Парфюмни размисли и страсти - 168

• 50 833
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
....

Денси, тази кисела миризма от маковия парфюм ли е Shocked на мен ми звучи много приятен по описания. Все още обаче не ми остава време да преслушам магазина.

Мака е сладък и мек, доста ванилов,надали е от него  Thinking

Препрочетох поста и, надали е от чая, остава блотера с маковия парфюм Mr. Green Някой беше споменал, че парфюмите на Л'Ерборарио миришат доста различно на блотер и кожа.

П.П. Само Денси ще разбули загадката за киселия мирис Joy
От блотера е. И се докосвал до календара, до хартия и миришеше точно на повърнато. На ожата ми разбира се нищо общо. Бях си напръскала ръката с него. Не ми харесва, но няма грам киселина.

# 346
Атти, ако не те затруднявам и останалите нямат против, дали би могла да слагаш в първия пост на темата и линкове към номинациите на Натали? Thinking

# 347
  • София
Искам да попитам Прада кенди , на какво наподобява като аромат  Simple Smile
Досадно сладък, ванилено-карамелен аромат Peace

# 348
  • София
Атти, ако не те затруднявам и останалите нямат против, дали би могла да слагаш в първия пост на темата и линкове към номинациите на Натали? Thinking

С удоволствие, не ме затрудняваш никак  Peace Сега вече не мога да го добавя, но Бубс може (ако иска).

# 349
  • в голямото село
Мерси Денси, така и предполагах Hug А нещо за трайността да споделиш, но сигурно щом не ти е харесал то тя е била голяма....

# 350

С удоволствие, не ме затрудняваш никак  Peace Сега вече не мога да го добавя, но Бубс може (ако иска).
  bouquet

# 351
Мерси Денси, така и предполагах Hug А нещо за трайността да споделиш, но сигурно щом не ти е харесал то тя е била голяма....
Не тези парфюми са нетрайни. Не повече от 4-5 часа и то на моята кожа, на суха наполовина.

Искам да попитам Прада кенди , на какво наподобява като аромат  Simple Smile
Досадно сладък, ванилено-карамелен аромат Peace
Подкрепям напълно, че и още кофти неща добавям. Peace

# 352
Kokorico става ли за жена GrinningРени, ти ли го имаше newsm78Преди доста време го мирисах от бутилчето  Heart Eyes ще ходя да го пробвам и на кожа.Шишето така ли си е без капачка?

# 353
пишете на лс какво и къде да слагам  Wink

# 354
  • София
Kokorico става ли за жена GrinningРени, ти ли го имаше newsm78Преди доста време го мирисах от бутилчето  Heart Eyes ще ходя да го пробвам и на кожа.Шишето така ли си е без капачка?

Става, става - пробвай  Mr. Green

# 355
  • София
Днес съм почти сигурна, че се засякохме с фея от форума в магазина на Ив Роше. Не бях съвсем сигурна, а и просто се заплеснах по парфюма й - страхотен, искрящ, все едно валят кристални снежинки и звънкат. Предполагам че е Баленсиага Essence, възможно е и да е съвсем друг, но няма значение. Страхотен и красив.

# 356
  • Бургас
Здравейте момичета Simple Smile
уж разбирам от парфюми, но като влязох при вас и направо ми се замая главата.
Предложете ми траен, интересен, запомнящ се (не много цветен) парфюм, който и да не е много масов. Това описание "страхотен, искрящ, все едно валят кристални снежинки и звънкат" много ми хареса. Ще ви следя с интерес!

# 357

Става, става - пробвай  Mr. Green

О да,да;) на жена е страхотен  Peace Вчера гледах,че и лимитирана версия са му спретнали  Mr. Green Същото шише и кутия, но по-лъскави (голям кич).Ароматите абсолютно еднакви.Дори във франгрантика го няма този лъскавия,странно. Има  Кокорико Найт и нямам търпение да го пробвам  Crazy

# 358
  • Козлодуй

Сънче, ти кога щеше да идваш - да ги съчетаем нещата  Hug
Аз ще мога да дойда след 15-ти - трябва да съм в отпуск и да съм взела заплата Grinning Не се съобразявайте с мен,ако нямате търпение до тогава,просто ще се организирате отново след 2 седмици Grinning

# 359
  • София

Сънче, ти кога щеше да идваш - да ги съчетаем нещата  Hug
Аз ще мога да дойда след 15-ти - трябва да съм в отпуск и да съм взела заплата Grinning Не се съобразявайте с мен,ако нямате търпение до тогава,просто ще се организирате отново след 2 седмици Grinning

Това си е опция, ако всички са навити  Hug Колкото повече - толкова повече  Flutter

Да се преброим ли за 2 февруари значи  Laughing Аз съм за  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт