BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 674
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.София
Благодаря за чудесната тема! Регистрирах се и аз, в Recommender посочих valpan!  bouquet
Моето потребителско име в сайта е tieli1.

# 76
Днес поръчка от 7.01 е влязла в София.

Каква щастливка си!

# 77
  • Перник
Ето ме  и мен !   Получих  този таблет вчера -  http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-icoo-d50-android-4-0- … roduct-15751.html
........
Единствената забележка е, че тъч скрийна ,не е достатъчно чувствителен.Налага се да го понатисна понякога.

Така е и нашия таблет. В началото не ми правеше впечатление, защото нямахме нищо у дома с тъч скрийн. Но сега имам и телефон и разликата е голяма. Така и не разрбах каво трябва да гледам в характеристиките, за да избера по-чувствителен тъч скрийн.

# 78
Ето ме  и мен !   Получих  този таблет вчера -  http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-icoo-d50-android-4-0- … roduct-15751.html
........
Единствената забележка е, че тъч скрийна ,не е достатъчно чувствителен.Налага се да го понатисна понякога.

Така е и нашия таблет. В началото не ми правеше впечатление, защото нямахме нищо у дома с тъч скрийн. Но сега имам и телефон и разликата е голяма. Така и не разрбах каво трябва да гледам в характеристиките, за да избера по-чувствителен тъч скрийн.

Touch Control:   10 point touch operation трябва да е,а посоченият таблет е 5  point touch operation

# 79
  • Перник
А, като е Full size touch operation?

# 80
А, като е Full size touch operation?

не съм  много сигурна но мисля че е по целия екран  Simple Smile
или по точно можеш да правиш много движения по екрана със пръсти ,тоест да увеличаваш намаляваш и.н.т

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 18:30 от snow22

# 81
  • Балчик
Днес поръчка от 7.01 е влязла в София.

Каква щастливка си!

Не е за мен обаче, детето ми още си чака таблета. Mr. Green

# 82
  • Казанлък
Надя*
Няма как да разбереш по характеристики за това,дали тъч ще има проблем. Има перфектни тъчове със 5 докосвания. За твоят таблет има много отзиви за това,че той е доста по-труден за работата,макар че и той е Full size touch operation. Това зависи също и от качеството на материала  ... Затова пак повтарям за пореден път...четете отзиви на други потребители.
Не виждам особена разлика между 10 и 5 точков екран. Имам и двата вида. Това може да покаже някакво разлика само във някои игри,най-вероятно. Аврората е с 5 точки и едвам я докосвам при работа с екрана.
Кода 7allsite еднократен ли е?
Важи 2 пъти до 21 януари(но по някои данни до края на месеца  newsm78)

tielen  Hug Хубави и успешни покупки!

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 5-7% отстъпка.
В момента работят купони: 7ALLSITE(Валиден до 31.01.2013) за целият сайт и LIGHTNING (до 25.01 на всички аксесоарr за iPhone)
Годишни еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS и 5FeBay2013(2 пъти).

# 83
  • Испания
Цитат
Цитат на: silsa в Ср., 16 Ян. 2013, 15:27
запис с една неуспешна покупка, както винаги това на картинката няма нищо общо с действителността
http://www.buyincoins.com/new_en/details/korean-fashion-fleece-j … roduct-20080.html
Мдаа,и аз го получих същото ,но от друг сайт   Отвратително е ,нали  

И аз да споделя, че получих същото от друг сайт - everbuying, и е ужасно, нищо общо със снимката!  Sad
значи всички са еднакви, първа и последна дреха ми е това. Не знам вашите какви цветове са, но аз си взех сивото, даже и прозира,
Ами моето е зеленото- от everbuying,за щерката,но е ужасно умалено и замина директно в кофата,не го показах дори Mr. GreenСрам ме е и да го подаря  Sick
Днес получих пратки от 23.11 и 2.12,за които ми бяха върнали паричките и току що им ги преведох обратно. Общо 4 пратки получих и ми се обадиха за още една  Laughing Затворих и един диспут . Общо взето дреболии-флашка,апаратче за кръвно,маска за очи,и ето това http://www2.buyincoins.com/new_en/details/18kw-power-saver-save- … -product-790.html  
Ако някой може да ми каже къде да го включа  newsm78 знам,че трябва по близо до електромера,ама аз съм в къща,и моя е на стълб на улицата  newsm78 Та къде тогава  Thinking

# 84
  • Балчик
Пратката ти от 23.11 без тракинг ли беше?

# 85
  • Испания
Всичките бяха без тракинг  Peace

# 86
  • Балчик
Всичките бяха без тракинг  Peace

Да,така си и помислих.

# 87
  • Казанлък

pepina1965,честито! Тази джаджа я включи в някой контакт,който е най-близо до електромера. Моят уред е включен в коридора.

silsa, пиши им задължително,че продукта не отговаря на това,което е на снимките,че си разочарована и т.н. и т.н. Ако трябва,пиши няколко пъти...ще ти върнат поне няколко долара(винаги започват с нещо дребно,като предложение) .  Rolling Eyes

# 88
  • София
valpan, щях, обаче дойде и една пратка за 4 долара, за която върнаха парите, щото пуснах диспут, които няма да им върна за да не е танто за кукуригу, аз да връщам пари, после те да ми дават.
А с тази джаджа за ток паднаха ли ти сметките, струва ли си?

# 89
  • Испания

pepina1965,честито! Тази джаджа я включи в някой контакт,който е най-близо до електромера. Моят уред е включен в коридора.
Мерси Валпан ,   bouquet а  в разклонител става ли Rolling Eyes
Не ми е минало през ума да им пиша за суитчера,да взема да пробвам ли  newsm78 Наистина е пълен изкуственяк и нищо общо със снимката.За капак на всичко чакам още един от същия сайт,който утре ще получа,с тракинг е -ако и той е същия  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт