BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 755
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • Казанлък

pepina1965,честито! Тази джаджа я включи в някой контакт,който е най-близо до електромера. Моят уред е включен в коридора.
Мерси Валпан ,   bouquet а  в разклонител става ли Rolling Eyes
Не ми е минало през ума да им пиша за суитчера,да взема да пробвам ли  newsm78 Наистина е пълен изкуственяк и нищо общо със снимката.За капак на всичко чакам още един от същия сайт,който утре ще получа,с тракинг е -ако и той е същия  ooooh!
Не знам за другият сайт дали го правят,но аз няколко пъти получавах от BIC някаква компенсация при несъответствие на продукта със описанието.
Според мен по-добре го включвай директно във контакта. Ако не става на изхода,то може да е във стаята,където ползвате повече уреди с мотори(като перални,печки-духалки...)

silsa,не мога да го изчисля със сигурност,но този уред го ползвах и миналата зима(тя беше доста студена в сравнение с предишните,консумацията на тока според мен беше по-висока,а и цената му се вдигна, а сметките си бяха почти същите). Така че продължавам да го ползвам.
Хубавото му е,че спомага за изравняване на колебанията на тока...т.е. имате един вид предпазител в мрежата. Не го обяснявам много правилно,но мисля,че идеята може да се схване.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 5-7% отстъпка.
В момента работят купони: 7ALLSITE(Валиден до 31.01.2013) за целият сайт и LIGHTNING (до 25.01 на всички аксесоарr за iPhone)
Годишни еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS и 5FeBay2013(2 пъти).

# 91
Искам да благодаря на всички момичета,които помогнаха на една невежа да си избере таблет и да зарадва детето си  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug......направих първата си поръчка и дай боже  да пристигне здрав и без проблеми Praynig.....
А само да ви попитам взимате ли протектори за екрана,защото при мен на него ще играят две деца и ми се струва, че ще трябва. newsm78 Търсих,търсих но не можах да намеря същия размер.Ако взема по голям може ли да се отреже....става въпрос за 7инчов таблет.Благодаря ви много......... Hug

# 92
Момичета, поръчвате ли Кристалчето?  newsm78 Изпращат ли го?

# 93
  • Пловдив

Simple SmileАз го поръчах вчера и днес e изпратен Party.

# 94
  • Казанлък
erani, обикновено таблети си идват със протектори. Аз лично не съм сменяла все още,но се запасих с такива. И да,по-добре е да се вземе по-голям и да се изреже по формата на екрана. 7"  протектори понякога не покриват целият екран,а само работната му част.

# 95
  • София
Омръзна ми от тези китайци ....., посъветвайте ме ....

С две думи случая ....

Пуснах диспут в пейпал, върнаха парите, но стоката пристигна МР4 - 20 долара и дреболийки за 7 долара, но МР4 не работи - счупено копче, предложиха ми да им изпратя само 20 долара, но аз нямам какво да я правя тази неработеща МЛ4 и искам да им я върна, но ...

1. Искат първо да им преведа пълната сума - 27 долара
2. Да им изпратя МР4 за моя сметка и ако решат, че е дефектна, а те могат да решат, че не е -  да ми възстановят парите или изпратят нова .... само ще си прехвърляме едни 20 долара Бг-Китай.

# 96
  • Ямбол
emy_emy,всъщност нали пишеш,че вече са ти върнали 20 $?

# 97
Да се запиша и аз чак сега в новата тем,но не съм ви изпускала от очи.

Днес направих поръчка на таблет и телефон от сайта.Статуса им е Обраотка 1,но пък преди това първият им статус е НЕПЛАТЕН?А плащането е извършено,транзакцията е отразена и в пейпала и смс от банкат ми дойде.Трябва ли да им пиша и да попитам или да изчакам?
А ето и какво очаквам (поръчаха ми го)
http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-android-4-0-a13-1-5gh … roduct-25187.html
http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-7-touch-scren-android … roduct-23205.html

# 98

И моят е изпратен вчера.

# 99
  • София

Те ми върнаха цялата сума за поръчката 27 долара, защото не пристигна до 44 ден и пуснах диспут в пейпал, но след това поръчката дойде, но, с дефектна МР4, те сега ме карат да им върна и парите, и МР4 и ако установят, че е дефектна, да ми възстановят 20-те долара за нея ....

Защо трябва да им ги изпращам сега, за да ми ги върнат след 1 месец! ....

# 100
Имам нужда  от помощ  Sad 
Таблета  не приема никаква мемори карта.
Според него всички  са унищожени  ,а  те са си  ок всъщност .Какво да правя?

# 101
  • на морето
Моята пратка от 12.01 като се появи в сайта на Бг поща,че е напуснала Сингапур и от тогава не е мръднала.А уж с тази поща идвали по-бързо.Поръчката ми е от 31.12.Може ли да ми я проследите някъде другаде?
RF100625582SG

Те ми върнаха цялата сума за поръчката 27 долара, защото не пристигна до 44 ден и пуснах диспут в пейпал, но след това поръчката дойде, но, с дефектна МР4, те сега ме карат да им върна и парите, и МР4 и ако установят, че е дефектна, да ми възстановят 20-те долара за нея ....

Ako я изпратиш трябва да си платиш пощенските,а те ще ти излезнат доста-не си заслужава май.Но не знам какво да те посъветвам,Пиши им пак и им обясни,чев пощенските ще са близо колкото МП4.Успех!
За моята само ме компенсираха с 8$ Sick

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 18:55 от dodi

# 102
  • Испания
Да се запиша и аз чак сега в новата тем,но не съм ви изпускала от очи.

Днес направих поръчка на таблет и телефон от сайта.Статуса им е Обраотка 1,но пък преди това първият им статус е НЕПЛАТЕН?А плащането е извършено,
Така си стои,не се притеснявай,на всичките ми поръчки е така,незнайно защо,и на пристигналите също.Важно е че в Пейпал е отразена транзакцията  Hug
Днес таблета ми от 06.01 е пристигнал в София  Shocked А пък телефона от същата дата-уж със сингапурски пощи ,още не е отразен  Rolling Eyes

# 103

диспута затвори ли го?

# 104
  • София

диспута затвори ли го?

Не, но той май автоматимно е затворен, след като ми възстановиха сумата  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт