Парфюмни размисли и страсти - 168

• 50 796
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
  tiptoe..изпуснах Ви съвсем...но съм в парфюмно затишие, но не и вдъхновение  Heart Eyes

# 376
  • Там, където ме обичат
Фокси, ти ела на срещата, аз ще те зарибя с една бомба! Не е Монтал, но не им отстъпва!
Хайде на 2ри, където кажете. Аз сигурно ще съм с дребната!

Веднага да споделиш, че ще остана без сън тази нощ.  comp03

а за срещата, как няма да дойда, отсъствам само ако съм много далече.

# 377
Момичета, да попитам съществуват ли ментета на Глория Кашарел? Защото съм се засилила да я купувам от ибей от потребител с 0 фийдбек и се чудя дали да рискувам newsm78

# 378
Съществуват ментета на всичко. Peace Особено на спрени и супер търсени парфюми, обикновено се отварят вече празните шишета и се налива вътре друг сок, различен от оригинала.

# 379
Момичета, да попитам съществуват ли ментета на Глория Кашарел? Защото съм се засилила да я купувам от ибей от потребител с 0 фийдбек и се чудя дали да рискувам newsm78

В никакъв случай!  Peace Дори и 100 % рейтинг да има, ако има само 200-300 продажби пак не купувам парфюм. Само от супер сигурен продавач.

# 380
Ех, а аз така се зарадвах, че го намерих на по-поносима цена Rolling Eyes От друга страна гледам, че продавача има и реален магазин, както и сайт, ако инфото му е вярно newsm78

http://myworld.ebay.it/artsan2013/?_trksid=p4340.l2559

# 381
Продавача е регистриран на 17.01.2013г., дано не е някой измамник Peace

# 382
Момичета, можете ли да ми кажете, каква е разликата между ЕДТ и ЕДП на Хот Кутюр?

# 383
в едт има много повече малини, а в едп - дървеса и плътност; и в цвета също - едт е розов, а едп е в доста по-стандартния жълтеникав цвят

# 384
  • Чукарландия
foxysilver , през март щели да зареждат Монтали различни от наличните,  изчакай ти нали си им върл почитател Peaceпитай ги да ти обяснят

С моята привързаност към бранда, дали не заслужавам безплатен подарък от всяко ново зареждане? smile3508

Ще ти се... Joy
И аз съм върл любител на Герлен, но не са се сетили да ме удостоят с почетен ...парфюм.  bowuu

Колко ли звънлива и искряща ще е тази L'Eau Rose на Balenciaga? Hug

# 385
  • Там, където ме обичат
Не разбрах среща ще има ли на 02.02 Flutter
И да попитам, някой има ли малки 4-10 мл шишенца за продажба?

# 386
в едт има много повече малини, а в едп - дървеса и плътност; и в цвета също - едт е розов, а едп е в доста по-стандартния жълтеникав цвят
Ясно, благодаря!  bouquet

# 387
  • Там, където ме обичат
foxysilver , през март щели да зареждат Монтали различни от наличните,  изчакай ти нали си им върл почитател Peaceпитай ги да ти обяснят

С моята привързаност към бранда, дали не заслужавам безплатен подарък от всяко ново зареждане? smile3508

Ще ти се... Joy
И аз съм върл любител на Герлен, но не са се сетили да ме удостоят с почетен ...парфюм.  bowuu

Белла, виж какво съм писала, това  в червеното, ти за един парфюм врънкаш, пък бил той и почетен.  Joy Joy Joy

# 388
  • Чукарландия

Ще ти се... Joy

Белла, виж какво съм писала, това  в червеното, ти за един парфюм врънкаш, пък бил той и почетен.  Joy Joy Joy

Това си е наглост... Joy
Виж аз к'ва съм скромна. Blush
 Crazy

# 389
Хихи, Фокс, подсказвам само, че за пачули иде реч.
Сега се замислих, че в събота сигурно заведенията на обяд и следобяд ще са доста пълни и няма лесно да намерим място. Ако искате да запазим някъде - на обяд или ранен/късен следобяд? Утре мисля, че ще мога да ида докъдето кажете в центъра да запазя, но не знам много-много местата вече. Не излизам отдавна по заведения, само на нашите срещи и то все в кафенета. Ако има някъде подходящо и за деца, ще е плюс.

Общи условия

Активация на акаунт