BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 738
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • Казанлък
Valpan, разбрах го това, но след доста разглеждане. Благодаря Hug Май ще минем без 3G. Дано този на Dodi да е прави хубави снимки поне, че повечето са с малки MP.

Ами,да...то с четенето най-добре се учи  Hug Мисля,че под 100 долара няма телефони със 3G. Един от най-евтини такива на сайта е TOOKY . А за камерите не бих се доверявала много на описанието и на указаните мегапиксели.  Rolling Eyes

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони: 5BELLEZA (до 01.03 ...може да се ползва 2 пъти )
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013

# 241
  • В реалността
Аз намерих за към 70-80 $, но камерите им са от 0.3 до 2 MP. А сега като каза и че не отговарят не знам вече... Ще чакам Dodi да каже как е. Аз се надявах от промоциите на Вива да излезе нещо, но този път не са никакви промоции.

# 242
  • на морето
Изхабих и втората батерия и тя не тръгва да се зарежда.Ще умра от яд,даже не можах да му се порадвам #Cussing out
valpan,oпитах да го заредя от комп.,но пак не става.А зарядните,които имам вкъщи не стават за него.Бтериите са 1800mAh и това пише още на тях:EB-L1G6LLU  S/N:AA1C515DS/2-B
Давайте идеи какво да правя Cry Hug

# 243
  • Казанлък
Изхабих и втората батерия и тя не тръгва да се зарежда.Ще умра от яд,даже не можах да му се порадвам #Cussing out
valpan,oпитах да го заредя от комп.,но пак не става.А зарядните,които имам вкъщи не стават за него.Бтериите са 1800mAh и това пише още на тях:EB-L1G6LLU  S/N:AA1C515DS/2-B

Не мисля,че проблема е във телефона или батериите,щом телефона си работеше добре и със двете . Имаш   micro usb изход за зарядно. Намери от някой познат друг кабел или по-добре направо зарядно устройство и пробвай пак. Аз ползвам зарядно от НТС...то е доста силно(1A,което е добре).Остави го на зарядно по-дълго време.

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 19:47 от valpan

# 244
  • Балчик
Пратка ма ми с керамичните ножове, напуснала на 22.01 Сингапур, вчера е била в София, вложена във вътрешен чувал. Няма такава скорост. Shocked

# 245
  • София
Пратка ма ми с керамичните ножове, напуснала на 22.01 Сингапур, вчера е била в София, вложена във вътрешен чувал. Няма такава скорост. Shocked
А къде виждате движението на поръчките си, защото имам номер за проследяване и пробвах всичко от първа страница , но нищо не мога да разбера?
Благодаря!  bouquet

# 246
Може ли някой да ми проследи тези поръчки
RA321851837CN   RF100116284SG
За втората в бг пощи ми излиза Изпращане на Изх.пратка в чужбина,което ако не се лъжа значи,че скоро ще е тук,а по другите сайтове нищо не ми излиза?
Джемма,браво,страхотна бързина.
valpan,честити ти нови поръчки.А това черното колие и аз го имам и много си го харесвам.

# 247
  • на морето

Не мисля,че проблема е във телефона или батериите,щом телефона си работеше добре и със двете . Имаш   micro usb изход за зарядно. Намери от някой познат друг кабел или по-добре направо зарядно устройство и пробвай пак. Аз ползвам зарядно от НТС...то е доста силно(1 mAh,което е добре).Остави го на зарядно по-дълго време.
Благодаря ти,много HugНаистина се оказа ,че е от зарядното.Купих си такова като твойто и тръгна.Дадох 18лв за него.Дали мога да си поискам компенсация от сайта да ми го изплатят? Crossing Arms

# 248
  • Казанлък

Не мисля,че проблема е във телефона или батериите,щом телефона си работеше добре и със двете . Имаш   micro usb изход за зарядно. Намери от някой познат друг кабел или по-добре направо зарядно устройство и пробвай пак. Аз ползвам зарядно от НТС...то е доста силно(1 mAh,което е добре).Остави го на зарядно по-дълго време.
Благодаря ти,много HugНаистина се оказа ,че е от зарядното.Купих си такова като твойто и тръгна.Дадох 18лв за него.Дали мога да си поискам компенсация от сайта да ми го изплатят? Crossing Arms
Да,можеш да им пишеш,но не очаквай повече от 2-3$,кабели и зарядни у-ва там са евтини. Simple Smile
Но все пак е нещо...

# 249
  • В реалността
Alanis беше получила тази карта памет http://www.buyincoins.com/new_en/details/high-capacity-32gb-micr … roduct-12365.html. Понеже щях и аз да я поръчвам, но именно заради разлините класове на снимката не се решавах, ги питах и са ми отговорили, че изпращат клас 4. Не знам защо не си го пишат в описанието, но явно е по-добре да се пита предварително, когато не е упоменато.

# 250
  • Балчик
А къде виждате движението на поръчките си, защото имам номер за проследяване и пробвах всичко от първа страница , но нищо не мога да разбера?
Благодаря!  bouquet

В програмата от първа страница.

# 251
dodi много се радвам че всичко е наред с телефона. И хубавото е че valpan разбира и дава съвети. Hug

# 252
Alanis беше получила тази карта памет http://www.buyincoins.com/new_en/details/high-capacity-32gb-micr … roduct-12365.html. Понеже щях и аз да я поръчвам, но именно заради разлините класове на снимката не се решавах, ги питах и са ми отговорили, че изпращат клас 4. Не знам защо не си го пишат в описанието, но явно е по-добре да се пита предварително, когато не е упоменато.

Това е много некоректно от тяхна страна, тъй като показаната на основната снимка карта е клас 6, което е подвеждащо! Към момента на поръчката не бях и чувала за класове на картите памет и едва впоследствие, когато ме "светнаха", специално влязох пак да я разгледам на сайта и тогава забелязах несъответствието Crossing Arms. Странното е, че надолу в коментарите има хора, които пишат, че са получили клас 6, как тогава изпращат само 4 - явно само такива са останали и изчистват остатъците Rolling Eyes. Jáne ღ, благодарности, че сподели това, нека се знае от повече хора Hug.

# 253
Alanis,
при мен тези лампички не светят(едната светва при включване бутона на caps). Просто свързваш таблета чрез този кабел и докосващ екрана на място,където искаш да въвеждаш нещо. Ако тази клавиатура не работи по някаква причина,то ще ти се появи екранна клавиатура,както обикновено. Иначе би трябвало да можеш да пишеш без никакви настройки...поне аз не помня да съм правила нещо  newsm78

valpan, благодаря за кой ли път Hug! Слава Богу, оказа се, че клавиатурата си работи, проблемът явно е в кабела, който са ми сложили, ама явно като за на аванта толкова, както се казва Laughing (нали не е в комплекта нито към клавиатурата, нито към таблета и са ми го сложили допълнително). Буксата на кабела, която е за мини USB входа на таблета, изобщо не влиза до край. Когато свързах USB кабела на самата клавиатура директно с USB порта на лаптопа ми, мога да си пиша от нея на лаптопа без проблем. И да, при включване на главни букви светва средната лампичка Simple Smile. Ще търсим явно друг OTG кабел, за да можем да я ползваме с таблета Peace

# 254
  • Казанлък
Благодаря!  bouquet

Сигурна ли си,че имаш точно проследяващ номер? Ако поръчката е отскоро,то трябва да минат няколко работни дена преди тя да се появи в системата.

*nin4eto*  Hug аз колието май го видях точно от теб  Laughing
Сингапурската пратка е на път към бг,а за другата няма информация все още.

А за карти-памет преди и аз нямах представа каква да търся ... сега ползвам няколко,имам както клас 4,така и клас 6 и особена разлика не виждам. Работят всичките. Имам спомени,че съм чела точно във форуми за това,че за таблети не е толкова важен висок клас на картата...може да ви прозвучи странно,но хората са имали проблеми със по-скъпите карти клас 10.  Но всеки сам си решава,разбира се.  Rolling Eyes

Alanis, за първият ми таблет също са сложили преходник,който не работи и се наложи да търся нов(предполагам,че по невнимание са сложили обикновен,а не OTG). За твоят таблет ти трябва micro usb male ,ако не се лъжа...(а ти пишеш за mini  #Crazy)

Общи условия

Активация на акаунт