Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 158 915
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Явно не си вярваща. Или си с Бог или против Бог,ама да ходиш на църква и при врачки е взаимноизключващо се.

Това според кого?Защото явно аз смятам, че едното не изключва другото и съответно твоето мнение не ме касае.  bouquet

# 526
Явно не си вярваща. Или си с Бог или против Бог,ама да ходиш на църква и при врачки е взаимноизключващо се.

Е ама недей сега с лошо към другите.
Аз ти казах ако съм мюсюлманка да не мислиш че ще ходя на църква - НЕ е отговора. Сега ще кажеш че мюсюлманите и те не са вярващи защото не ходят на църква!!!!!  Плюс ако си вярваща ще знаеш Бог е казал по важно е да вярваш! Църквите са крадлива институция. В библията Иисус сам казва в църква се почита Бог не се печелят пари а те какво правят? - сергии и продават икони и свещи
Моля те не ни нападай...ако не ти харесва не чети форума но недей ни осъжда и няма нужда от кавги и обиди! Отношението ни към ближние само говори за това какви хора сме! Уважавай наще дискусии както ние правим.

# 527
Момичета кокичета, чух за баба туркиня която наистина събирала двойки около Шумен и направо е преобръщала съдбата им положително но незнам дали става дума за Афизе или друга
Моля Ви ако някоя знае коя е тази жена нека сподели . Наистина ви умолявам т.к. ми остават малко дни и тя май е единственият ми шанс !!!  Praynig Praynig Praynig

# 528
Нима има някой тук, който  е бил зарязан и после баба, леля , кака или каквато и да е го е събрала със зарязалият го....

# 529
Нима има някой тук, който  е бил зарязан и после баба, леля , кака или каквато и да е го е събрала със зарязалият го....

Явно да, може да не е бил зарязан а просто да са се разделили  Wink

# 530
И аз съм чувала,че има такава жена около Шумен,но нищо повече.Мисля,обаче че не е Афизе.

# 531
И аз съм чувала,че има такава жена около Шумен,но нищо повече.Мисля,обаче че не е Афизе.

Ами ако някоя съфорумка знае моля й се да ни пише.  Praynig

# 532
Нима има някой тук, който  е бил зарязан и после баба, леля , кака или каквато и да е го е събрала със зарязалият го....

Явно да, може да не е бил зарязан а просто да са се разделили  Wink
Не знам как е явно.Не виждам такава и една публикация в 15те теми.
Въпросът е има ли някой тук, който е бил събран  от баба, леля или кака с когото желае .

# 533

Явно да, може да не е бил зарязан а просто да са се разделили  Wink
Ахамс, ок, въпросът е има ли някой тук, който е бил събран  от баба, леля или кака с когото желае

Засега двата ми опита завършиха с провал.Визирам маг Сибила и Данка,но не бих се отказала да опитам и трети път.Особено ако не е кожодер като горните две.

# 534
Lucky_star изчисти си кутията.

Лъки   изчисти  си  кутията.

ГОТОВО

# 535
Нима има някой тук, който  е бил зарязан и после баба, леля , кака или каквато и да е го е събрала със зарязалият го....

Явно да, може да не е бил зарязан а просто да са се разделили  Wink
Ахамс, ок, въпросът е има ли някой тук, който е бил събран  от баба, леля или кака с когото желае

Засега двата ми опита завършиха с провал.Визирам маг Сибила и Данка,но не бих се отказала да опитам и трети път.Особено ако не е кожодер като горните две.
Именно!15те теми са пълни с неуспешни опити, та затова ми е мн. чудно как така като попитах има ли някой  ТУК, когото са събрали  и в отговор беше написано "явно , да".
Явното положение е баш противоположното.

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 18:46 от ryannn

# 536
Ето ви отговора защо са взаимноизключващи се Бог и врачките
  това е цитат от Библията, второзаконие 18. Имате Библии вкъщи, сами си го прочетете, да не кажете, че нещо ди измислям

10 Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел,   
11 никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите;   
12 защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе.

# 537
Всичко това,което пишете за Библията,е вярно.А дали знаете,че Библията е написана от хора,а не от Бог.Написано е от свещеници,за да принудят хората да търсят Бог и само единствено чрез църквата-тя дава опрощение,тя е връзката с Бога!Глупости!!!Как те определиха кои да са омразни на Бог и кои не???

Съжалявам,но Библията не е изпратена по факса от небето!

Извинете за малкото отклонение.

# 538
  • София
Така да споделя с всички днес ходих пре Джемиле...иска :
светена вода, захар, 6 катинара, 3м. траурна лента, 1 розова вода, мой парфюм,  7 цветя, 2 низа люти чушки, 10 обикновенни бели свещи, 10 пакета черен пипер на зърна.........

Аз й казах ако реша ще й се обадя. Та това е за Джемиле...някакви отзиви?

*Марчела* , не се и замисляш, че траурната лента, която иска от теб не е за добро???!!! Това веднага се набива в очите!

# 539
До всички които се интерисуват от жената която лее куршум не восък тя не е гледачка а като отлее куршума и гледа на него   ако е за друг човек трябва да занесете дреха на човека на когото искате да леете куршум нямам и телефона но живее на ул.Лозарска като попитате за Стоянка ще ви упътят

Общи условия

Активация на акаунт