Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 122
  • 780
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте мами, искам да помоля, ако има някоя мама, която живее в Германия и е на "ти" с немския да ми пише лично, че имам проблем с един немски сайт.
Благодаря предварително!

# 721
Zizuna, Аз пък ти предлагам Nuna Pepp

# 722
  • София
Моля ви кажете ми магазин в София, в който се предлагат най-много марки колички, където мога да видя повечето неща които ги има и стандартно в интернет.

# 723
  • В полите на Витоша :)
Мами, моля ви за съвет - много се колебая между две колички, а вече трябва да купувамееее  #Crazy   Дайте мнения коя да вземем   http://www.bebe-best.com/baby-design-lupo-bebeshka-kolitchka-col-03-sinja-p-41648.html
 ИЛИ    http://kasida.bg/kombinirana-bebeshka-kolichka-bebetto-2v1-solar … 188-45-18790.html

Моля кажете, имате ли мнение или предпочитание към Baby Design Lupo или към  Bebbetto Solaris??? newsm78

Тези 2 колички бяха и в нашия първоначален списък. Наистина нямат големи разлики, но ние харесахме повече Солариса. За съжаление не ги намерихме в един и същи магазин, за да ги сравним една до друга, но едно от нещата, които забелязахме, беше текстила - при Лупото ми изглежда по-лъскав, по-евтин някакси. Лично на нас това не ни харесва, може на теб да ти харесва да е лъскаво Simple Smile
За Лупото знам, че за да се регулира позицията на гръбчето на коша за новородено, бебето трябва да се повдигне, Не се сетихме да проверим това при Солариса как е.

# 724
Мами, моля ви за съвет - много се колебая между две колички, а вече трябва да купувамееее  #Crazy   Дайте мнения коя да вземем   http://www.bebe-best.com/baby-design-lupo-bebeshka-kolitchka-col-03-sinja-p-41648.html
 ИЛИ    http://kasida.bg/kombinirana-bebeshka-kolichka-bebetto-2v1-solar … 188-45-18790.html

Моля кажете, имате ли мнение или предпочитание към Baby Design Lupo или към  Bebbetto Solaris??? newsm78

Тези 2 колички бяха и в нашия първоначален списък. Наистина нямат големи разлики, но ние харесахме повече Солариса. За съжаление не ги намерихме в един и същи магазин, за да ги сравним една до друга, но едно от нещата, които забелязахме, беше текстила - при Лупото ми изглежда по-лъскав, по-евтин някакси. Лично на нас това не ни харесва, може на теб да ти харесва да е лъскаво Simple Smile
За Лупото знам, че за да се регулира позицията на гръбчето на коша за новородено, бебето трябва да се повдигне, Не се сетихме да проверим това при Солариса как е.

На нас продавачката в магазина ни обясни че текстила на Люпото е такъв защото е дишащ . Не знам дали си обръщала внимание на тениските на футболистите каква материя са нещо такова било. А частите които се допират до бебето са памучни .  Simple Smile

# 725
  • София
Zizuna,

От мен един глас за Макларън.

# 726
Аз се влюбих в Lupo и като дойде време ще си взема нея . Бутах я в магазина и ми се стори много удобна и маневрена . Коша за новородено е широк и много мек и летния кош също, има и напълно легнало положение на което държа . Единствено ме притесняват помпащите гуми че пише за други модели че се пукат много , но като отида пак някои ден ще разпитам допълнително.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

И аз много я харесах, всичко в нея ми допадна. А за помпащите се гуми - мъжът ми точно на тях държи на 100%, защото били по-меки за бебето, возели по-добре, а и поддръжката им е възможна.Докато на пластмасовите и другите, ако се прецака - изхвърляш. В магазините продават резервни и вътрешни и външни, а мъжът казва, че се и лепят ако се спука Simple Smile

# 727
Моля ви кажете ми магазин в София, в който се предлагат най-много марки колички, където мога да видя повечето неща които ги има и стандартно в интернет.

Няма магазин, в който да видиш всичко. За съжаление е така. Ние направихме един списък с 6-7 магазина и два дни не ни стигнаха да обиколим цяла София. От всички обиколени препоръчвам Дундьо (срещу Майчин дом), Ново бебе (на Витошка) и един в Люлин (до Еко и срещу Шел)- казва се Слънчице или Мое бебе. Всички работят и в неделя Simple Smile Успех

# 728
  • София
Пластмасовите ако се прецакат(не знам какво може да им се прецака всъщност, освен да падат от рамата на по-смотаните колички, нещо което при чиполино се получава), просто купуваш ново  колело и  го слагаш на мястото на старото.

# 729

И такъв в Пловдив  Peace

# 730

И такъв в Пловдив  Peace
за Пловдив като че ли най-много колички има в Касида на Пещерско шосе (до Селената)

момичета, някой има  ли преки впечатления от количка Piccolino?

# 731
За Пловдив- поне аз забелязах,че най-много имаше във Висвиталиса на Баумакс, в Касидата като бяхме имаше 10-12 варианта, но пък там могат да се видят по-скъпите модели, които гледаме.Дано да съм помогнала

# 732
Във Вис Виталис бяхме и наистина има доста модели. В събота в Касида ще разгледаме.
Благодаря  Grinning

# 733
# 734

На нас продавачката в магазина ни обясни че текстила на Люпото е такъв защото е дишащ . Не знам дали си обръщала внимание на тениските на футболистите каква материя са нещо такова било. А частите които се допират до бебето са памучни .  Simple Smile

и аз се чудех между тези колички, но bebetto са само с 6 месеца гаранция и в един магазин в Пловдив ми казаха, че не било много ок това и ми препоръчаха coletto, пак полски, но аз се спрях на lupo, което майка ми ще купи от София. Мисля, че това е количката, която покрива всичките ми изисквания. Дано да не съм сбъркала. и да съм ти помогнала в избора...

Общи условия

Активация на акаунт