BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 799
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Странно, моята е V PAY и си я ползвам във Пейпал.
Регистрираха ти я в Pay Pal!???

Да, още миналата година, само нея ползвам. Регистрирала съм я като виза и нямам проблем.

# 151
  • Казанлък
Странно, моята е V PAY и си я ползвам във Пейпал.
Регистрираха ти я в Pay Pal!???
Не е ли по-добре тези въпроси за карти да се обсъждат във темата за Пейпал  Rolling Eyes
Скрит текст:
Само за справка,моята последна карта са я направили V-pay и не я приема никъде. Само можеш да я регистрираш във e-pay. Скарах се в банката,те самите не знаеха това и се наложи да се обаждат в централата.
За плащане в интернет на-добре си извади нова Visa. Става за 1 седмица. Има различни банки и различни карти,но това е съвсем друга друга тема.
Dodi , и при мен е същото-стои в сайта на Бг пощи ,че на 13.01 е напуснала Сингапур и толкоз  Rolling Eyes
Пък таблета ,поръчан на същата дата-06.01 , пристигна вчера  с китайски пощи .Затова не съм убедена ,че със сингапурските е по-бързо  newsm78 Моят номер е RF100278993SG
Китайските пощи са се разтоварили малко след новогодишният колапс. И аз имам една пратка,изпратена от Сингапур на 16.01 ,но пък за сметка на това са я приели там и изпратили точно за 2 дена. Предполагам,че скоро ще кацне в БГ  Praynig

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 5-7% отстъпка.
В момента работят купони: 7ALLSITE(Валиден до 21.01.2013) за целият сайт и LIGHTNING (до 25.01 на всички аксесоарr за iPhone)
Годишни еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS и 5FeBay2013(2 пъти).

Последна редакция: нд, 20 яну 2013, 20:27 от valpan

# 152
Благодаря за отговорите и се извинявам ,че не съм преценила правилно темата където да си поставя проблема1Остана без отговор въпроса ми как стой въпроса с БГ меню на таблет от китайски сайт!Не виждам да предлагат такава опция....!?? newsm78

# 153
Благодаря за отговорите и се извинявам ,че не съм преценила правилно темата където да си поставя проблема1Остана без отговор въпроса ми как стой въпроса с БГ меню на таблет от китайски сайт!Не виждам да предлагат такава опция....!?? newsm78

почти всички таблети  със андроид имат бг меню Peace

# 154
Почти..!?Изброени са различни езици без БГ!Може ли да се попита?!

# 155
  • Казанлък
Почти..!?Изброени са различни езици без БГ!Може ли да се попита?!

По-добре ги питай предварително чрез формата за контакт във долният десен ъгъл.   И аз се изненадах,че Аврора,например,няма българско меню...

# 156
  • София
Покрай таблета на детето си запалих и аз Twisted Evil, та да ви попитам един малко странен въпрос  Thinking.
Искам таблет със слот за сим карта. Не за да говоря с него, а за а ползвам нет през мобилния оператор, където няма wi-fi. Виждали ли сте такова нещо или има някакъв друг вариант  Thinking за такива ситуации  newsm78.

# 157
  • Ловеч
Eхх, дами, само таблети ли си поръчвате от този сайт  Simple Smile

Един целогодишен купон от 2% - просто да си го имате предвид   2Dropper2013

# 158
  • София
Eхх, дами, само таблети ли си поръчвате от този сайт  Simple Smile
аа,не така, аз не съм поръчвала, нямам и намерение, просто повече те се коментират, щото все пак не са малко парите, техника е, и хората искат да знаят струват ли си или не от към характеристики, поне аз така мисля.
На мене ми пристигнаха 3Д очилата, макар че едните имаха много добри отзиви на български, които ме подведоха. Е няма такава глупост, има някакъв 3Д ефект, но на фона на недостатъците, по-добре без тях. Филма си губи цветовете, очите ти се "побъркват" от това че едното гледа през червено, другото през зелено, в резултат страхотни болки и главоболие. Всеки,който си уважава очите не би си го причинил това.Даже не искам и да ги подаря или продам, че ще направя мечешка услуга.Айде стига толкова, че стана като 3Д роман.

# 159
  • Ловеч
Аз преди време бях поръчал тези 3Д очила, но дойдоха счупени и така и не съм ги ползвал  Simple Smile

# 160
Е, най-сетне вчера ми се появи пратката - поръчка от 26.11., изпратена на 01.12., в София е. Чакам я да пристигне във Варна, но е сложена във вътрешен чувал (какво означава това - незнам, дано да не отиде на митница). Дано всичко да е ок, че откога го чакаме този Кристал.

# 161
  • Ловеч
Щом е сложена във вътрешен чувал отива в пощата ..

# 162
Днес си взеха таблета,който получих вчера-не беше за мен,но записахме отварянето и включването му. Всичко е наред,много ми хареса,екрана е супер,дойде с оригинална кутия и стикер Хюндай. Тъча е добър,веднага хвана нет.Само със зарядното ги оставих сами да се оправят,беше на 50%.Ето този е http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-hyundai-hold-x700-dua … roduct-20864.html Супер доволна и аз и притежателят  Hug
Само да питам първото зареждане как беше-по-дълго като на телефоните или само докато се зареди на 100 %  newsm78
Така...и моя е същия и след няколко дни разглеждане ще си споделя впечатленията. Като цяло таблета е много хубав. Лично моя има само няколко минуса- звука е слаб (само със слушалките е ОК), батерията не държи много (но това се очакваше, с такава резолюция...) и идва ред на моето разочарование - зарядното е пълна скръб! Такова паянтово нещо никога не съм виждала! Бях поръчала преходник с този калъф http://www.buyincoins.com/new_en/details/universal-7-7-inch-tabl … roduct-22207.html (оказа се много хубав за парите си Simple Smile ) С таблета дойде и още един преходник - и двата са пълен боклук, няма нещо, което не им се клати. От тук взехме още един преходник, по-стабилен е, но при пипване спира да зарежда. Сега и плюсовете - wi-fi-то е много добро, тъча също. Изненада ме андроида (пишеше, че е 4.0) а се оказа 4.1, също и наличието на български език, въпреки че го нямаше в описанието. Има още доста неща да поразгледам и да видя кое, как става, но като цяло съм много доволна от Хюндайчето

# 163
Да се запиша и аз чак сега в новата тем,но не съм ви изпускала от очи.

Днес направих поръчка на таблет и телефон от сайта.Статуса им е Обраотка 1,но пък преди това първият им статус е НЕПЛАТЕН?А плащането е извършено,транзакцията е отразена и в пейпала и смс от банкат ми дойде.Трябва ли да им пиша и да попитам или да изчакам?
А ето и какво очаквам (поръчаха ми го)
http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-android-4-0-a13-1-5gh … roduct-25187.html
http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-7-touch-scren-android … roduct-23205.html

Поръчката ми е разделена  #Cussing out Телефона си стои в процесинг,а останалото е изпратено.
Имам проследяващ номер,а дали ще пуснат и такъв за телефона при положение,че стува 154$  newsm78
Да им пиша ли да ги питам кога ще го изпратят или да чакам още?

# 164
  • Перник
Как ви зарежда сайта на БИК? На мен ми цикли много, понякога даже и не ми зарежда, дава ми грешка. Пробвах с Мозила, Хром, няма разлика. Преди не беше така.
Днес поръчах двуядрения Hero, както и протектор и калъф, които са специално за него.

Общи условия

Активация на акаунт