BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 739
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
dessie_d

виж в амазон, там има хубави апарати на добри цени  Peace Има и used и нови  Grinning

# 466
Пак съм аз.

Какъв е чалъма на промоцията "Купуваш едно и вземаш второто на 50%".  newsm78 Не ми смъква нищо в кошницата, пробвах по различни начини и цъ.  Crossing Arms

# 467
  • Казанлък
Пак съм аз.

Какъв е чалъма на промоцията "Купуваш едно и вземаш второто на 50%".  newsm78 Не ми смъква нищо в кошницата, пробвах по различни начини и цъ.  Crossing Arms

Слагаш по 2 броя в кошницата. Цената ще е намалена.  Peace
Например...цената на тази торба е 1,99...ако добавиш още една,то цената ще е $2.98 за двете. Същото става със 4,6 и т.н. бройки.
Пробвах тези торби. Супер са,особено за обемни дрехи,като кърпи,одеялата и т.н. Много са удобни за преместване на багаж(намалят обем и съответно и теглото на една торба със дрехи). Освободих доста място из гардеробите. Ще следя дали не пропускат сега  Laughing

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони: 5BELLEZA (до 01.03 ...може да се ползва 2 пъти )
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013.

# 468
http://foto.meta.ua/5466888.image Мен ме притеснява ,че на телефона в сайта  дават 1 GB RAM а на снимката на самия телефон виждам 512 MB , може ли да заблуждават тез китайчета за параметрите на телефоните  smile3506 понеже аз точно заради по- голямата памет се спрях на тоз модел иначе за кво да се набутвам с едни 60 лева. newsm61

# 469
  • Казанлък
http://foto.meta.ua/5466888.image Мен ме притеснява ,че на телефона в сайта  дават 1 GB RAM а на снимката на самия телефон виждам 512 MB , може ли да заблуждават тез китайчета за параметрите на телефоните  smile3506 понеже аз точно заради по- голямата памет се спрях на тоз модел иначе за кво да се набутвам с едни 60 лева. newsm61

Можеш да потърсиш повече инфо ,но доколкото знам,никога няма да ти покаже 1GB памет,защото тя се дели на няколко части и част от нея са заети от системата и от инсталирани приложения.
Питай и някой по-запознат за по-сигурно  newsm78

# 470
Да, определено се отказах да взимам фотоапарат от сайт, прави сте, по добре от тук и с гаранция, въпреки че сега се чудя дали да търся втора употреба, за да е по-добър модел, а по-евтино, тъй като  не разполагам с голям бюджет за такова нещо. Малко извън темата, но ще се радвам, ако някой ми препоръча модел, клоня към Canon, от ниския ценови диапазон.  Laughing

Хей това е много добро фотоапаратче. Има пълни ръчни настройки освен автоматичните, хубава книжка с упътване, а цената му е просто перфектна. Води се среден клас, не е от ония евтините сапунерки. Във фотопавилиона в момента е най-евтин. Няма да съжаляваш за фотоапаратчето, прави много хубави снимки от 1 см, ако искаш ще ти пратя снимки правени с него. Прави и много добро HD видео на изкуствена светлина, нещо което старият ми Кодак от 200 лв не можеше. Ръчните настройки за този клас фотоапарати са рядкост, това ако имаш желание да навлизаш във фотографията. С две години гаранция е, към него има подарък 4 ГБ мемори карта клас 6.

Сори за офа, ама може да му е полезно на някого.

http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&cat … p;show=additional
----------------

Нашият таблет продължава да прави номера, деинсталира си сам избирателно програми.

# 471
  • Казанлък
fifinaki, поправям се...
като гледам по другите места,май паметта на Tooky T86 е 512 МВ. Така че може би грешката е във описанието. На картинките се показва само допълнителна памет...

Виж и в официалният им сайт http://www.tookymobile.com/
Нищо не разбирам от тези йероглифи  Banghead

# 472
Ох, добре че явно за цифрите нямат йероглифи , та схванах че и там дават 1 GB  Peace ама май най добре кат настане време или някой ,който има -ще се пита , гледах аз да не би да е свободна памет ама ясно пише ТОТАЛ тъй чееее newsm78 , няма се фърлям явно веднага след празниците ще гледам кой ще изпищи и тогаз Crossing Arms

# 473
  • Казанлък
Ох, добре че явно за цифрите нямат йероглифи , та схванах че и там дават 1 GB  Peace ама май най добре кат настане време или някой ,който има -ще се пита , гледах аз да не би да е свободна памет ама ясно пише ТОТАЛ тъй чееее newsm78 , няма се фърлям явно веднага след празниците ще гледам кой ще изпищи и тогаз Crossing Arms

Къде го видя 1GB??? Аз виждам 4GB и за карта -памет 32GB, а преди тях пише 1G (което ме хвърли във шах... не е GB... по всички сайтове за продажба в описанието пишат 512MB, потърси във гугъл по името на телефона)
Доколкото разбрах на някой са му върнали парите,значи го нямат наличен засега. Трябва заводите да започнат работят,да ги направят и да ги пратят за продаване... става дълга и широка  след празниците  Joy Joy Joy

# 474
http://www.tookymobile.com/productdetail.aspx?pid=15 на петата картинка долу пише 1GB CPU / туй пък ко е   newsm78 / и    4GB RAM , абе мен за 6 април ми требе , има време да си оправят нещата ,че и да го произведат колко му е , тъкмо ще видим  таблета как се държи и тогава , ама тоз най много ми допадна , че ми писна да трия съобщения и снимки за да освобождавам паметта на моя   comp03

# 475
http://www.tookymobile.com/productdetail.aspx?pid=15 на петата картинка долу пише 1GB CPU / туй пък ко е   newsm78 / и    4GB RAM , абе мен за 6 април ми требе , има време да си оправят нещата ,че и да го произведат колко му е , тъкмо ще видим  таблета как се държи и тогава , ама тоз най много ми допадна , че ми писна да трия съобщения и снимки за да освобождавам паметта на моя   comp03

Пише 1G CPU не 1GB CPU то пак е объркващо защото трябва да е 1Ghz и значи един гигахерц не един гигабаит ,отнася се за процесора.

# 476
 rotfImao rotfImao rotfImao сред тез йероглифи видях едно G и кот са сетя туй  Embarassed

# 477
Valpan ти поръчали TOOKY T83?
чудя се да чакам ли още за код или да го поръчам  newsm78
едва издържам вече на изкушението наречено TOOKY T83  Joy

# 478
  • Казанлък
Valpan ти поръчали TOOKY T83?
чудя се да чакам ли още за код или да го поръчам  newsm78
едва издържам вече на изкушението наречено TOOKY T83  Joy

snow22  Hug
Вчера пратих запитване дали е наличен,ще изчакаме отговор от сайта. Само да го имат на склад и поръчваме веднага.   phoneuu

# 479
 и аз ще чакам за отговора  newsm68
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт