BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 819
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
преди два дена получих от 29.01, две поръчки

# 511
  • Казанлък
Ще ви тукна аз вас  Joy подстрекателки.  #Silly tooth
ох,много ми хареса новата дума

Аз съм горд притежател на TOOKY T83 от миналата година и нямам никакви забележки.
вчера дойде втория поръчан от мен Simple Smile
новият му притежател е много щастлив и доволен

Благодаря ти, sukri,много навреме се включи  Hug
Нали нямаше някакъв проблем със изпращане на sms до Китай? Колко дена държи батерията? Нещо правил ли си по телефона? Google Play нали го има инсталиран на него?
Между другото на Алиекспрес се продават батерии за него. Така че може да се вземе и резервна за екстрени случаи.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони: 5BELLEZA (до 01.03 ...може да се ползва 2 пъти )
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013.

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 20:31 от valpan

# 512
  • Перник
Да дам отчет за батерията на моя Херо - май влезна в час, вчера издържа към 6 часа Grinning Благодаря ви, за съветите. Но днес нещо зацикли и на никъде, нито тъча отчита, от копчето за вкл. не иска да се рестартира. Четох, четох в нета, а то за принудително рестартиране има едно микро-копче в микро-дупчицата за микрофона, което се натиска с игла. Та и това се оправи. Това може да послужи на някого Flutter

# 513
  • Испания
Такааа,приятелка има проблем с  таблета,който получи за сина си. Уж беше предупредена,но синът й го е оставил тотално без заряд,и сега не ще да зарежда  Mr. Green Valpan,май беше писала за залепване на батерията,как се оправи твоя проблем  newsm78

# 514
  • Казанлък
Такааа,приятелка има проблем с  таблета,който получи за сина си. Уж беше предупредена,но синът й го е оставил тотално без заряд,и сега не ще да зарежда  Mr. Green Valpan,май беше писала за залепване на батерията,как се оправи твоя проблем  newsm78
Ами,да...много пъти съм писала,че тотално разреждане на таблета Aurora може да бъде фатално за батерията. Никакви ли индикации не дава при слагане на зарядно?
Не съм "лекувала" залепването на батерията(тук става въпрос само за постоянно показване на 100% заряд...не за нещо друго). Това не е проблем за таблета,но пълното и  разреждане може да отвори проблем... Възможно ще трябва да се потърси съвет на специалист или нова батерия... Цялата информация за таблета и решения на възможните проблеми  е тук:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=333374 ,
а специално за батерията е този пост: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=333374&st=3620#entry14723750

Надя*  браво! Peace  Hug

# 515
  • Испания
Забравих да пиша че таблета е Момо Талент ,ей този http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ployer-momo7-talent-r … roduct-22905.html
Ами доколкото разбрах,не-само черен екран и не зареждал newsm78
Благодаря ти   bouquet

# 516
  • Перник
 Да го оставят на зарядното за по-дълго време. Би трябвало да отреагира.

# 517
  • Казанлък
Забравих да пиша че таблета е Момо Талент ,ей този http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ployer-momo7-talent-r … roduct-22905.html
Ами доколкото разбрах,не-само черен екран и не зареждал newsm78
Благодаря ти   bouquet
Ах,аз помислех,че става дума за Аврората  Joy
Ами дано да е нещо друго все пак... Сигурни ли са,че е станало при нисък заряд на батерията? Че се изключил сам със червена батерия? Или забил по време на играта?
Да пробват всички стандартни проверки първо... със друго зарядно или от компютъра за по-дълго време.
Нека да намери темата за него на същият форум и да чете за него. Да пробва да го върне и към заводските настройки,ако иска. Да потърси съвет във онзи форум от другите притежатели на този таблет. newsm78

# 518
  • Испания
Благодаря ви много ,момичета ,ще предам  да изпробват всичко,за което казахте,дано се оправи проблема.Аз ровичках досега в руския форум,не открих нищо,ще пишем там в краен случай  Hug

# 519
  • София
И за
Добър вечер, да се оплача!
Моят
http://www.buyincoins.com/new_en/details/8-onda-v812-quad-core-a … roduct-25864.html
след две зареждания , батерията му държи твърде малко 1.00ч.– 1.30мин. , сменя сам часа, дата и език при изключено положение.
Не знам какво да правя, да не греша някъде аз?! newsm45

