Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 111
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
до Kally May много благодаря за отзивите за тая Надя имах записан час но след това което прочетох просто няма да отида , тая Надя не се ли представя и като НЕДИФЕ чета за такава в интернет А и като гледам и снимките много си приличат. Ако някой знае читава гледачка от Варна да пише

# 436
  • София
terter, не знам дали е същата, а и не съм виждала нейна снимка.
Майка ми последно й се е обадила по телефона и й е казала, че дъщеря й (т.е. аз) бурно се е възпротивила да се изпращат повече пари или злато, оная е избухнала, че не е трябвало да се замесват трети лица и е тряснала телефона. За мен това е повече от показателно, че е чиста мошеничка и шарлатанка!

Lucky_star, пощенската ти кутия е пълна, затова тук ти благодаря  bouquet  Hug !

# 437
Lucky_star, пощенската ти кутия е пълна, затова тук ти благодаря  bouquet  Hug !

ВЕЧЕ Е ПРАЗНА  Hug

# 438
Бихте ли ми препоръчали човек, който лее восък и куршум от София? Някой по-обикновен човек, да не е типичната врачка. И разбира се, да има ефект.

# 439
Иска ми се да попитам някой посещавал ли е ходжа Айваз в кв. Долни Воден в Асеновград и какви впечатления има от него?

Писали сме за него на стр.13

# 440
  • София
Бихте ли ми препоръчали човек, който лее восък и куршум от София? Някой по-обикновен човек, да не е типичната врачка. И разбира се, да има ефект.

Здравей, за София не знам , но преди години като бях бременна са ми лели куршум в село Житен - то е близо до София , а пък по-късно сме лели куршум на дъщеря ми в Банкя - пак е близо до София , ако искаш ще питам мъжа ми за Банкя , защото нямам точен спомен къде беше , но предполагам , че той като шофьор помни.

# 441
Здравейте момичета,моля Ви да споделите с мен за личният ви опит със Сирма,някой постигнал ли е реални резултати след работа с нея..... Благодаря Ви предварително!!!! Успешен и хубав ден

# 442
За Варна чух за Галя от Аспарухово.Гледала на кафе.Не съм ходила,но на моя братовчедка колежките и много ходили.Пиеш си кафето в къщи и си носиш чашката.Доволни били.Мисля,че тук някой беше писал за нея.

# 443
Здравейте момичета! Не се бях вписвала скоро тук, но не съм преставала да ви чета! Сега имам едно предложение към вас - който иска да дойде с мен в Бистрица тази събота, за да посетим Искра Караколева, моля да ми пише! Ще бъде добре за мен, пък и за вас, за да си спестим малко транспортни разходи! Отдавна се каня да я посетя лично, но все не ми се получава! Очаквам да ми отговорите най-късно до утре!   bouquet

# 444
КОЛКО ВЗИМА ИСКРА

# 445
  • София

Колкото прецениш , толкова оставяш .Няма такса , но пре мен поне си беше чисто губене на време

# 446
Здравей те на всички.
Марчела четох твоите публикации и мисля че един ходжа (маг) казва се Хамид от  Пловдив може да ти помогне .
той има офис на центъра-капана .точно адреса него знам но ако се интересуваш ето и номер :
0897451230.!! bowuu bowuu  bouquet

# 447
Здравей те на всички.
Марчела четох твоите публикации и мисля че един ходжа (маг) казва се Хамид от  Пловдив може да ти помогне .
той има офис на центъра-капана .точно адреса него знам но ако се интересуваш ето и номер :
0897451230.!! bowuu bowuu  bouquet

bouquet ще му звънна поне съм от същия град  Hug
Благодаря

# 448
Имало някакъв човек в Чирпан - помагал на бездетни двойки - поне това със сигурност го знам, но може и за такива неща да помага. Някой чувал ли е за него? Координати нямам, нито пък име знам.

# 449
За Варна чух за Галя от Аспарухово.Гледала на кафе.Не съм ходила,но на моя братовчедка колежките и много ходили.Пиеш си кафето в къщи и си носиш чашката.Доволни били.Мисля,че тук някой беше писал за нея.

и аз знам за една гледачка на кафе в Аспарухово, по същия начин си отиваш при нея с чашата
обаче името е друго, едва ли са две

Общи условия

Активация на акаунт