Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 016
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
На компютъра гледа, както и предния път. Макар че по скайп ни беше консултацията, аз не съм искала таро, така че не вярвам да ги е ползвала.

# 496
Здравейте момичета,
Аз съм в българия но засега не съм намерила никой който ми вдъхва доверие. Имам само 4 дни и се чудя някоя чула ли е нещо за някой който помага за събиране. Разбрах че има туркиня около шумен. Знаете ли нещо за тази жена или някой друг?
Благодаря

# 497
Аз пък нещо се разочаровах от Анелия от Пловдив. Правих една повторна консултация с нея и да ви кажа честно нещата доста се разминаха с първоначалните й обяснения. Този път някак си и повече подпитваше за нещата, чакаше аз да кажа и тогава тя говореше. Предишният път направо си говореше какво, кога и как.
Примерно, първият път ми каза, че това нещо ще стане на 100%. Сега - че е малко вероятно да стане  Thinking и по-вероятно е точно обратното.

Oф сега аз да вярвам ли на Ани или не?  На каква тема се колебае в отговора? Защото примерно ,ако е за работа може да зависи, всичко от нас самите......

# 498
Здравейте момичета,
Аз съм в българия но засега не съм намерила никой който ми вдъхва доверие. Имам само 4 дни и се чудя някоя чула ли е нещо за някой който помага за събиране. Разбрах че има туркиня около шумен. Знаете ли нещо за тази жена или някой друг?
Благодаря

Чувала съм, че Милка от Караесен се занимава с такива неща, но аз не съм ходила

# 499
При мен пък нещата се развиват точно както каза Анелия. Дори и тези, които не ми харесват.
Считам, че  не на място обсъждаме астрологията в тази тема, защото е нещо съвсем различно от гледането на карти и кафе, ама много различно
Нещата се виждат по съвсем друг начин. Там без да се задават допълнителни въпроси - не става.
Просто защото едно нещо може да означава няколко неща, защото за всеки един проблем си има определен сигнификатор

# 500
Здравейте момичета,
Благодаря

Чувала съм, че Милка от Караесен се занимава с такива неща, но аз не съм ходила

Това е Велико Търновско май...Познаваш ли някой който е имал рзултат и дали имаш телефон на Милка или някакси да се свържа с нея

# 501
Аз разбрах за нея от темата и една бичша колежка много я хвали. Нямам координати и не съм ходила. Знам, че говори с починали и прави разни неща, но само съм чувала.

# 502
Здравейте момичета наложи ми се да ходя да ми леят куршум ,жената като започна да лее куршума  и започна да ми описва ситуацията в която съм изпаднала и това без да съм казвала какво ми се е случило , а освен това жената я виждах за първи път . Взема по 2лв което за мен беше доста малко и определено имаше голяма полза  само с едно ходене.

# 503
А коя е тази жена и от къде?Аз за Варна съм чувала за Силвия от Младост,а някой откри ли жената от Владиславово?

# 504
Жената е от Варна и живее във Виница случайно ми я казаха тя не си прави реклама много скромна възрастна жена , а за жената от Владиславово не знам нищо

# 505
Марчела, сега се регистрирах заради теб. Моля те, когато решиш да ходиш някъде ми пиши да ходим заедно. Аз имам същия проблем и искам да се събера с моето момче

# 506

*Марчела* изчисти си кутията

# 507
  • София - Варна - Бургас

VAJNO, изчисти си кутията.

# 508

готово  Hug

# 509
Здравейте.Тъй като почти нищо не открих за Стефка Златкова от В.Търново,някой може ли да ми каже отзиви и дали сте доволни.Става въпрос за мой роднина,който не живее във В.Търново и е много зле със здравето.

Общи условия

Активация на акаунт