Професионални серии за коса - тема 47

• 40 818
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Май доста търкаме ръце за Тиги-то  Laughing Аз харесвам интенза на Лореал,но като свърши ще му направя почивка с друг шампоан.Нщо не ми харесва,а и все пак аз държа да има разфасовка поне 500мл.,че не обичам на често да купувам.Тиги е задоволително като цена.Та между розовото и червеното каква е разликата?

# 76

1.Колко пъти в седмицата нанасяте маска за коса?Лошо ли е на всяко миене?(през ден,понякога всеки ден)

2.Коя марка е  по-добра?Лореал или Макадамия?

П.С. Чудя се каква маска за коса да си взема, та ми изникнаха тези въпроси.

Щях да ти отговарям преди 2 часа,но останах без нет Whistling
Ползвала съм на Лореал маските абсолют рипеър,витанимо колор,интенз рипеър,маската с какао от серията нейчър...Досега това.Хареса ми интенз рипеър,страхотна маска.Без омазняване,косата ми става лека,обемна,има блясък...Просто никакви забележки.Може би в началото само аромата е малко по-странен,но като свикнеш ще ти се стори прекрасен Laughing Харесвам и Макадамия.Мисля че ако си вземеш интенз рипеър и макадамия(не Лореалската,за нея нищо не зная)няма да съжаляваш Peace Аз слагам маска на всяко миене.Понякога слагам балсам.Мия косата си всеки ден Flutter

GodaiVa,червеното е за изтощени ,слаби коси,а розовото е за обем!

# 77

1.Колко пъти в седмицата нанасяте маска за коса?Лошо ли е на всяко миене?(през ден,понякога всеки ден)

2.Коя марка е  по-добра?Лореал или Макадамия?

П.С. Чудя се каква маска за коса да си взема, та ми изникнаха тези въпроси.

Щях да ти отговарям преди 2 часа,но останах без нет Whistling
Ползвала съм на Лореал маските абсолют рипеър,витанимо колор,интенз рипеър,маската с какао от серията нейчър...Досега това.Хареса ми интенз рипеър,страхотна маска.Без омазняване,косата ми става лека,обемна,има блясък...Просто никакви забележки.Може би в началото само аромата е малко по-странен,но като свикнеш ще ти се стори прекрасен Laughing Харесвам и Макадамия.Мисля че ако си вземеш интенз рипеър и макадамия(не Лореалската,за нея нищо не зная)няма да съжаляваш Peace Аз слагам маска на всяко миене.Понякога слагам балсам.Мия косата си всеки ден Flutter

GodaiVa,червеното е за изтощени ,слаби коси,а розовото е за обем!
Ух,аз искам и обем,освен подхранване на изтощената ми косица  Crossing Arms

# 78
 bubka, на теб косата ти е с фин косъм...или бъркам? Ако си пробвала червената и розовата серия на Тиги, би ли казала коя ти допада повече? Аз си представям, че розовата е като Витамино Колор, а червената си мисля, че ще е по-силна Thinking.

# 79
  • In transit
Тази червената серия си се води хидратираща, доколкото четох из чужбивските форуми, пак там бяха дали определение за аромата точно на ягодови бонбони и ме вкараха в размисъл...Иска ми се да я пробвам, но пяната за вана е на ягодка, шампоана на дъщеря ми - ягодка, даже една от куклите й излъчва ягодов аромат, изобщо ако и аз започна... Mr. Green
В момента ползвам шампоан и маска Витамино Колор и още един шампоан Шайн Блонд, като ги посвърша ще сменя с нещо, до тогава ще умувам и ще ви чета, за да използвам опита ви  Hug Grinning
червената е хидратираща, розовата имаше нещо протеиново в състава си, спомням си, че си изслдвах шампоаните и двата за обем ( на Тиджи и на Редкен) имаха по малко протеин, но това не ги прави протеинови мисля.  ooooh!
За миризмата на червената определено НЕ мирише на ягоди, аромата е много приятен - на ананас и още нещо..освен това е и траен.  Peace

bubka, на теб косата ти е с фин косъм...или бъркам? Ако си пробвала червената и розовата серия на Тиги, би ли казала коя ти допада повече? Аз си представям, че розовата е като Витамино Колор, а червената си мисля, че ще е по-силна Thinking.
розовата няма нищо общо с витамино колора.

