BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 805
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Казанлък
valpan, на няколко пъти споменаваш това залепване. Идея нямам какво точно значи. Обясни по-образно ако може, моля. Simple Smile Това някакъв показател на програмката, която си инсталирала ли е или пък действително батерията се споява с капака?  Crazy Сериозно, не хващам за какво иде реч.
И още нещо да питам- парят ли таблетите ви от страната на зареждането, не само когато се зареждат, но и при ползване? Не очаквах да е така, защото киндълите ми не излъчват топлина, но и те харчат батериите си за над 20-25 дни и са на друг принцип...

Coolmummy   Hug
това е бъг изключително на Ainol Aurora  hahaha ...мисля,че не се е случвал при другите таблети или поне не съм чувала. Просто в един момент показателя за батерията става изведнъж 100% и повече не се променя. Единствено като се сложи на зарядно,показва 99% и после пак продължава да стои на 100. Не е много приятно,разбира се,има начини да се "лекува",но пак може да се случи и затова аз не се занимавам с това. Само следя показанието на напрежението на батерията и при 3,6V слагам таблета на зарядно.

Да,и при мен загрява задният капак при продължителна работа...на Аврора повече се усеща,защото на Ампе задният капак е от алуминий. Ами,това е по-силен процесор...няма как да не се нагрява  ooooh!

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони: 5BELLEZA (до 01.03 ...може да се ползва 2 пъти )
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013.

# 496
Здравейте!

Аз да си дам отзиви на нещата от ноември, получени чак след 2 месеца  Laughing : ......

Нели Simple Smile, честито  bouquet! Обнадеждавам се малко за моята поръчка от 22.11.2012, от която до днес ни вест, ни кост Tired. Твоята поръчка от коя дата беше? След отворен диспут ми върнаха парите почти веднага, но аз си искам нещата пък Crossing Arms! Понеже все пак има вероятност някога да я получа, не смея да си ги поръчам наново и затова толкова ме е яд #Cussing out!

Аз не се бях включвала тези дни, понеже нямах никакво време за писане, само хвърлях по едно око, но искам да успокоя всички, които чакат този таблет http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-fire-fla … roduct-18697.html, че всичко си му е наред на usb порта (нали се притеснявах, че usb клавиатурата тръгваше на компютъра, но не и към таблета и се притеснявах, че входът му нещо не е наред и напразно "хвърлих бомбата" , за което се извинявам Embarassed). До преди малко го бях свързала с компа, за да качвам снимки и с моята "компетентна" техническа мисъл с учудване установих, че на таблета се появи индикация, че таблетът се зарежда от компютъра Shocked..., но после се сетих, че точно в темата е писано за тази възможност  Embarassed.

Дотук с мъжО нямаме абсолютно никакви забележки, таблетът засега си работи безотказно, пу-пу Party! Не е експлоатиран усилено и продължително, за да кажа колко му държи батерията, но един ден ММ го взел на работа нощна смяна без зарядното и му беше изтощил батерията до макс! Доста тръпнах в очакване да видя дали ще тръгне да зарежда като го сложа на зарядно - никакви проблеми Peace! Захапа от раз, обаче се зареди за около 1,5 - 2 часа, което ми се стори малко и ме учуди. Никакви забележки до сега и работата върви към втори и за мен Crazy, само че в момента съм финансово "невъзможна" и ще почака засега. ММ още не е снабдил джаджата, с която и клавиатурата да тръгне с лаптопа, но много добре разбра за какво става дума, когато му дадох да прочете препоръките на valpan Hug.

# 497
  • София
Знам, въпросът ми не е за тази тема но да питам и тук!
Този таблет
http://www.buyincoins.com/new_en/details/8-onda-v812-quad-core-a … roduct-25864.html
батерията му , трябва ли първите 3 пъти да се изхабява до край и да се зарежда по 12-15 часа?
Благодаря и се извинявам!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 498
  • Казанлък
Знам, въпросът ми не е за тази тема но да питам и тук!
Този таблет
http://www.buyincoins.com/new_en/details/8-onda-v812-quad-core-a … roduct-25864.html
батерията му , трябва ли първите 3 пъти да се изхабява до край и да се зарежда по 12-15 часа?
Благодаря и се извинявам!
  bouquet  bouquet  bouquet

Виж тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=697810.450
  bouquet
За други мнения чети в интернет или питай специалисти

# 499
Здравейте!

Аз да си дам отзиви на нещата от ноември, получени чак след 2 месеца  Laughing : ......

Нели Simple Smile, честито  bouquet! Обнадеждавам се малко за моята поръчка от 22.11.2012, от която до днес ни вест, ни кост Tired. Твоята поръчка от коя дата беше? След отворен диспут ми върнаха парите почти веднага, но аз си искам нещата пък Crossing Arms! Понеже все пак има вероятност някога да я получа, не смея да си ги поръчам наново и затова толкова ме е яд #Cussing out!

Моите бяха от 18.11 - писах им през "My account" и номера на съответната поръчка, комуникирахме, дадох им 10 дни (те питаха да им отпусна седмица), но към 9-я нещата дойдоха и така  Peace

# 500
Здравейте!

Моите бяха от 18.11 - писах им през "My account" и номера на съответната поръчка, комуникирахме, дадох им 10 дни (те питаха да им отпусна седмица), но към 9-я нещата дойдоха и така  Peace

Благодаря ти за споделеното  bouquet! Ще взема да им напомня за себе си значи! Навремето /още миналата година ooooh!/ им писах и ми бяха обещали да дирят в техните пощи каква е съдбата на поръчката ми, да видим какво са свършили Crossing Arms.

# 501
  • Казанлък
snow22  Hug
Това е отговора относно Tooky T83:

Thanks for your message and your interest in our items.
yes, we have 106 of this item in stock now

Вече са поне с един по-малко...(не е за мен,но аз ще си поиграя първа със него Joy)

# 502
snow22  Hug
Това е отговора относно Tooky T83:

Thanks for your message and your interest in our items.
yes, we have 106 of this item in stock now

Вече са поне с един по-малко...(не е за мен,но аз ще си поиграя първа със него Joy)

Valpan чудесна новина  Hug
с още един по малко  newsm68

# 503
беличък си поръчах  newsm68, и вече мога да спа спокойно  Joy предадох се на изкушението наречено TOOKY T83  Joy Joy Joy

# 504
  • Казанлък
беличък си поръчах  newsm68, и вече мога да спа спокойно  Joy предадох се на изкушението наречено TOOKY T83  Joy Joy Joy
Супер!
ох,нямаш си и представа как се изкушавам и аз...
Не знам ,обаче...колко дълго ще издържа....
Днес един колега си купи Prestigio с почти същите показатели за 260 лева(пак китайски,но нема такъв екран и такава батерия,като на Tooky )

# 505
и аз доста гледах но за тази цена с такъв дисплей и батерия, наистина няма  Simple Smile

# 506
Ще ви тукна аз вас  Joy подстрекателки.  #Silly tooth

# 507
  • Карлово
Е, аз ще поизчакам, да видя как ще се похвалите, пък тогава, ако не свършат.... Simple Smile

# 508
Аз съм горд притежател на TOOKY T83 от миналата година и нямам никакви забележки.
вчера дойде втория поръчан от мен Simple Smile
новият му притежател е много щастлив и доволен

# 509
От коя дата получавате поръчки,че моята е от 24.01 и вече ставам нетърпелива.

Общи условия

Активация на акаунт