BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 812
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Как ви зарежда сайта на БИК? На мен ми цикли много, понякога даже и не ми зарежда, дава ми грешка. Пробвах с Мозила, Хром, няма разлика. Преди не беше така.
Днес поръчах двуядрения Hero, както и протектор и калъф, които са специално за него.

И на мен много ми се бави, трябва да обновявам по няколко пъти докато ми се отвори след кликане върху нещо от сайта

# 166
Получих подложката- подарък за поръчка над $10.  Shocked Нещо като популярните сред децата желета-сополи. Седи една такава лепкаща и разложена.  Crossing Arms

Да споделя нещо полезно- поръчах си калъф с клавиатура за таблета от Ибей. Спечелих 2бр. на търг, като единия е оранжев с бяла клавиатура, а другия- бял с черна клавиатура по $8 и $9. Ще си запазя този, който ми пасне най-добре и ми хареса на вид. И най-важното- с мини usb са! Не са нужни преходници и допълнителни кабели.  Peace

# 167
  • Казанлък
Eхх, дами, само таблети ли си поръчвате от този сайт  Simple Smile

Един целогодишен купон от 2% - просто да си го имате предвид   2Dropper2013

heros  Peace  липсваше ни Hug

Покрай таблета на детето си запалих и аз Twisted Evil, та да ви попитам един малко странен въпрос  Thinking.
Искам таблет със слот за сим карта. Не за да говоря с него, а за а ползвам нет през мобилния оператор, където няма wi-fi. Виждали ли сте такова нещо или има някакъв друг вариант  Thinking за такива ситуации  newsm78.
vicks ,мисля,че има само 10-инчови... Не мога да отворя сайта сега,но търси Ampe A10 Dual core 3G, Sanei N10 Dual core 3G или  Pipo M3 3G. По принцип не са много таблети със вграден слот за сим-карта.
s.i.l.v.e.t.o,китайски зарядни устройства за таблети са много слаби и често съветват да ги сменяме с нещо по-добро. Аз чакам едно нещо от BuySKU,но то пътува с камилите. Лошото е,че гнездата за зарядните при моите таблети са различни и това ще мога да го ползвам само за usb изхода.
dzhekova супер!!!  Hug
Coolmummy ,аз чак сега се сетих,че със плеърчето трябваше да има такава подложа,но не съм я видяла... newsm78 или съм я изхвърлила по невниманието  Joy
За клавиатурата...дано да можеш да я свържеш без проблеми...пиши после. Иначе има таблети с мини и микро usb и затова аз лично предпочитам една клавиатура да стане и на двата таблета. Otg кабел не е проблем за ползване вкъщи.  Wink
*nin4eto* ,ще ти дадат проследяващ номер и на телефона. Дано не се обърка нещо,но обикновено дават,ако и втората пратка е скъпа.
Днес и аз имам 3 пратки с дребни неща. Пристигнаха мъжките слипове Calvin Klain, електро стимулатор-массажор и една подставка за затопляне на чаша със usb-hub. Ще ги пробвам по-нататък и тогава ще пиша мнението...

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-7% отстъпка.
В момента работят купони: 7ALLSITE(Валиден до 21.01.2013) за целият сайт и LIGHTNING (до 25.01 на всички аксесоарr за iPhone)
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013.

# 168
# 169
  • Казанлък
В момента има нова промоция на тази страница:

http://www.buyincoins.com/lp/buy-2nd-half-price.html

Купуваш 1 продукт от предлаганите и добавяш още един,който излиза на 50% от цената  Peace
Миналата седмица направих една поръчка със вакумни торби за съхранение на багаж.
Е,днес не се сдържах и поръчах още 6 броя от тези. Излизат доста изгодно,като цена със тази промоция+купон+не забравяйте,че със всеки допълнителен артикул в кошницата получавате 0,10$ отстъпка.
Добавих и 2 калкулатора за дребни презенти  Joy

Сайта сега работи перфектно!

# 170
Добре, а как зареждате таблета през usb? При мен нещо не тръгва  Rolling Eyes

# 171
  • Казанлък

Не всеки таблет може де се зарежда чрез usb

# 172

Не всеки таблет може де се зарежда чрез usb
Ясно, значи при мен - не може. Благодаря ! Hug

# 173
  • Ямбол
valpan
моя чай пристигна в синя торбичка,но още не съм го пробвала,виждам,че са в различни опаковки,вътре също ли са различни?
А показаното,цял чорапогащник ли е,плътен ли е?
все хубави неща показваш.
Coolmummy би ли споделила кои са тези некачествени играчки?
купони за 5-7% отстъпка.
heros и аз напоследък в темата само за таблети чета и тъй като нямам опит изобщо не мога да се вкл.в темата

да покажа и аз една красота за коса  http://www.buyincoins.com/new_en/details/fashion-hollow-out-brai … roduct-22535.html
стои наистина нежно.
Нещо ,което ме изненада,направих няколко поръчки за над 10 $съответно за всяка от тях получавам подарък от това лепката хлъзгане,та защо ги изпращат отделно от поръчките ,та дори и ми пристигат за 1 седмица,а поръчките още ги няма  Laughing
активни купони:
еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS и 5FeBay2013(2 пъти).
целогодишен купон от 2% -    2Dropper2013 (многократен)
в полето "Recommender, ако впишете nikid 10   /    dinkoddd ползвате 5% отстъпка   

# 174
Vaplan от коя дата са ти поръчките който днес си получила?
Благодаря.

# 175
  • Казанлък
valpan
моя чай пристигна в синя торбичка,но още не съм го пробвала,виждам,че са в различни опаковки,вътре също ли са различни?
А показаното,цял чорапогащник ли е,плътен ли е?
все хубави неща показваш.
никид
Засега пробвах само 2 вида. Както казах,доста е силен,не видях голяма разлика във вкуса,но има и други видове все още. По принцип пия го със малко стевия. Преди черният чай го пиех чист,без захар,но това е въпрос на вкус. За мен е по-хубав от предлаганите по нашите магазини пакетчета,а и винаги съм предпочитала чай на листа. Листата се отварят,но не са много едри и няма чак толкова прах. Е,любителите на билков чай може и да не го харесат. Моят мъж като видя торбичката,помислил,че са някакви бонбони  Joy,а после каза: Супер,зимата е дълга! У дома се пие много чай и винаги имам по няколко вида.
Чорапогащника е цял,но не е плътен,а ажурен. Затова казах,че е за специални случаи  Wink

kaspar4oo, от края на декември и началото на януари.

# 176
  • Русе
Да се включа и аз за чая наистина е супер! Мен ме почерпи моя приятелка и наистина останах учудена колко е силен. Наложи се дори да си доливам с вода и така го пих, а иначе съм много пристрастена към кафето и не очаквах този чай така да ме раздруса  Peace

# 177
Да се похваля и аз . Вчера си получих таблета ainol fire- страхотен е и не бях поглeднала като го поръчвах ама зарядното не е с  usb, а е с друг  вход, което при mars е различно - там е usb. Сега искам да си поръчма от калъфите с клавиатура - те за всеки таблет ли стават - 7 инчов някакви особености нещо трябва ли да знам. Някои да е поръчал и да има опит с тях вече?

# 178
  • Перник
Аз преди време поръчах този, но от друг сайт http://www.buyincoins.com/new_en/details/universal-7-7-inch-tabl … roduct-22207.html Прилепна на таблета много добре, а за тази цена е страхотен.

# 179
  • София
При вас отваря ли се сайта?

Общи условия

Активация на акаунт