# 80
Да си призная аз лично въобще не харесвам витамино колор нито шампоана нито маската.Косата ми капеше от тях...Но пък има много доволни от серията.Аромата е на малини.От Тиджи за обем съм много доволна,косъма ми е фин,скалпа чувствителен,с нормално омазняване.От тази серия косата ми става жива,блестяща,витална,обемна и ароматна.Не обичам аромата на ягоди и това беше причината една година да отбягвам серията.Но се оказа че аромата е толкова мек и приятен Heart Eyes Червената серия за огромно съжаление не ми допадна.Балсама доста рядък,аромата силно плодов,но на нещо което не ми харесва.След измиване на косата с червените Тиджи ефекта беше  smile3511 Мда,липса на обем,по-твърд косъм,много малко блясък...Явно просто не е моята серия.

# 81
Много ти благодаря за сравнението, на мен Витамино Колор ми е любимата серия, май косите ни са различни, помогна ми да избера   bouquet .

# 82
  • Бургас / София
В рибката има нови продукти на Kerestase шампоана Еликсир и нещата от Биотик за сега видях, сигурно има и още Simple Smile)

# 83
Тази червената серия си се води хидратираща, доколкото четох из чужбивските форуми, пак там бяха дали определение за аромата точно на ягодови бонбони и ме вкараха в размисъл...Иска ми се да я пробвам, но пяната за вана е на ягодка, шампоана на дъщеря ми - ягодка, даже една от куклите й излъчва ягодов аромат, изобщо ако и аз започна... Mr. Green
В момента ползвам шампоан и маска Витамино Колор и още един шампоан Шайн Блонд, като ги посвърша ще сменя с нещо, до тогава ще умувам и ще ви чета, за да използвам опита ви  Hug Grinning
червената е хидратираща, розовата имаше нещо протеиново в състава си, спомням си, че си изслдвах шампоаните и двата за обем ( на Тиджи и на Редкен) имаха по малко протеин, но това не ги прави протеинови мисля.  ooooh!
За миризмата на червената определено НЕ мирише на ягоди, аромата е много приятен - на ананас и още нещо..освен това е и траен.  Peace

розовата няма нищо общо с витамино колора.

Много ти благодаря за обстойното описание  bouquet, твърдо и окончателно се спирам на червената серия!

# 84
  • София
Тази червената серия си се води хидратираща, доколкото четох из чужбивските форуми, пак там бяха дали определение за аромата точно на ягодови бонбони и ме вкараха в размисъл...
Розовата мирише на ягодки,червената е ананас и киви,нещо подобно,не мога да определя точно,но е доста далеч от ягоди Simple Smile
 Любимата ми серия е тази.
Имам и розовата,тя също е хубава и както е казала bubka:) придава обем и блясък.
GodaiVa,много зависи какъв ефект търсиш.Червената няма да придаде обема,който ще получиш с розовата,но пък розовата няма да хидратира така,както червената.
 По повод аромата на червената,наистина е много траен,особено и балсама като се сложи са ме питали с какво съм си пръскала косата  Laughing

# 85
setony,щом косите и вкусовете ни са различни,добре направи като избра това което аз не харесвам Mr. Green Laughing Аз така процедирах преди време с една моя приятелка-каквото не тя харесваше,аз го избирах и винаги оставах доволна  hahaha

# 86
Да, нали  Grinning , важно е да сме си полезни  Hug
Аз това ще го поръчвам следващият месец, че този вече много се тигосах  Blush

# 87
  • Пловдив
Сега погледнах и аз в сайта на ЗР и пише, че има налична маската Еликсир ултим (в събота ми казаха, че ще я има след 2 седмици), звъннах им, но я няма. Нещо още не могат да си оправят страницата.

Някой ползвал ли е шампоана?

# 88
В рибката има нови продукти на Kerestase шампоана Еликсир и нещата от Биотик за сега видях, сигурно има и още Simple Smile)
Но още не е завършен сайта като цяло, в нови продукти има шампоан на ALFAPARF Без парабени, соли и сулфати. , когато кликнеш върху марката няма нищо.Дали ще предлагат и тук бамбуковата терапия  newsm78

# 89
Казаха за тази седмица мисля,че ще зареждат на Алфапарф. Peace
Аз пробвах маската керастаз еликсир ултим с пресата, е няма такава коса  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт