Парфюмни размисли и страсти - 168

• 50 788
  • 721
  •   1
Отговори
# 390
Пробвах една лимитка на Шисейдо Zen бял вариант. Въобще не ми харесва. Остър в началото, дори стържещ и силно препаратен, цитрусов парфюм с кардамон и доста бели цветя. Хубаво се усещат малините, но уви и те не могат да дадат някаква сладост и да направят нещо хубаво от него. Трайността му толкова слаба, колкото слаб като изпълнение е той.

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 10:25 от densi

# 391
  • София
Интересно е не само за децата. Миналата година успях да погледам карнавала само за половин час, и пак видях баба Яга на ски, каубой с мечка, имаше и момичета с кожи и тъпани.  От пет години не пропускам Сурва и мисля че е едно от най-страхотните неща, които се случват в България.

Не знам друг парфюм с такъв кристален шлейф, не знам и дали е Баленсиага Есанс - надявах се феята да се включи и да каже коя беше тази прелест.

# 392
  • Germany
Ако искате да се видим в чайната на Гладстон към 13? http://www.vedahouse.bg/
Може да се обадя да резервирам, или да отидем пак в читалището? Може и в Новия Мол България? Казвайте!

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 10:04 от bubanka

# 393
  • София
Може да се обадя да резервирам, или да отидем пак в читалището? Може и в Новия Мол България? Казвайте!

Ей, това е супер идея, тъкмо там горе си е супер непринудено, пък и ще сме си сами  Hug

Вицът е направо  Joy Joy Joy

# 394
  • София
Момичета, да попитам съществуват ли ментета на Глория Кашарел? Защото съм се засилила да я купувам от ибей от потребител с 0 фийдбек и се чудя дали да рискувам newsm78
Хе хе, май те зарибих вчера с тази Глория. Ти пък каква муха ми пусна с този шоколад...  Whistling Сега къде да го търся?  newsm78

И аз те съветвам да не рискуваш. По-добре дебни търговете, все някога ще го отстреляш на по-приемлива цена!  Peace

Момичета, мен не ме бройте за 2-ри. Аз ще се включа следващия път. Правих си аз едни тънки сметки да взема мойта голямата, тъкмо да си играят двете с на Лю щерката. Но бебешока няма на кого да оставя.  Rolling Eyes

# 395
Ронита, нали има опция за връщане защо се чудиш Peace То е ясно че ще я купиш Rolling Eyes Grinning

# 396
Хе хе, май те зарибих вчера с тази Глория. Ти пък каква муха ми пусна с този шоколад...  Whistling Сега къде да го търся?  newsm78

И аз те съветвам да не рискуваш. По-добре дебни търговете, все някога ще го отстреляш на по-приемлива цена!  Peace

Късно е вече, рискувах... Цената ми се вижда достатъчно приемлива, в другите оферти е почти двойна. А и с продавача нещата изглеждат наред, има си реален магазин, сайт, фейсбук.

Много ми хареса Глорията, много! Heart Eyes До снощи късно си я усещах, да не казвам голяма дума, но даже от герленската ванилия повече ми харесва. Двете доста си приличат, но Глорията ми е по-сладка Heart Eyes

А и с 1270 Frapin успя да ме зарибиш Mr. Green

# 397

И аз съм за втория етаж на Чайната на Гладстон  Peace , а ако е маалко по-късно - към 14, ще съм много щастлива  Grinning

Изпуснала съм някаква веселба май, вицове, спамо-чатове.. newsm78 Sunglasses

# 398
Смятам, че пристрастеността към Gloria спокойно може да се замести с  Visa RP.

# 399
# 400
  • Там, където ме обичат
За срещата, бройте ме, но ако може по-късно, примерно 16.00, ако пък не е удобно за другите, просто ще се присъединя, когато сте се разгорещили.  Hug
Чайната изглежда супер. И като написах Чайна, се сетих за една друга. Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 14:00 от foxysilver

# 401
  • София
А и с 1270 Frapin успя да ме зарибиш Mr. Green
Атакувай тогава goddess-четоWhistling

# 402
Леле, тая страница доста кодирано изглежда! Кайен, и аз съм изпуснала веселбата!
Моето лапе е пипнало някакъв вирус и няма да съм с нея. Сурва отпада съвсем. Ако положението не се търпи, въобще няма да дойда, но тя уж леко понася последните вирусни набези, да видим...Стискайте палци! Иначе когато кажете - 13, 14, 16 часа в Чайната или в Мол България - все ще ми е приятно да ви видя!

Вчера и днес съм с Eau des Merveilles и съм усмихната въпреки напрежението навсякъде, където отида!

# 403
  • София
Според мен хич не пречи да го направим разтегливо  Laughing Събираме се в 13:00 или 14:00, а пък оттам нататък - кой когато дойде. Практиката показва, че никого не сме върнали  bowuu

# 404
Аз пък вчера бях с Allure EDT + Truth  Laughing Първият ми е приятен и го пръскам като трябва да съм представителна сред неангажирани парфюмно. Обективно погледнато над 90% от хората, ако чуят че си с Монтал или Байредо напр., за тях звучи като Рефан, ама по-неизвестно  Mr. Green  Така че, напръсках се аз с Алюра, но денят се оказа от онези, в които ванилията и лимона в аромата си бяха сърдити  Crossing Arms И за да ги сдобря, реших че меката и ведра зеленина в Truth ще свърши работа  Laughing
И наистина добре се сработиха  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт