Професионални серии за коса - тема 47

• 40 824
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас / София
Със сигурност ще предлагат и бамбуковата терапия, тази с кератина я няма в ензо.. Simple Smile .*dreamer* аз чакам за машата на Белисима да ми се обадят от 2 седмици и нищо, а в сайта е налична уж...До края на деня сайта ще е обновен Simple Smile) . Аз сега си взех един шампоа/маска 2в1 на Рене Ф. за скалпа, дано ми свърши работа, ама от рибката колко нови неща си харесах  Blush

Едит: Колко много неща видях гребени, четки, преси на Чи Simple Smile . Приятно съм изненадана, но да ми се обадят за машата искам Sad

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 17:15 от cityofangels

# 91
  • Sofia
Не усещам влияние на студа върху косата ми, (но съм по майчинство и трябва да си призная, че не излизам много Blush)

Започнах да използвам професионални продукти някъде есента и сега усещам по-добре косата си. Има още доста какво да се желае, ама и аз не съм съвсем сигурна, че използвам точните за мен продукти  newsm78

Искам да споделя колко добре си усещах косата след фризьора, там използваха продукти на Керастаз  Heart Eyes Не го споделих преди, защото имах и боядисване (също ново като усещане), пак подстигване на много коса, съвсем лек сешоар. Но след като се измих - нищо общо. Confused

# 92
Моля за помощ :
Състояние към момента боядисана
-косата ми е суха по крайщата
-никакъв блясък
- доста ми падаше /повече от стандартното/ почнах да пия Геритамин нео и си взех шампоан против косопад като че ли има ефект

леко чуплива -косъм тънък -обем си имам

Какви продукти ще ми препоръчате ако може с линкчета  Embarassed
за блясък;хидратация;подхранване ; и предпазване при топлинна обработка

Hug на всички който ще ми помогнат

# 93

Аз пробвах маската керастаз еликсир ултим с пресата, е няма такава коса  Heart Eyes

В смисъл?   newsm78
Предполагам, че си доволна, но за хора като мен, които не знаят какво да очакват, коментарът е твърде неясен.

# 94
Аз слагам маска на всяко миене,но винаги ги редувам не слагам еднаква маска поредни пъти,dachita  би ли споделила повече за тази маска и каде може да се намери  bouquet

Аз я купих от магазин , видях че от нета може да се купи от plamboy( е , сигурно има и други места  Wink )

Това е състава на маската : Water/Aqua , Cetearyl  Alcohol, Glycerin, Cetrimonium  Choride , Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Wheat Protein , Panthenol , Benzophenone-4 , Citric Acid, Parfum/Fragrance, Methylisothiazolinone , Methylchioroisothiazolinone , Benzyl Alcohol, +/-:CI 19140, CI 42090, CI 18050

Няма масла , няма силикони и очаквах косата ми да е твърда и леко заплетена , но ... нищо подобно  Simple Smile . Когато отмих с вода маската , косата ми беше много гладка ( дори лигава) . При изсушаването усетих косата си вече балансирана ,уплътнена , подредена и с блясък.

# 95

Аз пробвах маската керастаз еликсир ултим с пресата, е няма такава коса  Heart Eyes

В смисъл?   newsm78
Предполагам, че си доволна, но за хора като мен, които не знаят какво да очакват, коментарът е твърде неясен.
Много ми харесва как се получи , отново добре подредена , много добре хидратирана и мека,но не залепена за главата  Blush ,има и много блясък

# 96
  • Бургас
Здравейте момичета, ползвам от скоро шампоан и маска Макадамия. Много съм доволна, усешам косата си мека и блестяща като я измия. Но след няколко часа повча да се заплита в краищата, а преди няколко дни я подстригах.
Препоръчайте ми продукт против заплитане от zlatnaribka.com , от който сте доволни и за обем в корените Simple Smile

# 97
Момичета влизам на бързо с питане - Еластизайзера на влажна или на суха коса да го сложа newsm78

# 98
Момичета влизам на бързо с питане - Еластизайзера на влажна или на суха коса да го сложа newsm78
мокра  Peace

# 99
  • Пловдив
Някой може ли да ме ориентира как се слага ампула против косопад? Взех си тази на Лореал и не знам на влажна коса ли, на суха ли....Сега тъкмо се изсуших и косата ми стана много хубава и се чудя, ако я сложа сега, дали няма да ми развали прическата, да се смачка или да ми я омазни.

# 100
  • Пловдив
И още един въпрос - като изпращате продукти за коса по пощата, опаковате ли ги предварително, питат ли нещо в пощата, трябва ли да декларирам нещо? И например пяна за коса или някакъв спрей (т.е тези, които са под налягане) може ли да се изпращат?За БГ става въпрос.

# 101
Слагаш преди шампоан на подсушена с кърпа коса ,да не капе,че всичко ще изтече  Peace

# 102
Моля за помощ :
Състояние към момента боядисана
-косата ми е суха по крайщата
-никакъв блясък
- доста ми падаше /повече от стандартното/ почнах да пия Геритамин нео и си взех шампоан против косопад като че ли има ефект

леко чуплива -косъм тънък -обем си имам

Какви продукти ще ми препоръчате ако може с линкчета  Embarassed
за блясък;хидратация;подхранване ; и предпазване при топлинна обработка

Hug на всички който ще ми помогнат

За подхранване, бих действала с хидратиращия Биотик за подхранване на скалпа и много добро хидратиране на дължините(което не натоварва скалпа) + Маскинтенз за тънък косъм.
http://www.enzo.bg/kozmetika/kerastase/kerastase-biotic-shampoan … g-shampoo-250-ml/
http://www.enzo.bg/kozmetika/kerastase/kerastase-nutritive-maska … fine-hair-200-ml/

За набавяне на протеин и укрепване на косъма - момичетата много хвалят бамбуковата терапия на Алфапарф.
Протеиновата терапия на Милк Шейк чудна и си струва да я пробваш.
Линкове има на първа страница.  Simple Smile

За повече блясък - Л2.
http://www.zlatnaribka.com/lakme/l2--двуфазен-балсам-без-изплакване

За предпазване при топлинна обработка:
http://www.zlatnaribka.com/ТЕРМО-ЗАЩИТА/термо-защита/термично-мляко-за-боядисана-коса-kerastase-chroma-thermique-150-мл

# 103
  • София
И още един въпрос - като изпращате продукти за коса по пощата, опаковате ли ги предварително, питат ли нещо в пощата, трябва ли да декларирам нещо? И например пяна за коса или някакъв спрей (т.е тези, които са под налягане) може ли да се изпращат?За БГ става въпрос.
Аз като ти изпращах пробичките ме накара да подпиша една декларация че не пращам нищо опасно.Но спрейове и други работи под налягане мисля че не е редно да се изпращат.

# 104
Рибката имат нови продукти на Алфапарф - Бамбук  Simple Smile

http://www.zlatnaribka.com/alfaparf

Общи условия

Активация на акаунт