ревюта за най - различни колички, оценявани по различни критерии. http://www.mumsnet.com/reviews/pushchairs/strollers-and-buggies/ … -mamas-papas-sola Надявам се, съм помогнала Simple Smile   bouquet

Да, и то много Simple Smile Определено съм за Муцито!!!

# 691
Здравейте проблема ми е следния тъй като количката,която имаме в момента ми създава проблеми с предното колело-посточнно запива и не мога да спизам от тротоара,пък и е малко тясничка и малкия нещо не му е особено одобна(Chipolino Джема) мисля да си взема друга количка.Тъй като средствата ми са ограничени и се спрях на 2 варианта-bertoni foxy и чиполино каролина.Та въпроса ми е подходяща ли е този тип количка за сега тъй като детенцето ми е на почти 8 месеца и като цяло някой има ли впечатление от тези два модела

# 692
Аз се колебая между Joolz day,Stokke, Мило на Мамас и Папас и Пег Перего http://prodavalnik.com/peg-perego---kolichka-quotbook-plus-compl … ia-quot-i15453051
Може ли да ми препоръчате от тези..

От всички, които сме гледали - Пег Перего... Такава и поръчахме, сега я чакаме Simple Smile
моля ви за отзиви. Интересувам се от тази количка

# 693
  • София
Нямам личен опит с тази количка , изглежда много добре , най-добре отидете и я вижте на място , но все ми се струва , че модела на Пег Перего Скейт е по сполучлив.

# 694
Нямам личен опит с тази количка , изглежда много добре , най-добре отидете и я вижте на място , но все ми се струва , че модела на Пег Перего Скейт е по сполучлив.
В какъв смисъл по-сполучлив? newsm78 Аз взех показания модел, но още не мога да споделя мнение. На първо четене е страхотна, вече няколко пъти съм писала впечатленията си. Комшийката е със скейт, много тежка и неманеврена е според нея newsm78

# 695
  • София
 и аз мисля, че буук е много по-добра от скейт.

# 696
  • у дома
относно модела Буук - чудесен за моите изисквания - "летен" кош с напълно легнало положение (да може детето да спи в него, ако заспи навън), зимен кош много добър (става и за легло-люлка в къщи Simple Smile, кошче за кола - стандартно. Много маневрена, по-големи задни колела, обръщаемост на седалката (посока на и срещу движението), добри материи, кошовете не изглеждат никак тесни и т.н. Само да ви отбележа, от тази година се предлага шаси Book Plus, така е изписано на самото шаси. Установих, че разликата на шаси Book Plus с шаси Book е в килограмите (първото е 7,3 кг., второто 9 кг.) Само на едно място в София съм виждала Book Plus, на другите места ме убеждават че шасито Book всъщност е Book Plus - но да знаете, че не е така и си има разлика (проверила съм го в официалния сайт на Пег-Перего).
Та за количката - чудесна, цената е височка, но все пак мисля си струва!

# 697
  • София
Нямам наистина впечатление от тази БУУК , но съм ползвала Скейт и за мен това е най-маневрената количка , новият им модел не е тежък , кошовете са супер леки и широки , дъжката пък е адски удобна освен това има страхотно окачване и е много проходима , фукционална е също . Но пак казвам не съм пробвала дори в магазин новият им модел - може и да греша и да е и по-добра затова ще се въздържа да коментирам таи количка , просто на пръв поглед така ми се стори , но наистина не съм 100% сигурна в това . Мога да искажа мнение само от личен опит със Скейт и други колички.

# 698
Нямам наистина впечатление от тази БУУК , но съм ползвала Скейт и за мен това е най-маневрената количка , новият им модел не е тежък , кошовете са супер леки и широки , дъжката пък е адски удобна освен това има страхотно окачване и е много проходима , фукционална е също . Но пак казвам не съм пробвала дори в магазин новият им модел - може и да греша и да е и по-добра затова ще се въздържа да коментирам таи количка , просто на пръв поглед така ми се стори , но наистина не съм 100% сигурна в това . Мога да искажа мнение само от личен опит със Скейт и други колички.
Брей,най-накрая едно положително мнение за Скейт.Толкова си го бях харесала,а всички ме отказват.И по форуми и по магазини продавачките.Ама пак си го вкарвам в списъка,щом има надежда да е добър!  bouquet

# 699
  • София
Скейт не само , че е добър ами е уникално добър .
Тези продавачки , който ви отказват явно не са бутали количките на друго място освен в магазина , а там не може да се прецени много добре, за мен количката не е тежка та тя сама се движи , изобщо няма да се умориш дори за миг даже да изминеш 2,3км. Аз съм ползвала доста колички , така, че измежду всичко Скейт е най-доброто , само една е по добра от нея и това е Джуулз , по добра в смисал като окачване , иначе пък кошовоте на Скейт не запарват и са широки и много леки.

# 700
  • На остров
На мен пък Джуулз не ми харесва, напомня ми на бугабу хамелеон, но малко по висока.

Много ми е интересно какво ще са реалните отзиви след примиерата на Бугабу Бъфало, според мен с много добри характеристики но реалното изпозване ще си каже думата.
http://www.bugaboo.com/bugaboo-buffalo

# 701
  • София
МММ тази е уникална за първи път я виждам , ами то се знае вижте как изглежда ще е супер убедена съм на 100%

# 702
Мами, моля ви за съвет - много се колебая между две колички, а вече трябва да купувамееее  #Crazy   Дайте мнения коя да вземем   http://www.bebe-best.com/baby-design-lupo-bebeshka-kolitchka-col … inja-p-41648.html
 ИЛИ    http://kasida.bg/kombinirana-bebeshka-kolichka-bebetto-2v1-solar … 188-45-18790.html

# 703
  • София
 Е, как изглежда бъфалото,  доста сходна с хамелиона, само все едно е с  колелата за  кофти терени. Нищо уникално не виждам в нея. Не, че хамелиона е лоша количка, напротив даже, но тази изглежда като леко ъпгрейднат и по-грубоват хамелион.

# 704
  • На остров
Angel_Dust те точно с това излизат като мото, че е за всякакви терени не е само градска количка като хамелеона. Разликите са и в кг за натоварване.

Общи условия

Активация на акаунт