# 520
  • Казанлък
И за
Добър вечер, да се оплача!
Моят
http://www.buyincoins.com/new_en/details/8-onda-v812-quad-core-a … roduct-25864.html
след две зареждания , батерията му държи твърде малко 1.00ч.– 1.30мин. , сменя сам часа, дата и език при изключено положение.
Не знам какво да правя, да не греша някъде аз?! newsm45

Преди малко постнах в другата тема линка към руският форум със темата за твоят таблет:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=413938
Прочети я... аз прегледах само няколко последни страници и видях,че има хора,които се оплакват от слаба батерия и от това,че често зависва във браузъра или във приложения и трябва да се рестартира. За батерията се учудвам много. 1 час-час и половина със какво? Интернет,видео или друго? Всичко има значение. Спирай wifi,когато не го ползваш(намери в настройките той сам да се изключва,когато таблета "заспива"), намали осветлението на екрана(казват,че е доста ярък дори и на минимума). Колко време си го зареждала?  Няма още много притежатели на този таблет за да ти помогнат със съвети за него,но все пак онази тема може да е полезна.

# 521
  • Казанлък
Благодаря ви много ,момичета ,ще предам  да изпробват всичко,за което казахте,дано се оправи проблема.Аз ровичках досега в руския форум,не открих нищо,ще пишем там в краен случай  Hug

Мисля,че това е точната тема за онзи таблет http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=403976
Сравнете показателите,но мисля,че Talent=Speed. Само той има екран 1280 x 800px,а се произвежда със 2 имена.

# 522
И моя Кристал държи час и нещо след второ зареждане /тази нощ/. Даже преди малко си писах в скайп и за 8 минути падна с 12%. Яркостта му е на макс, защото ми бледнее иначе. На Standby режим е. Wi-fi е вкл., но днес през деня беше в мен без да има мрежа наоколо и за игра в едно приложение /3-4 пъти влизах през деня/ сумарно за около 15 мин. падна от 95% на 48%.  Rolling Eyes Сутринта падна от 100% на 95% само за 8 минутен клип в Youtube. Днес четох, че скъпите таблети с трицифрена цена държат около 3 часа, така че какво искам от китайски таблет, но все пак ми се въртеше в главата, че вашите държат около 5-6 часа и съм объркана в представата и очакванията си. Абе в крайна сметка ще се ползва включен постоянно в тока и това е.  Tired

# 523
  • Казанлък
Coolmummy, ставаше въпрос за 5-6 часа видео...понякога и малко повече. Но интернет си хаби доста от батерията,това е нормално. Не съм засичала точно време,но Аврората я ползвам активно със сигурност повече от 2 часа-2 и половина дори,ползвайки интернет-сърфиране,скайп със видео и т.н.
Ако wifi е включен,то може да има и други мрежи наоколо и таблета се опитва да ги търси. Аз извадих виджет на началният екран и просто цопвам по него за включване и изключване на wifi.
В стендбай режим Ампе ми издържа 8 дена( без да го ползвам,имам предвид),Аврората издържа по-малко и затова обикновено я изключвам...благо тя бързо стартира при включването. Ампе се чака няколко минути и това направо ме изнервя  #2gunfire

# 524
  • София
И моя Кристал държи час и нещо след второ зареждане /тази нощ/. Даже преди малко си писах в скайп и за 8 минути падна с 12%. Яркостта му е на макс, защото ми бледнее иначе. На Standby режим е. Wi-fi е вкл., но днес през деня беше в мен без да има мрежа наоколо и за игра в едно приложение /3-4 пъти влизах през деня/ сумарно за около 15 мин. падна от 95% на 48%.  Rolling Eyes Сутринта падна от 100% на 95% само за 8 минутен клип в Youtube. Днес четох, че скъпите таблети с трицифрена цена държат около 3 часа, така че какво искам от китайски таблет, но все пак ми се въртеше в главата, че вашите държат около 5-6 часа и съм объркана в представата и очакванията си. Абе в крайна сметка ще се ползва включен постоянно в тока и това е.  Tired
И при мен случаят е подобен , а зареждам по повече от 12 .00 ч.
Слушахме клипчета в Youtube , не повече от 30 мин. и сега качена музика вече 1.00 час и батерията е на 14 % .
А така се надявах да се бърникам в Интернет , поне 5-6 часа.

Общи условия

Активация на акаунт