Професионални серии за коса - тема 47

• 40 912
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Рибката имат нови продукти на Алфапарф - Бамбук  Simple Smile

http://www.zlatnaribka.com/alfaparf
Даа,и маската е 29.25лв. а в Ензо 25.90лв.  Whistling

# 107
  • Пловдив
Аз ли не смесих правилно базата и протеина на МШ, но по ужасно нещо не бях ползвала. Направо едвам си разресах косата - твърда като бетон и ужасно суха. След тази терапия ползвате ли нещо хидратиращо за завършек?

# 108
  • в 1001-та нощ

1.Колко пъти в седмицата нанасяте маска за коса?Лошо ли е на всяко миене?(през ден,понякога всеки ден)

2.Коя марка е  по-добра?Лореал или Макадамия?

П.С. Чудя се каква маска за коса да си взема, та ми изникнаха тези въпроси.

мия косата през ден, винаги ползвам шампоан 2 пъти, грижа с отмиване и грижа без отмиване

съобразявам ги със състоянието на косата, ако е добре, мога да ползвам умерен шампоан и по-слаба/лека - грижа с отмиване  Peace

ако е дехидратирана или напротеинчена - прилагам хидратация, ако е утежнена - по-дълбоко почистване, преценям - според ситуацията  Peace

# 109
След тази терапия ползвате ли нещо хидратиращо за завършек?

Не. Страшно балансирана ми е.   Peace

Рибката имат нови продукти на Алфапарф - Бамбук  Simple Smile

http://www.zlatnaribka.com/alfaparf
Даа,и маската е 29.25лв. а в Ензо 25.90лв.  Whistling

И по-висока ще стане в Енцо, мога да се обзаложа.   Mr. Green
Все с цената на долара се оправдават.    fiuuuuuu

# 110
  • Варна
Удачно ли е постоянно използване пр.на реконструктора на Афоджи, мия косата през ден, това да ми е продукта без отмиване. Видях че са го получили, и се чудя дали става за редовна употреба.

# 111
  • Перник
Момичета...влизам за съвет,но междувременно да потвърдя мненито на dachita за маската на Империти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ползвала съм я може би преди 2 години ие влюбих в нея,само че моята мисля беше йогурт версия,помня че беше страшно икономична...бях взела 1200мл,на кого ли не давах само и само да я свърша,а тя все си стоеше  Laughing Обаче сега ми припомнихте за нея и ще я потърся  Peace Между другото и боите от серията са невероятниии-косата следтях се чуввства все едно след терапия  Heart Eyes
Обаче сега по моя въпрос ... това е косата и цвета ще се прави американски шампоан с цел сваляне на червеното...въпроса ми е след шапоана в същия ден ли може да се боядиса или на следващо миене и дали 8.1 като номер е подходящо за след шапоана?

# 112
  • Чукарландия
Аз ли не смесих правилно базата и протеина на МШ, но по ужасно нещо не бях ползвала. Направо едвам си разресах косата - твърда като бетон и ужасно суха. След тази терапия ползвате ли нещо хидратиращо за завършек?

По препоръки на момичетата от форума, смесих базата и протеина 1:1 (следващия път може мъъъничко повече база да прибавя), прекрасна коса се получи. Не суха, но не и утежнена, мека, без изпръхнали, стърчащи и хвърчащи крайчета, гладка, но с обем. Пръснах от реконструктора със зелен чай, митик оил, на крайчетата - серум срещу цъфтене на Лореал, мъничко крем срещу накъсване Форс Вектор, пръснах накрая от спрея за обем в корените на Лореал и леко духнах със сешоара, но не до пълно изсушаване. Косата ми е приказна, никога не е била толкова хубава. Сега е жива и... игрива. Mr. Green
Благодаря на всички, които пишат тук и са ми давали толкова много и добри съвети! newsm51

# 113
Момичета,на Алфапарф цените в Рибката са  много добри!Ето каталога на официалния представител във Варна:
http://christian-of-roma.com/files/salon_catalogue.pdf

# 114
  • София

Доколкото съм чела базата трябва да е повече от протеина. Обикновено съотношението е 40 мл. база и 15 гр. протеин. Аз първия път не го знаех това и сложих почти едно към едно и косата ми стана една идея по-твърда. Втория път правих в съотношение 40:15 и беше доста по-добре за мен. След терапията не слагам хидратираща маска.
Ако обаче мислиш, че косата ти има нужда, няма да ти навреди да пробваш и с маска. Аз някои от протеиновите продукти така установих, че много повече ми харесват - първо протеина после на същото миене и хидратираща маска.

# 115
  • Пловдив
Да и аз 1 към 1 смесих (по препоръка на една много мила  и отзивчива съфорумка  Hug Hug Hug), но явно не съм го направила както трябва. Този ми опит беше преди сигурно няколко месеца, но от тогава не смея и да си помисля да повторя. Много се разочаровах.

# 116
  • Чукарландия
Да и аз 1 към 1 смесих (по препоръка на една много мила  и отзивчива съфорумка  Hug Hug Hug), но явно не съм го направила както трябва. Този ми опит беше преди сигурно няколко месеца, но от тогава не смея и да си помисля да повторя. Много се разочаровах.

Пробвай с повече база и по-малко протеин. Ще останеш доволна, така мисля. Peace

# 117
  • в 1001-та нощ
malvinka88, за сваляне на цвета - отиди на СПА - парна баня, измий косата под душа, сложи маска и влизаш в парната баня - да е запарено и влажно, не в сауна, постой колкото можеш и излез, охлади се, почини, вземи душ (без косата) и пак вътре и така - поне 5-6 пъти или повече  Peace

гарантирани повечето ще падне

ако ще правиш американския - боядисай по-късно, не веднага  Peace

Браво, BBeLLa  Peace  bouquet

# 118
  • Перник
Аленка , не съм аз това,за майка м става въпрос,а нея трудно ще я накарам да отиде на парна баня,сауна и другите подобни  Rolling Eyes затова й казах да действа с този шампоан,но след него дали ще е добр 8.1 да сложи или по-добре 7.1  Rolling Eyes

# 119
Момичета...влизам за съвет,но междувременно да потвърдя мненито на dachita за маската на Империти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ползвала съм я може би преди 2 години ие влюбих в нея,само че моята мисля беше йогурт версия,помня че беше страшно икономична...бях взела 1200мл,на кого ли не давах само и само да я свърша,а тя все си стоеше  Laughing Обаче сега ми припомнихте за нея и ще я потърся  Peace Между другото и боите от серията са невероятниии-косата следтях се чуввства все едно след терапия  Heart Eyes
Обаче сега по моя въпрос ... това е косата и цвета ще се прави американски шампоан с цел сваляне на червеното...въпроса ми е след шапоана в същия ден ли може да се боядиса или на следващо миене и дали 8.1 като номер е подходящо за след шапоана?
            Запалих се по тази маска на Империти и много искам да си я взема но не ми се занимава с поръчки,моля ви ако някои от София знае каде мога да я открия по магазините да сподели Praynig  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт