Професионални серии за коса - тема 47

• 40 934
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас / София
Пак  нищо няма в рибката...Вчера бяха заредили всички серии уж...

# 121
  • в 1001-та нощ
Малви, тогава, ако й се занимава - след шампоана да сложи маслена маска, найлонова шапка/торбичка и да запари с нещо топло - да обдуха със сешоара, топла мокра кърпа ....

Може в маската, която има - да добави масла - зехтин или каквото има  Peace

# 122
  • Бургас / София
Шампоан маска 2в1 на Рене. Ф. почиства скалпа много добре, косата е по твърда и обемнна с блясък. Ще видим как ще ми подейства по нататък, би трябвало да намалее миенето на косата...

# 123
Гледам сега бамбуковата серия в рибката, но маската не е проконцентрата, а друга  newsm78

# 124
Момичета,на Алфапарф цените в Рибката са  много добри!Ето каталога на официалния представител във Варна:
http://christian-of-roma.com/files/salon_catalogue.pdf

bubka, аз ги взех преди Коледа от приятелка и цените бяха по- различни  Thinking
Възстановяващ шампоан 1 л- 19,00 лв
Терм. Разтвор 6*5 мл- 20,00 лв
Зат. серум 6*13 мл - 14,00 лв
Интензивна маска 500 мл- 21,00 лв

# 125

1.Колко пъти в седмицата нанасяте маска за коса?Лошо ли е на всяко миене?(през ден,понякога всеки ден)

2.Коя марка е  по-добра?Лореал или Макадамия?

П.С. Чудя се каква маска за коса да си взема, та ми изникнаха тези въпроси.

Не е лошо на всяко миене, направо си е задължително. Косата има нужда да е хубава през цялото време  Heart Eyes За мен идеалното решение е като редувам различни видове маски всеки път. Маската на Макадамия за мен лично е в пъти по-добра от всяка една маска на Лореал

Нямам никакви поражения от зимата  bowuu

# 126
Момичета ,когато ползвате Еластисайзър и се измиете с шампоан след това слагате ли някаква маска или балсам с отмиване ?

Можете ли, да ми препоръчате детски противопърхотен шампоан ?!

Нямам поражения от зимата. Те само от топлофикация смятат ,че е с 21% по-студена. За мен тази зима  до тук е страхотна !

# 127
Аз лично слагам маска след еластисайзър, но го правя и след ампули Керастаз, например.

# 128
Аз лично слагам маска след еластисайзър, но го правя и след ампули Керастаз, например.

Благодаря ти !
Аз се колебаех дали няма да пренаситя  .

# 129
Според мен е въпрос на усещане. Моята коса е много frizzy и ползвам все силни продукти, но най-добре е да пробваш   bouquet

# 130
  • Велико Търново
Шампоан маска 2в1 на Рене. Ф. почиства скалпа много добре, косата е по твърда и обемнна с блясък. Ще видим как ще ми подейства по нататък, би трябвало да намалее миенето на косата...

И аз реших да си взема,след твоите отзиви Peace Стоиш ли с ш-на известно време? Нали уж се води,че има и маска,за това питам Thinking И след това,какви финиши използва Simple Smile

# 131
  • Перник
Мерси,a.l.e.n.a  Hug Ще й кажа и за маслените маски,тъкмоще повъзстанови малко косъма  Simple Smile

# 132
  • Бургас / София

И аз реших да си взема,след твоите отзиви Peace Стоиш ли с ш-на известно време? Нали уж се води,че има и маска,за това питам Thinking И след това,какви финиши използва Simple Smile
Пише да седя от 2 до 5 минути Simple Smile ..Нанесох шампоана върху скалпа седях 2 мин,  шампоана е с гъста консистенция, ама лесно се изплаква. Аз избягвам да позлвам стилизиращи продукти, защото имам натрупване на излишни от това ми се получи мазният скалп...Понеже косата ми е чуплива ползвах съвсем малко крема на Макадамия и исуших с дифузер..Аз сега имам за цел да оправя мазният скалп, а после вече ще си купя нужните продукти стилизиращи, финиши Simple Smile Ако има мазен скалп най добре ползвай само шампоан и маска за сухите крайща..Иначе няма оправяне....Шампоана се ползва 2 пъти седмично, което е много малко за моя скалп..Косата си я мия 3 пъти в седмицата на 3-я ден ще ползвам дълбокопочистващият шампоан на Макадамия, които за мен е по-добър, ама не мога да кажа от едно миене:)

Едит: Вчера в аптеката питах и за шампоан на Фито, но жената там ми препоръча този на Р. Ф. също така ми препоръча да позлвам сух шампоан, много любезна беше...Аз съм имала и на Керестас Бейн Дивалент, ама ефект не видях. На Ф. Кингсли шампоана за скалп, също няма кои знае какъв ефект, дано с този шампоан се получи обаче..

# 133
  • Велико Търново
Благодаря ти за отговора  bouquet

# 134
В крайна сметка си поръчах балсам Макадамия и мостра на маската.Първо ще я пробвам , за да видя как ще ми се отрази на косата и после ще преценя дали да си я взема.

Имам малък проблем.Балсамът е замръзнал. Shocked  Joy Разклащам го ,но не помръдва.Бутилката е ледена.Чудя се дали сам ще се размрази или да предприема някакви мерки? Dizzy Face

Общи условия

Активация на акаунт