Парфюмни размисли и страсти - 168

• 50 893
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
  • Козлодуй
Чух се с нашето мило Оле Heart Eyes Добре са с бебоците,от няколко дни са си в къщи.Поздравява ви и благодари за вниманието и милите пожелания Hug Но няма време за форума,има си достатъчно грижи с двете злояди сладкишчета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Каза,че от деня на раждането не е слагала парфюм,няма и желание.Разбираемо,има си най-прекрасният натурален аромат в момента-на бебчета и на любов Heart Eyes

# 121
Струва си да се пробва 1932, ако човек харесва жасмин, а и не само. Крайната фаза (драйдаун) изненададва с тази "брайт" закачлива нота, която подозирам идва и от кедъра. Някак си сдържан успява да остане.

Едно от моите последни открития е Cartier Declaration d'un Soir. Не знам дали тука писах за него. Съжалявам, ако се повтарям. Продава се като мъжки, и нямаше да го пробвам ако не ми бяха дали проба от него за СО защото другите Declaration не ми харесват особено. В новия фланкър има много хубава комбинация от роза и подправки, но така че да остане свеж през цялото време. Не е розата в "мускал" изобщо. Това беше сигурно най-егоистичният подарък, който съм правила Simple Smile

# 122
  • Там, където ме обичат
Ели, в сравнение с теб, аз направо съм аскет.
Пак от същата дата, но само отливки.  Mr. Green
И аз съм горда собственичка на чифт скъпи, но страхотно качествени и удобни обувки, чанта-фантазЕ и куп груги неща, за които ММ още не е разбрал.

# 123
  • София
Откакто се стопли нося с настървение Magnolia Nobile AdP. като кокиче се чувствам.

# 124
  • Чукарландия
Откакто се стопли нося с настървение Magnolia Nobile AdP. като кокиче се чувствам.

Какво е AdP? Че се зачудих? newsm78

# 125
  • София
Акуа ди Парма  Peace

# 126
  • Чукарландия

Аз пък си мисля: "Каква ли е тази концентрация?!? Не е EdT, нито EdP, ами AdP. Нещо ново ще да е." Joy

# 127
Някой пробвал нещата на Nasomatto може ли да каже дали между спрей и ролка разликата в концентрацията е забележима или ароматът не е променен?

# 128
  • София

Аз пък си мисля: "Каква ли е тази концентрация?!? Не е EdT, нито EdP, ами AdP. Нещо ново ще да е." Joy
Ненаситна парфюманка концентрации сънува (това е парафраза на гладната кокошка  Laughing)
 Hug

# 129
  • София
Момичета, моля ви за съвет Hug
Чудя се дали да си купя L.Lempicka, Fleur Defendue. Ако някой е запознат с него и Kenzo Amour Indian Holi, моля да каже дали се доближават /по черешово-вишневия аромат/, защото имам Амора и не искам да вземам сходен парфюм. Peace

# 130
  • Козлодуй
Май и аз започвам да се събуждам от зимната летаргия Grinning Набелязала съм няколко неща за тест,кога и как е сложно,но все пак:Oud Robert Piguet, Royal Oud La Maison de la Vanille, Sahara Noir Tom Ford.

# 131
  • София
сутринта се наУД-их стабилно и за мое учудване вече получих цели два компилента/единият от мъж Shocked/ с въпорси какво е това странното, но иначе много приятно, с което съм се напръскал  Laughing

хубав ден на всички  Simple Smile

# 132
Някой пробвал нещата на Nasomatto може ли да каже дали между спрей и ролка разликата в концентрацията е забележима или ароматът не е променен?
Аз съм пробвала всичко на Насомато, но само спрей вариант. Те са чист парфюм. Въобще не знаех, че има ролки? Как изглеждат?

# 133
http://www.nasomatto.com/store/absinth/11-absinth-2007-4-ml-0135-floz.html

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 09:59 от oohhwire

# 134
  • София
сутринта се наУД-их стабилно и за мое учудване вече получих цели два компилента/единият от мъж Shocked/ с въпорси какво е това странното, но иначе много приятно, с което съм се напръскал  Laughing

хубав ден на всички  Simple Smile
Deetron, с кой парфюм си днес? Кой е ууда?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт